2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar en üstteki 7 sonra 9 sonra 11 gün erken gebelik testi 11 gün neden tekrar silindi acaba daha oncee Bi kimyasal geçirdim. yine mi aynı şeyler yaşıyorum.

Eklentiler

• 20231002_114438.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 92
Desteklerniz için teşekkür ederim.Şu son 2 saat içinde aklım gidip geldi.Ama yerleşme kanamasıymış.İkinci değer 174.1 çıktı kızlar.Doktor iyi bir değer dedi.Bundan sonra iki günde bir kan testi vereceğim.Taki 1500 ü görene kadar.ilkini ve ikincisini yırttım.Darısı diğerlernin başına.

Evet bende pıhtılaşma var trambofili testinde çıktı. İlk geceliğine de doğum +40 gün kullandım. Pıhtılaşma sorunu yoksa 12 hafta biraktiriliyor hatta çoğu yer kullandirtmiyor.
Aynen canm .. nasıl yaptın o kDar 9 ay boyunca zor olmadımı. Günde iki defa yapıyorum göneğim çürüdü 35 iğnede

Kızlar en üstteki 7 sonra 9 sonra 11 gün erken gebelik testi 11 gün neden tekrar silindi acaba daha oncee Bi kimyasal geçirdim. yine mi aynı şeyler yaşıyorum.
Gebelik testi farkından dolayıdır ikisi aynı dieri pembe hiç dert etmeyin gebeliğin keyfini cıkarın

Aynen canm .. nasıl yaptın o kDar 9 ay boyunca zor olmadımı. Günde iki defa yapıyorum göneğim çürüdü 35 iğnede
Evlat aşkıyla yapılıyor hatta unutulup 2.evlat için tekrar giriliyor o yola. 27 ağustostan bu yana 1 hafta günde 2 sonrasında ise günde 3 iğne yapıyorum. Tek igneyedusecegim günü iple çekiyorum.

Kızlar bir de birsey sormak istiyorum bugün transfer gününü saymazsak 2.günüm doktor bana 3 adet iğne verdi progestan dex gnRH (1 Kez olacak bu) birde oksapar .Progestan dex ve oksapar test gününe kadar devam siz bu iğneleri akşamları mı yaptınız birde hepsini ayni anda mi yaptınız yoksa farkli saatlerde mi yaptiniz

Merhaba kızlar 2 eylülde transfer oldum sonucum pozitif çok şükür. 5. Haftada keseyi gördük yolk saç yoktu. 6. Haftada kalp atışına çağırdı doktorum 6+3te gittiğimde kesem büyümüştü yolk saçta gözüktü ama kalp atışını göremedi doktor. Bu durumu yaşayan var mı? 5 gün sonra tekrar bakalım dedi. Ama 6. Hafta normal şartlarda kalp atışı görülmesi lazım dedi. Tecrübesi olan bilgi verebilir mi

Hayırlı olsun beta HCG değeri 12. Günde kaç olmalı acaba.

Çok üzgünüm Hayırlısı olsun Demek ki vakti zamani degil henüz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Bu ilk denemeniz miydi başka çocuk var mi ?
Allahim hayırlısını nasip etsin inşallah üzülmeyin demek kolaydır yasayan bilir ama sizi çok iyi anlıyorum sabredin ve sakin vazgeçmeyin biz onların kaderini kendi çabalarına bağlı kıldık bu ayeti hep hatırlayın ben bununla hep ayakta kaldım dilerim en yakın zamanda tekrardan olur

Çok üzgünüm Hayırlısı olsun Demek ki vakti zamani degil henüz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Bu ilk denemeniz miydi başka çocuk var mi ?
2 sene önce 2 kere doğal gebelikten kurtajim vardı Bi negatif asilama bir de bu tüp denemesi negatif ama başka embriyomuz yok o yüzden Bi süre ara vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…