• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sizin daha erken ama. Ben Geçen hafta bilet yaşamıyordum bu hafta midem bulandı mesela. Şimdi bugün daha iyiyim bende de doktor aynısını yaptı iyi diye tekrar baktırmadı. İşte 17 gün sonraya verdi randevuyu. Ama ben aile hekiminde bida bi baktırdım 3 gün sonra Cuma kısmetse hayırlısıyla sağlıklıdır Görürüz bebişi 🌸
İnşallah görürsünüz dua edeceğim

Funda4423 yanlış anlaşılmasın aynı saatte olması tabikide önemli ben 7cikez deneyimliyim azbi süreç değil tahmin edrsinizki
Deniyimli olmak tecrübe değil sonuçta Dr değilsiniz önemli olan gün içinde hergun aynı şeyi yapmak deneyimli olmak farklı ilaclara yapılan yorumlar farklı burdaki bayanların çoğu yok bthcg sonucu yorum yok şöyle yok böyle Dr dan çok drculuk oynuyirlar

Deniyimli olmak tecrübe değil sonuçta Dr değilsiniz önemli olan gün içinde hergun aynı şeyi yapmak deneyimli olmak farklı ilaclara yapılan yorumlar farklı burdaki bayanların çoğu yok bthcg sonucu yorum yok şöyle yok böyle Dr dan çok drculuk oynuyirlar
Sizde negatif enerji var ya. Burada arkadaşlar tecrübelerinden deneyimlerinden kaynaklı paylaşım yapıyorlar. Bana da doktorum akşam sekizde yapacaksın oksopari dedi. Egr yazılanlardan memnun değilseniz bu gruba dahil olmazsınız

Ama insan deyimleriyle tecrübe sahibi oluyor cnm aynı zamanda sağlık cıyım bırakın da yaşadıklarımı arkadaşlarımla paylaşayım şunu yapacaksınız demiyorum dikkatinizi cekerim

Sizde negatif enerji var ya. Burada arkadaşlar tecrübelerinden deneyimlerinden kaynaklı paylaşım yapıyorlar. Bana da doktorum akşam sekizde yapacaksın oksopari dedi. Egr yazılanlardan memnun değilseniz bu gruba dahil olmazsınız
Cnm bazı arkadaşlar negatif yapacak birşey yok biz birbirimizin sıkıntılarını dinliyoruz birbirimize bilgi akışı yapıyoruz ben yıllarımı vermişim tedaviye azcok bilgiliyiz çok şükür arkadaşlarımla paylaşmak hoşuma gidiyor böyle yapacaksınız demiyorum asla zorlukları yaşayanlar bilir oyuzden yolumuza devam Havvacim 🥰😘 Allah veyardimcimiz olsun,🙏🙏

merhabalar bende pazartesi günü kese görmeye gideceğim. Bel ağrım var arada kasık ağrım oluyor göğüslerim çok hassas bunların dışında başka belirtim yok. Olumsuz düşüncelere bende kapılıyorum sürekli dua ediyorum rabbim sevincimizin tamamını hepimize yaşatsın piskolojim bozuldu buna çok eminim 😞
Tedirgin olma canm ben sün kaset test yaptım dakkasına koyulastı çok şükür bugun kesemizi gördük 🥰🥰darısı bu yolda emek verenlerin başına iki hafta sonra da kalp atısına gidecegiz inşallah onuda duyarız 🙏🤲🤲

Eklentiler

• E90BE162-F3D0-4DB4-A90A-9245E067BE6F.jpeg
    E90BE162-F3D0-4DB4-A90A-9245E067BE6F.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 55
Tedirgin olma canm ben sün kaset test yaptım dakkasına koyulastı çok şükür bugun kesemizi gördük 🥰🥰darısı bu yolda emek verenlerin başına iki hafta sonra da kalp atısına gidecegiz inşallah onuda duyarız 🙏🤲🤲
Çok sevindim çok şükür 🤲 maşallah kırkbirkere Allahım nazarlardan saklasın. Bizde oazartesi görücez rabbim benide bekleyen arkadaşlarımızıda sevindirsin 🥰🧿🤲

