2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim test tarihim salı gün cnm ama benim 3.gun embriyosu. Seninki kacinci gun embriyosu. Yani benimde paylasimlardan okudugum kadariyle sizin tutunma belirtisi olabilir lekelenme. Ki insallah oyledir Insallah pozitifi goruruz.
5. Gün embriyosu benimde inşallah öyledir sizinde pozitif olur sonuç inşallah

toksoplazma testini tıp merkezleri hastaneler yapıyormus, özele sordum 250 lira dedi iki tane var
Boşuna para vermeyin bence. Devlet hastanesine giyseniz zagen size yapmaları gereken her testi yaparlar. Benim bildipim kadarıyla artık bir kadın doğum doktoruna takip edileceğız ya mesela oda isteyecek birsürü test. Onda bunu mutlaka isterler. Yani acele etmeyin isterseniz. Kalp atışı için artık gittiğinizde ister muhtemelen.

Kızlar bugün beta hcg verdim ben. Transferin 11.günü bugün (tek embriyo transferiydi) ve 671 çıkmış. İkiz olabilir mi sizce
Maşallah canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah. Beta değeriyle ikiz olup olmadığı çok kesin olmuyor ama benim 2020 deki transferimde 12. Gün 652 çıkmıştı ve ikizdi

Kediniz dışarı çıkıyorsa tehlikeli olabilir benim kedim evde olduğu için sorun olmaz dedi birde kuzeyyıldızının dediği gibi sebzelerden de geçebilen bir şey bol dol dikkat edin siz birde bu testleri sağlık ocağı yapıyor benim ebem çağırdı mesela yapılcak kan tahlilleriniz var diye yarın gidicem inşallah

Sizinle aynı gün transfer olmuştuk bende hala mide bulantısı belirtisi yok bende mi var bir gariplik anlayamıyorumm

Sizinle aynı gün transfer olmuştuk bende hala mide bulantısı belirtisi yok bende mi var bir gariplik anlayamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…