- 26 Eylül 2023
- 29
- 95
- 3
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.781
Aminnnnn hasretle bekleyen herkesin inşaallahHayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagınıza almayı da nasıp etsın
Kac yumurtaniz toplandi kaliteleri nasıldı peki cok soru soruyorum kusura bakmayin2 sene önce 2 kere doğal gebelikten kurtajim vardı Bi negatif asilama bir de bu tüp denemesi negatif ama başka embriyomuz yok o yüzden Bi süre ara vercem
Hadi inşallah güzel haberler alırsınızEvet marka farklı içimi bir nebze ferahlattinizbugun kan verdim zaten sonuc bekliyorum duanıza beni de ekleyin
Ya bende de tam tersi bir haftadır ishalim napsam geçmedi korkmaya başladım artık . Keseyi de görmedik daha randevumu cumaya aldım acaba bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum artık dış gebelik vs yapar mı bu durumu acabaMide bulantısı yaşamaya başlayanlar. Hazımsızlıkta oluyor mu sizde.
Yşyemiyorm bişey midem de böyle bi tuhaf sürekli rahatsız. Sabah kalkar kalkmaz öğürmüyorm afedersiniz. Ama bişey yemeye başlarsam kokudan ya da yediğimden tiksindirsem tamam iptalim yşyemiyorm. Normal mi bilmiyorum transfer olalı 23 gün olmuşSizde de öyle mi başka bir sorun mu var üşüttüm mü acaba.
Canım senın belırtın varmı pekı?Benımde 3cu gun embrıyosu 6cı gun hıc belırtım olmadıBenim test tarihim salı gün cnm ama benim 3.gun embriyosu. Seninki kacinci gun embriyosu. Yani benimde paylasimlardan okudugum kadariyle sizin tutunma belirtisi olabilir lekelenme. Ki insallah oyledirInsallah pozitifi goruruz.
Bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acabaKızlar bir de birsey sormak istiyorum bugün transfer gününü saymazsak 2.günüm doktor bana 3 adet iğne verdi progestan dex gnRH (1 Kez olacak bu) birde oksapar .Progestan dex ve oksapar test gününe kadar devam siz bu iğneleri akşamları mı yaptınız birde hepsini ayni anda mi yaptınız yoksa farkli saatlerde mi yaptiniz
Ben günümü bekledim kan bugün verdik çok şükür pozitifi gördük hamdolsun sizin nasıl sonucunuzSiz test yaptınız mı ben yarini beklemedim yarın test günüm ama şimdi acilde kan verdik bekliyoruz
Benim de sabah olmuyor olmadık zamanlarda bulanıyor bazen bir gün oluyor bir gün olmuyor psikolojik mi acaba diyorum yemeklerden tiksinmiyorum sonrası midem bulanıyor anlamadımMide bulantısı yaşamaya başlayanlar. Hazımsızlıkta oluyor mu sizde.
Yşyemiyorm bişey midem de böyle bi tuhaf sürekli rahatsız. Sabah kalkar kalkmaz öğürmüyorm afedersiniz. Ama bişey yemeye başlarsam kokudan ya da yediğimden tiksindirsem tamam iptalim yşyemiyorm. Normal mi bilmiyorum transfer olalı 23 gün olmuşSizde de öyle mi başka bir sorun mu var üşüttüm mü acaba.
Bu konuda doktorunuzun detaylı bilgi vermiş olması lazım ilaçları ne şekilde kullanacağınızı.Bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba
Sanmam tam tersi sanırım dış gebelikte ağrı felan daha Fazla oluyor.Ya bende de tam tersi bir haftadır ishalim napsam geçmedi korkmaya başladım artık . Keseyi de görmedik daha randevumu cumaya aldım acaba bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum artık dış gebelik vs yapar mı bu durumu acaba
İşte aynen psikolojik mi diyorum ama yok ya dediğiniz gibi bazen ara da oluyorBenim de sabah olmuyor olmadık zamanlarda bulanıyor bazen bir gün oluyor bir gün olmuyor psikolojik mi acaba diyorum yemeklerden tiksinmiyorum sonrası midem bulanıyor anlamadım
Bende ayni durumdayim canim bebegimiz icin maglesef katlanmaliyizÇok teşekkür ediyorum inşallah yaa o kadar uzun muu gobegim mosmor oldu çok zor yapıyorum
Oksapar olanin sati var zaten canim 20:00 denildi doktorum bana ama dierini bilmiyorumBilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba
İnternette karıştırdım biraz aksine gerçekten belirtisi olabiliyormuşSanmam tam tersi sanırım dış gebelikte ağrı felan daha Fazla oluyor.
Canim internetten arastirmalar yapip aklinizi bulandirmayin en dogru sonuc doktorunuz bence iletisime gecin herhangi bi sorunuzdaİnternette karıştırdım biraz aksine gerçekten belirtisi olabiliyormuş
Daha önceki iki transferimin ikiside dış gebelikle sonuçlandı ishalın dış gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum. İki dış gebeliğimde de şiddetli kasık, karın ağrısı ve lekelenme yaşamıştım.Ya bende de tam tersi bir haftadır ishalim napsam geçmedi korkmaya başladım artık . Keseyi de görmedik daha randevumu cumaya aldım acaba bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum artık dış gebelik vs yapar mı bu durumu acaba
İşte bende de sürekli kahverengi akıntı ve karın ağrısı var üstüne de ishal eklendi bir haftadırDaha önceki iki transferimin ikiside dış gebelikle sonuçlandı ishalın dış gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum. İki dış gebeliğimde de şiddetli kasık, karın ağrısı ve lekelenme yaşamıştım.
Doktorum şehirdışında malesef işte beklemekten başka çare yok şimdilik . Ama geriliyorum ister istemez . Çok teşekkür ediyorum çok sağolunCanim internetten arastirmalar yapip aklinizi bulandirmayin en dogru sonuc doktorunuz bence iletisime gecin herhangi bi sorunuzdave panik yapmayin siz kasildilca bence bebekde kasiliyo
Doktorunuz ne diyor pekiİşte bende de sürekli kahverengi akıntı ve karın ağrısı var üstüne de ishal eklendi bir haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?