- 9 Ekim 2020
- 303
- 400
- 53
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.801
En son kanamalar için iğne yaptırmıştı extradan bende adenomyozis olduğu için ona bağlıyordu muhtemelen beta değerimi de iyi bulmuştu . Kese için çarşambayı söyledi işte . İshal durumu için bişi demedi uzadı süreç diye birdaha aramadım .Doktorunuz ne diyor peki
Benim adet sancısı gibi sancılarım oluyor cnm bende bu ağrı var die korkuyorum çünkü ilk transferim de ayni belirtilerim olmuştu ve maalesef negatifle sonuçlandı. Belirtinin olmaması seni negatif düşündürmesin çünkü olmayabilirmiş okuduğum kadarıylaCanım senın belırtın varmı pekı?Benımde 3cu gun embrıyosu 6cı gun hıc belırtım olmadı
Evet bende öyle okumuştum. Kasık mide ağrısı tarzında problem oluyormuş geçmiş olsun bu arada üzüldüm zor bişey dış gebelik. Negatif görmekDaha önceki iki transferimin ikiside dış gebelikle sonuçlandı ishalın dış gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum. İki dış gebeliğimde de şiddetli kasık, karın ağrısı ve lekelenme yaşamıştım.
Kan sonucunuz çıktı mı?Evet marka farklı içimi bir nebze ferahlattinizbugun kan verdim zaten sonuc bekliyorum duanıza beni de ekleyin
Koldan yapın ben kola geçtim göbeğim resmen çürüdüAyy çok perişanım ağlayarak yapıyorum artık göbeğim mosmor yer kalmadı vurcak allahim sabrımızı versinnn
Hayır cikmadiKan sonucunuz çıktı mı?
Cnm progestan dex saat 6dan sonra yapmamı söylemişlerdi oskaparida saat8 de yapıyorum sanada böyle bir bilgi vermeleri lazimdiKızlar bir de birsey sormak istiyorum bugün transfer gününü saymazsak 2.günüm doktor bana 3 adet iğne verdi progestan dex gnRH (1 Kez olacak bu) birde oksapar .Progestan dex ve oksapar test gününe kadar devam siz bu iğneleri akşamları mı yaptınız birde hepsini ayni anda mi yaptınız yoksa farkli saatlerde mi yaptiniz
Çok sevindim cnm bnm :)))Desteklerniz için teşekkür ederim.Şu son 2 saat içinde aklım gidip geldi.Ama yerleşme kanamasıymış.İkinci değer 174.1 çıktı kızlar.Doktor iyi bir değer dedi.Bundan sonra iki günde bir kan testi vereceğim.Taki 1500 ü görene kadar.ilkini ve ikincisini yırttım.Darısı diğerlernin başına.
Ben de 18 Eylül transfer olmuştum sabahları kalkınca benim de çok midem bulanıyor öğlene doğru geçiyor baş dönmem de öğlene kadar oluyor ilaçtan mi yada belirtiler başladı mı bende anlamadimMide bulantısı yaşamaya başlayanlar. Hazımsızlıkta oluyor mu sizde.
Yşyemiyorm bişey midem de böyle bi tuhaf sürekli rahatsız. Sabah kalkar kalkmaz öğürmüyorm afedersiniz. Ama bişey yemeye başlarsam kokudan ya da yediğimden tiksindirsem tamam iptalim yşyemiyorm. Normal mi bilmiyorum transfer olalı 23 gün olmuşSizde de öyle mi başka bir sorun mu var üşüttüm mü acaba.
Saat verilmedi maalesef günde 1 tane dedi sadeceBu konuda doktorunuzun detaylı bilgi vermiş olması lazım ilaçları ne şekilde kullanacağınızı.
Bana hiç saat verilmedi sormakta aklima gelmediOksapar olanin sati var zaten canim 20:00 denildi doktorum bana ama dierini bilmiyorum
Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahNegatif maalesef
İnşallah güzel sonuçlar alirsinizHayır cikmadi
Evet cnm benimde mosmorbirtaraftan iyileşiyor biryandan morariyor herşey evlat sahibi olabilmek için dayanmaliyiz Allah'ın izniyleAyy çok perişanım ağlayarak yapıyorum artık göbeğim mosmor yer kalmadı vurcak allahim sabrımızı versinnn
Hayırlı olsunKızlar merhaba 26eylul transfer oldum 5.gun dondurulmuş tek embriyo bugün sabah test yaptım daha beş dakika dolmadan ikinci hafif çizgi çıktı sizce tutmuş mudur bnm gibi olan varmı test günüm 9ekim
Kızlar feci bulantim var 24saat bulaniyor diyebilirim. Ağzımda çok tatsız hiç bisi istemiyorum. Kusma vs yok allahtan. Tatlı yiyemiyorum. Süt ürünlerinden de tiksiniyorum, ki peynir hastasiydim. Elim yüzüm bile kokuyor bana. Doktora yazdım prilam verdi gece 2 saat 9 da 1, saat 15 de 1 tane. Daha 7 haftalık var yok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?