2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sizinle aynıydık ben de daha doktora da gitmedim bende çok tuhaf midem. Allahtan akşam yemeği yiyebiliyorım. Sabahları öğlen felan çok zor da psikolojik diyorlar ama midem sürekli rahstsız.

Merhaba benim bir arkadaşım dış gebelik olmustu.Agridan kivraniyordu birde kanamasi coktu.Tabi en iyi doktorunuz bilir.

Hayırlı olsun
Ben de 26 eylülde transfer oldum
3.gün Embriyosu yarin idrar testi yapmayı düşünüyorum ana korkuyorum da moralim bozulur diye hayırlısı artık
Ben 28 eylülde oldum transferi 5. Gün embriyosu. Taze transferde ve dondurulmuş transferde betalar fark ediyor. Sizin taze miydi ?

Çok geçmiş olsun canım . Sen kalp atışını duymuş muydun acaba
Yok daha duymadım. Ama kalp atışı başladı diye biliyorum.
Benim hamileligim böyle geçiyorum. Kizimda da ne eksik ne fazla ayni boyle baslamisti. Normalde 3 aylik olunca geçer deniyor ama benim 6.7.aya kadar sürmüştü. Yine bu zamanlarda baslamisti.

Sizinle aynıydık ben de daha doktora da gitmedim bende çok tuhaf midem. Allahtan akşam yemeği yiyebiliyorım. Sabahları öğlen felan çok zor da psikolojik diyorlar ama midem sürekli rahstsız.
Yok ya çok fenayım ben, psikolojik filan değil sürünüyorum resmen, şimdiden 2 kilo verdim.

İçinizi ferah tutun kötü düşünmeyin dış gebelik değildir inşallah kanamada sadece dış gebelikte olmuyor iyi düşünün

Evet bende öyle okumuştum. Kasık mide ağrısı tarzında problem oluyormuş geçmiş olsun bu arada üzüldüm zor bişey dış gebelik. Negatif görmek
Daha iyi oluyor öyle bi durumda
Kasık ve karın ağrısı oluyor şiddetli evet. Teşekkür ederim evet dış gebelik gerçekten zor bir süreç maalesef

Selam kızlar yine ben dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti

Yok ya çok fenayım ben, psikolojik filan değil sürünüyorum resmen, şimdiden 2 kilo verdim.
Önceki gebeliğinizde nasıldınz. Bi yöntem bulmuş muydunuz. ?
Ben o kadar kötü değilim şimdilşk ama her an olabilirim gibi geliyor. Çok kötü. Midem sürekli bir rahatsızlık.

Önceki gebeliğinizde nasıldınz. Bi yöntem bulmuş muydunuz. ?
Ben o kadar kötü değilim şimdilşk ama her an olabilirim gibi geliyor. Çok kötü. Midem sürekli bir rahatsızlık.
Ben sadece kraker yiyorum sabah öğlen akşam yemek falan hikaye zaten yiyemiyorum yapamıyorum . Ev bile kokuyor . Prilam biraz rahatlatıyor ama ne zaman bulanti geleceği kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…