2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Doktorunuz ne diyor peki
En son kanamalar için iğne yaptırmıştı extradan bende adenomyozis olduğu için ona bağlıyordu muhtemelen beta değerimi de iyi bulmuştu . Kese için çarşambayı söyledi işte . İshal durumu için bişi demedi uzadı süreç diye birdaha aramadım .

Canım senın belırtın varmı pekı?Benımde 3cu gun embrıyosu 6cı gun hıc belırtım olmadı
Benim adet sancısı gibi sancılarım oluyor cnm bende bu ağrı var die korkuyorum çünkü ilk transferim de ayni belirtilerim olmuştu ve maalesef negatifle sonuçlandı. Belirtinin olmaması seni negatif düşündürmesin çünkü olmayabilirmiş okuduğum kadarıyla

Evet bende öyle okumuştum. Kasık mide ağrısı tarzında problem oluyormuş geçmiş olsun bu arada üzüldüm zor bişey dış gebelik. Negatif görmek
Daha iyi oluyor öyle bi durumda

Cnm progestan dex saat 6dan sonra yapmamı söylemişlerdi oskaparida saat8 de yapıyorum sanada böyle bir bilgi vermeleri lazimdi

Çok sevindim cnm bnm :)))

Ben de 18 Eylül transfer olmuştum sabahları kalkınca benim de çok midem bulanıyor öğlene doğru geçiyor baş dönmem de öğlene kadar oluyor ilaçtan mi yada belirtiler başladı mı bende anlamadim

merhabalar herkese hayırlı güzel sonuçlar nasip olsun inşallah.. bende trasnferin 10.günüdeyim az once idrar testi yaptım negatif çıktı. 12. gün kan testi istedi dr um. ama heyecandan duramıyorm ne kadar zormuş beklemek :/ hafif kasıklarımda ağrım var lekelenme yok sizce doğrumudur idrar testi

Kızlar feci bulantim var 24saat bulaniyor diyebilirim. Ağzımda çok tatsız hiç bisi istemiyorum. Kusma vs yok allahtan. Tatlı yiyemiyorum. Süt ürünlerinden de tiksiniyorum, ki peynir hastasiydim. Elim yüzüm bile kokuyor bana. Doktora yazdım prilam verdi gece 2 saat 9 da 1, saat 15 de 1 tane. Daha 7 haftalık var yok fenayım fena

Kızlar merhaba 26eylul transfer oldum 5.gun dondurulmuş tek embriyo bugün sabah test yaptım daha beş dakika dolmadan ikinci hafif çizgi çıktı sizce tutmuş mudur bnm gibi olan varmı test günüm 9ekim
Hayırlı olsun
Ben de 26 eylülde transfer oldum
3.gün Embriyosu yarin idrar testi yapmayı düşünüyorum ana korkuyorum da moralim bozulur diye hayırlısı artık

Çok geçmiş olsun canım . Sen kalp atışını duymuş muydun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…