• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Amin canım inşallah. Bu yolda mücadele veren herkese Rabbım yardım eder inşallah. Hitap çok önemli. 🥰🥰
Evet cnm kimsenin kalbi kırılmasın hepimiz ilaç kullanıyoruz hormonlarımiz zorluyor bizleri o yüzden sabır gerekli 🥰 eleştirmek yerine yardımcı olmalıyız manavi destek bence Cook önemli 🙏

Arkadaşlar mide bunaltisi transferden ne kadar sonra basladi?
Benim 23. Gün felan başladı ysni
Bu haftadan beri özellikle 2 gün baya hissettim bugün iyiydim. Çok emin değilim ama netteki hesaplamaya göre 6. Hafta başlamış oluyor.
Ama genelde kalp atışından sonra oluyormuş. Değişiyor kişiden kişiye. Oda 7. Hafta felan sanırım

Benim 23. Gün felan başladı ysni
Bu haftadan beri özellikle 2 gün baya hissettim bugün iyiydim. Çok emin değilim ama netteki hesaplamaya göre 6. Hafta başlamış oluyor.
Ama genelde kalp atışından sonra oluyormuş. Değişiyor kişiden kişiye. Oda 7. Hafta felan sanırım
Ben 8.ci haftamdayim benim bulantim hic olmadi sükür cok iyiydim ama bu hafta koku hassasiyetim basladi istahim kapandi diebilirim onun haricinde cok iyim cok sükür yaklasik 3aydir esimle ayriydik o dönmüstü almanyaya ben tedaviler vs kalmak zorunda kalmistim , bu hafta bana süpriz yapip geldi cok mutlu oldum okadar cok ihtiyacim varmiski bu sürecte görünce anladim❤️🥹
Eslerimizin kiymetini bilelim valla yaa cok destekler gercekten bizlere🙏🏻

Ben 8.ci haftamdayim benim bulantim hic olmadi sükür cok iyiydim ama bu hafta koku hassasiyetim basladi istahim kapandi diebilirim onun haricinde cok iyim cok sükür yaklasik 3aydir esimle ayriydik o dönmüstü almanyaya ben tedaviler vs kalmak zorunda kalmistim , bu hafta bana süpriz yapip geldi cok mutlu oldum okadar cok ihtiyacim varmiski bu sürecte görünce anladim❤️🥹
Çok mutlu oldum sizin adınıza.

Cnm benim gözün aydın olsun Allah'ım başından eksik etmesin şükür ve dua ile😉

Maşallah diyelim 🧿 normalde 8. Haftada felan çok belirgin oluyor diye biliyorum tabi ama bazıları rahat geçiriyor.
Benim erken başladı o iştahsızlık. Kokudan kaynaklı öğürme.
Sizin adınıza sevindim 🥰

Bir şey soracağım hanımlar test sonucumuzu bildirmediğimizde sayfaya negatifmi sonuç almış yazılıyoruz sayfaya
Ben ayarlıyorum o işlemi. Ve evet bildirmediğinde buraya sanıyorum ki negatif morali bozuk ve o yüzden bildirmiyor. O yüzden negatif olarak yazdım. Sizin pozitifse düzenleyeyim.
Yani isim yazdırmış ama bir daha haberimiz olmayan çok arkadaşımız var. Moralleri de bozuk olabilir olacağını düşünerek bende sormuyorum açıkçası pozitifse çoğu arkadaşımız buraya yazıyor. Aktif oluyor. Yani bildirmezseniz takdir edersiniz ki ben de bilemem ona göre bir düzenleme yapamam 🌸☺️

Son düzenleme:
Merhaba kızlar size önemli bişey sorucam transfer için bekliyorum doktorum benden bazı testleri yenilememi istedi transferim doğal yapılacak tahmini Ekim sonu az bi zaman kaldı istediği testi yüklüyorum bi bakar mısınız? Bu testlerden herhangi birinde sorun çıkarsa bu kadar az zaman kalmış ne yapıcaz? Transfer mi iptal olacak? Yani neden şimdi bunları yenilememi istedi sizin de doktorlarınız böyle bişey istemiş miydi transfere az zaman kala?

Eklentiler

• IMG_4616.jpeg
    IMG_4616.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba kızlar size önemli bişey sorucam transfer için bekliyorum doktorum benden bazı testleri yenilememi istedi transferim doğal yapılacak tahmini Ekim sonu az bi zaman kaldı istediği testi yüklüyorum bi bakar mısınız? Bu testlerden herhangi birinde sorun çıkarsa bu kadar az zaman kalmış ne yapıcaz? Transfer mi iptal olacak? Yani neden şimdi bunları yenilememi istedi sizin de doktorlarınız böyle bişey istemiş miydi transfere az zaman kala?
Merhaba tedirgin olmayın bunlar normal kan testleri bildiğim kadarıyla.
İlk başlarken benden ve eşimden ayrı ayrı burdaki testlerden istedikleri olmuştu.
1 sene geçtiği için transfer öncesi yeniden yeniledik. Yani normal hemoglobin testi bunlar bişey olmaz yani. 🌸

Masallah canım🤲🏻 deger kaç olunca cagırdı doktorunuz kese gormek ıcın
Teşekkür ederm canm 🥰 kana iki kez baktırdım. İkinci değerim 354’ü gördüğünde bi önceki 164 dü.. katlaması iyi diye bir hafta sonra görmek istedi. Sonraki değerlerim heralde 2000 falan vatmıstır hiç bilmiyorm valla

Back