- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.961
Bugün transferimin 14.günü bazı geceler kasık ağrısına uyanıyorum. Bu gece de kasık ağrısı beni uyandırdı ama bu seferki daha şiddetli. Korkuttu beni açıkçası. Bekleyince 10 15 dk azaldı. Bu durumu yaşayan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk günden beri kasık ağrım var ara ara sidetli oluyor çok şükür testim pozitifBugün transferimin 14.günü bazı geceler kasık ağrısına uyanıyorum. Bu gece de kasık ağrısı beni uyandırdı ama bu seferki daha şiddetli. Korkuttu beni açıkçası. Bekleyince 10 15 dk azaldı. Bu durumu yaşayan var mı ?
Benimde bugün transferin 14 günü ilk testim pazar yaptım 561 ikinciyi bugün yaptım 1027 sizin değerler nasılBugün transferimin 14.günü bazı geceler kasık ağrısına uyanıyorum. Bu gece de kasık ağrısı beni uyandırdı ama bu seferki daha şiddetli. Korkuttu beni açıkçası. Bekleyince 10 15 dk azaldı. Bu durumu yaşayan var mı ?
Bende pazar günü vermiştim 671 çıkmıştı. Dün verdiğim de 1280 çıktı. Sizde de oluyor mu böyle ağrılar.Benimde bugün transferin 14 günü ilk testim pazar yaptım 561 ikinciyi bugün yaptım 1027 sizin değerler nasıl
Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.Benimde ilk günden beri kasık ağrım var ara ara sidetli oluyor çok şükür testim pozitif
Aminnnn cümlemizin kiAllah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Evet benimde şuan bile ağrılarım var bence bebek yerlestikce sancılar ondan oluyorBende pazar günü vermiştim 671 çıkmıştı. Dün verdiğim de 1280 çıktı. Sizde de oluyor mu böyle ağrılar.
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldim ben 20 eylül iki tane birinci kalite 5.gun embriyosu transferi oldum 12. gün yani 1 Ekim'de 561 çıktı HCG bugün yine verdim 1027 çıktı tam iki katı olmamış ama ilk verdigimde saat 16:46 bugün verdiğimde saat 15:00 ondan olabilir mi tam iki katına cikmamasi
Maşallah canım çok netTransfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Daha da koyulaşmış inşallah giderek artar böyleTransfer sonrası 6. Gün
Test günüme 3 gün var
Nasıl test yaptın kaset mi erken gebelik testi mi?Merhaba arkadaşlar. 28 Eylül'de bana 5. gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah, yani 6. gün test yaptım ama tek çizgi çıktı, diğeri silik bile değil. Umudumu kaybetmeli miyim?
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah netleşmiş artıkTransfer sonrası 6. Gün
Test günüme 3 gün var
Ne alakası var cnm benim benim hemşirelerim bu şekilde planladılar ayrıca bir çok arkadaşımda tüp bebek tedavisinde ben memorilde ayribir merkezde arkadisim biride bahcecide bı deneyimim varki paylaşıyorum ayrıca tabiki eniyisini hemsireleri bilir doktoru ne derse oAlakası yok hergun aynı saatte yapılır istediğiniz saatte yapabilirsiniz saat 8 6 diyr belirtilmez yanlış yönlendirmeyi insanlari
Funda4423 yanlış anlaşılmasın aynı saatte olması tabikide önemli ben 7cikez deneyimliyim azbi süreç değil tahmin edrsinizkiAlakası yok hergun aynı saatte yapılır istediğiniz saatte yapabilirsiniz saat 8 6 diyr belirtilmez yanlış yönlendirmeyi insanlari
Merhaba,ben hibor kullanıyorum.Sağlık ocağı tek seferde 5 kutu yazabiliyormuş.Doktorum kalp atışını duyduktan sonra rapor çıkaralım dedi.Şu an eczane tanıdık olduğundan alıp alıp dönüyoruz.Sonrasında yazdırıp ödeyeceğiz bir kısmını.Maalesef çok pahalı canım.o dediğin ilacın ismini duymamıştım.bende 9 ay kullanacağım.mevcut bir pıhtılaşma problemin var sanırım benim gibiMerhaba , bana doktorum clexane önerdi ama bunlar pahalı ilaçlar daha önce aldığım enoxlar vardı raporla onları vuruluyorum ama clexane en iyisi demişti doktor. Gebelik boyunca kullanılacak mecbur siz reçeteli mı alıyorsunuz özelden mi ?
Teşekkür ederim ilginiz için.Nasıl test yaptın kaset mi erken gebelik testi mi?
Tek embriyo muydu çift mi?
Taze transfer mi dondurulmuş mu?
Beta salınımı bunlara göre fark ediyor hatta daha önce hamilelik geçirenler daha fazla beta salgılıyorlarmış araştırmalara göre.
Her halükarda 6. Gün erken umutsuzluğa kapılmak için. Burada 8. Gün idrar testi negatif çıkıp 9., 10. Günlerde kanda çıkan arkadaşlar var
Merhabalar.aynı yerde verme şansınız varsa orada verin.benim ilk değerim 58 di 2. Testi başka yerde verdik 643 çıktı.sonra aynı yerde verdik 217 çıktı.Doktorum aynı yerde verin dedi.siz bilirsiniz ama kafada soru işareti kalmasınVe yine yarın 3. Test günü… Hep aynı yerde test vermek mi gerekiyor acaba? Merak ettim.Bu konuda bir fikrim yok. İlkini ve ikincisini sonuç çabuk çıkıyor diye özelde verdim ama onlarda geçirmeye yer arıyor.
Transfer sonrası 6. Gün
Test günüme 3 gün var