• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bugün transferimin 14.günü bazı geceler kasık ağrısına uyanıyorum. Bu gece de kasık ağrısı beni uyandırdı ama bu seferki daha şiddetli. Korkuttu beni açıkçası. Bekleyince 10 15 dk azaldı. Bu durumu yaşayan var mı ?
Merhabalar.Benim de 19. gün bende de var kasık ağrısı adet olacak gibi ağrıyor.Normal diyorlar ama bende çok tedirgin oluyorum.fazla yormayın kendinizi yorulduğumuzda daha çok ağrıyor gibi geliyor bana

Maşallah.5 dk içinde mi bu hale geliyor
Ben de bugün yaptım 8. Günüm 3.gün embriyosu 5 dk da bisey yoktu hazırlandım felan 25 dk sonra baktım hafif silik bi çizgi var ama 30 dk dan sonrayı dikkate almayın yaziyordu.Erken olduğunu bile bile yaptım.
Sizink kuruma çizgisi olabilir yarın bidaha tekrarlayın isterseniz.
30’dk değil genelde 10’dk dan sonrası geçersiz diyorlar.

Maşallah.5 dk içinde mi bu hale geliyor
Ben de bugün yaptım 8. Günüm 3.gün embriyosu 5 dk da bisey yoktu hazırlandım felan 25 dk sonra baktım hafif silik bi çizgi var ama 30 dk dan sonrayı dikkate almayın yaziyordu.Erken olduğunu bile bile yaptım.
Evet ilk üç dk içerisinde çektim

Merhabalar artışınız gayet iyi kafaya takmayın zaten tam 2 katı olması şart değil en az %66lık bir artış gerekiyor sizinki de fazlasıyla karşılıyor bu şartı içinizi ferah tutun Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Çok tşk ederim biraz korktum dün iki katına çıkmadı diye

Merhabalar beta da pozitif gördükten sonra bekleyen arkadaşlar neler yapıyorsunuz belirtileriniz ne zaman başladı ben bazen olumsuz düşüncelere kapılıp kendimi kötü hissediyorum dua ediyorum sürekli gittiğimde kese ve kalp atışını göreyim diye sizde durumlar nasıl

Merhabalar beta da pozitif gördükten sonra bekleyen arkadaşlar neler yapıyorsunuz belirtileriniz ne zaman başladı ben bazen olumsuz düşüncelere kapılıp kendimi kötü hissediyorum dua ediyorum sürekli gittiğimde kese ve kalp atışını göreyim diye sizde durumlar nasıl
merhabalar bende pazartesi günü kese görmeye gideceğim. Bel ağrım var arada kasık ağrım oluyor göğüslerim çok hassas bunların dışında başka belirtim yok. Olumsuz düşüncelere bende kapılıyorum sürekli dua ediyorum rabbim sevincimizin tamamını hepimize yaşatsın piskolojim bozuldu buna çok eminim 😞

Bugün transferimin 14.günü bazı geceler kasık ağrısına uyanıyorum. Bu gece de kasık ağrısı beni uyandırdı ama bu seferki daha şiddetli. Korkuttu beni açıkçası. Bekleyince 10 15 dk azaldı. Bu durumu yaşayan var mı ?
Benim de öyle kaç gündür Birde şidetli Hemşireye sordum cevaplamadı

Bende aynı şeyleri yaşıyorum midem her gün bi tuhaf sadece o kadar ama korkuyorum baya değerlerimde güzel yükseldi aslında ikna olamıyorum bi türlü

merhabalar bende pazartesi günü kese görmeye gideceğim. Bel ağrım var arada kasık ağrım oluyor göğüslerim çok hassas bunların dışında başka belirtim yok. Olumsuz düşüncelere bende kapılıyorum sürekli dua ediyorum rabbim sevincimizin tamamını hepimize yaşatsın piskolojim bozuldu buna çok eminim 😞
Ben de cuma gideceğim ben de sürekli kötü ihtimalleri düşünüyorum malesef gerçekten elimde değil . Görmeden rahat edemiycem hatta 12 hafta dolmadan sürekli bi aksilik olacak hissi geçmeyecek sanırım

Herkeste belirti hemen başlamıyor ki telaş etmeyin. Bende mide bulantısı başladı daha gitmedim birde yeni yeni artık göğüs hassasiyetim var önce hiç yoktu ama kullandığım progesteron iğne ve fitle bağlıyorum
Cuma gideceğim inşallah. Sizin ne zaman kontrolünüz.

Ben de cuma gideceğim ben de sürekli kötü ihtimalleri düşünüyorum malesef gerçekten elimde değil . Görmeden rahat edemiycem hatta 12 hafta dolmadan sürekli bi aksilik olacak hissi geçmeyecek sanırım
Evet görsek kalp atışını duysak Allahımın izniyle bize iyi gelicek herşey gönlümüzce olsun 🤲

Hemen hemen hepimiz aynı durumları yaşıyoruz demek ki Rabbım hepimizi sevindirir inşallah

Back