2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ya bende de tam tersi bir haftadır ishalim napsam geçmedi korkmaya başladım artık . Keseyi de görmedik daha randevumu cumaya aldım acaba bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum artık dış gebelik vs yapar mı bu durumu acaba

Öncelikle Rabbim hepimizi evlatlarına kavuştursun . Beklemek umut etmek maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç Allah herkesi hasretle bekledigimiz miniklerimize kavuştursun .
Daha sonra ben de bu sürece girmeye artık karar verdim . Kocaeli'de yaşıyorum ama burada tek bir hastane var ve ben İstanbul da yakın olduğu için daha iyi bir merkez daha iyi bir doktor arayışına girdim . Benimle az çok deneyimlerinizi ve gittiğiniz doktor ve merkezleri paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz . İnanın kafam çok karışık birde az da olsa mesafe ver bu sorun olur mu ?
Yardımcı olur musunuz ?

Benim test tarihim salı gün cnm ama benim 3.gun embriyosu. Seninki kacinci gun embriyosu. Yani benimde paylasimlardan okudugum kadariyle sizin tutunma belirtisi olabilir lekelenme. Ki insallah oyledir Insallah pozitifi goruruz.
Canım senın belırtın varmı pekı?Benımde 3cu gun embrıyosu 6cı gun hıc belırtım olmadı

Bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba

Benim de sabah olmuyor olmadık zamanlarda bulanıyor bazen bir gün oluyor bir gün olmuyor psikolojik mi acaba diyorum yemeklerden tiksinmiyorum sonrası midem bulanıyor anlamadım

Sanmam tam tersi sanırım dış gebelikte ağrı felan daha Fazla oluyor.

Benim de sabah olmuyor olmadık zamanlarda bulanıyor bazen bir gün oluyor bir gün olmuyor psikolojik mi acaba diyorum yemeklerden tiksinmiyorum sonrası midem bulanıyor anlamadım
İşte aynen psikolojik mi diyorum ama yok ya dediğiniz gibi bazen ara da oluyor
Ama ben artık yemeği az yiyorum mesela hazımsızlık oluyor çok sevdiğim bişey bile olsun sıkıntı ediyor

Daha önceki iki transferimin ikiside dış gebelikle sonuçlandı ishalın dış gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum. İki dış gebeliğimde de şiddetli kasık, karın ağrısı ve lekelenme yaşamıştım.

İşte bende de sürekli kahverengi akıntı ve karın ağrısı var üstüne de ishal eklendi bir haftadır

Canim internetten arastirmalar yapip aklinizi bulandirmayin en dogru sonuc doktorunuz bence iletisime gecin herhangi bi sorunuzda ve panik yapmayin siz kasildilca bence bebekde kasiliyo
Doktorum şehirdışında malesef işte beklemekten başka çare yok şimdilik . Ama geriliyorum ister istemez . Çok teşekkür ediyorum çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…