Cnm bazı arkadaşlar negatif yapacak birşey yok biz birbirimizin sıkıntılarını dinliyoruz birbirimize bilgi akışı yapıyoruz ben yıllarımı vermişim tedaviye azcok bilgiliyiz çok şükür arkadaşlarımla paylaşmak hoşuma gidiyor böyle yapacaksınız demiyorum asla zorlukları yaşayanlar bilir oyuzden yolumuza devam Havvacim 🥰😘 Allah veyardimcimiz olsun,🙏🙏
Ben kendi adıma konuşayım iyiki burası var diyorum moral oluyor yaşadığım duygu durum bozukları insan piskolojisini çok etkiliyor kendimde bişey olunca farklı bir arkadaş da aynı şeyi yazıyor mesala tamam diyorum bende de var korkma diyorum kendime bu süreçte hepimiz yorgunuz çocuk gibiyiz bir birimize sormuycaksak neden burası var ozaman değilmi iğnelerde kesinlike sizlere katılıyorum benim doktorumda aynı saatte olucaksın dedi bir iki dakikadan bişey olmaz ama saatler önemli demişti rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzce olsun herşey 🤲🥰

Amin canım inşallah. Bu yolda mücadele veren herkese Rabbım yardım eder inşallah. Hitap çok önemli. 🥰🥰

Amin canım amin rabbim hepimizinkini nazarlardan kem gözlerden saklasın korusun🤲🤲şu an 5.5haftalıgız . Kalp atısına kadar aynı ilaçlara iğneler dahil devam canm . Bende sordum özellikle iğneler çok can yakıyor ama olsun kalp atısından sonra değişiklik olursa o zman tekrar görüşeceğiz

Amin canım amin rabbim hepimizinkini nazarlardan kem gözlerden saklasın korusun🤲🤲şu an 5.5haftalıgız . Kalp atısına kadar aynı ilaçlara iğneler dahil devam canm . Bende sordum özellikle iğneler çok can yakıyor ama olsun kalp atısından sonra değişiklik olursa o zman tekrar görüşeceğiz
Anladım kuzum şifa olsun bebeklerimize acıyı unutuyoruz bir süre sonra daha güzel günler görmeyi nasip eylesin rabbim 🥰🤲

Maşallah ne güzel 🥰 sağlıklı sıhhatli
Şekilde kalp atışını da duyarsınız inşallah 🥰

Ben kendi adıma konuşayım iyiki burası var diyorum moral oluyor yaşadığım duygu durum bozukları insan piskolojisini çok etkiliyor kendimde bişey olunca farklı bir arkadaş da aynı şeyi yazıyor mesala tamam diyorum bende de var korkma diyorum kendime bu süreçte hepimiz yorgunuz çocuk gibiyiz bir birimize sormuycaksak neden burası var ozaman değilmi iğnelerde kesinlike sizlere katılıyorum benim doktorumda aynı saatte olucaksın dedi bir iki dakikadan bişey olmaz ama saatler önemli demişti rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzce olsun herşey 🤲🥰
Teşekkür ederim canım tabiki duygularımızı paylaşacağız bir nebzede olsa içimize su serpiliyor moral buluyoruz böyle kalbi güzel insanlar hep olsun 🥰🥰😉

Bende sağlıkciyim deneyimi anlatmak ayrı yonlendirmek ayrı
Sen olayı çok yanlış anlamışsın cnm burdaki hiçbir arkadaşımı ilaçlar konusunda yonlendirmedim bu benim haddim değil kendi kullanma yöntemi anlattım ve burdaki birçok arkadaşım benim gibi kullanıyor Dr böyle uygun gördüğü için bukadar ön yargılı olmayın lütfen yazışmaları dikkatli okuyun sonra beni eleştir cnm

Back