• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Neden belırtımız yok yaa bazıları ılactan bıle bır belırtı hıss edıyo bende tık yok.En erken test ne zaman gosterır acaba
Bilmiyorum ki bende de hiç belirti yok
Test aldim ama yarın 7. Gün erken gibi belki yaparim test günüm pazar cuma kan vermeyi düşünüyorum

Ben sadece kraker yiyorum 🤣 sabah öğlen akşam yemek falan hikaye zaten yiyemiyorum yapamıyorum . Ev bile kokuyor . Prilam biraz rahatlatıyor ama ne zaman bulanti geleceği kestiremiyorum
Siz Baya kötüsünüz o zaman bende tüm gün kraker yedim akşam biraz yedim ama meyve tüketiyorum mandalina elma felan bastırsın diye.
İş yerinde yemekte sıkıntı oluyor o yüzden akşama kadar krakere devam bende maalesef 🙄

Siz Baya kötüsünüz o zaman bende tüm gün kraker yedim akşam biraz yedim ama meyve tüketiyorum mandalina elma felan bastırsın diye.
İş yerinde yemekte sıkıntı oluyor o yüzden akşama kadar krakere devam bende maalesef 🙄
Valla 9 ay böyle sürmesi en büyük korkum . Yemek yemeyi çok seven bir insandım bir hafta da kendimi tanıyamaz oldum . İş de çok zor oluyor bende bütün gün kraker yiyorum yağlı yemek yesem kusarım diye temkinliyim her şeye . 5 gün sonra ilk defa doya doya kısır yedim tiksinmeden

Valla 9 ay böyle sürmesi en büyük korkum . Yemek yemeyi çok seven bir insandım bir hafta da kendimi tanıyamaz oldum . İş de çok zor oluyor bende bütün gün kraker yiyorum yağlı yemek yesem kusarım diye temkinliyim her şeye . 5 gün sonra ilk defa doya doya kısır yedim tiksinmeden
O bulanırsa hissi zaten insana bişey yedirmiyor ya. Ortam da müsait olmayınca zora sokuyr evde olsam çıkacaksa çıkar diyip yeriz gerekirse mesela. İlaç berdi
Mi
Doktorunuz bulantı içim

O bulanırsa hissi zaten insana bişey yedirmiyor ya. Ortam da müsait olmayınca zora sokuyr evde olsam çıkacaksa çıkar diyip yeriz gerekirse mesela. İlaç berdi
Mi
Doktorunuz bulantı içim
Evet primal verdi gece 2 tane içiyorum . Apartman asansöründe kustum 🤣 tutabilmek ne mümkün . İş dışında bi kafeye gidemiyorum korkudan rezil olurum diye 🤣

Allah kolaylık versın ne zamandan sonra cıktı bu belırtıler kacıncı haftasınız
Geçen pazartesi 6. Haftadan sonra başladı o güne kadar belirtim yok diye her gün keseyi göreyim geliyordu bi aksilik mi var diye 🤣 şimdi herkes al sana belirti diyo. Dedim bu denli olmamalıydı . Kalp atışını da duyarsam bu hafta daha rahat edicem

Öncelikle Rabbim hepimizi evlatlarına kavuştursun . Beklemek umut etmek maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç Allah herkesi hasretle bekledigimiz miniklerimize kavuştursun .
Daha sonra ben de bu sürece girmeye artık karar verdim . Kocaeli'de yaşıyorum ama burada tek bir hastane var ve ben İstanbul da yakın olduğu için daha iyi bir merkez daha iyi bir doktor arayışına girdim . Benimle az çok deneyimlerinizi ve gittiğiniz doktor ve merkezleri paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz . İnanın kafam çok karışık birde az da olsa mesafe ver bu sorun olur mu ?
Yardımcı olur musunuz ?☺️
Merhaba canm ben de Kocaeli'de yaşıyorum ve tüm işlemlerimi İstanbul da yaptık. Dr'um Çağdaş Aslan iyi bir doktor, özel kliniği var araştır istersen.

Dün akşamüstü yaptığım teste göre nasıl? Bazı arkadaşların 5. Gün kopkoyu kırmızı çıkmış benimki çok silik. Moralim bozuldu biraz. Az önce yaptım bu testi. (Diğer testle 12 saat var arasında )

Eklentiler

• 2F4C8B14-D98A-4F2B-A93F-42C9A7979BDE.jpeg
    2F4C8B14-D98A-4F2B-A93F-42C9A7979BDE.jpeg
    168,2 KB · Görüntüleme: 60
Back