- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.661
5. Gün embriyosu benimde inşallah öyledir sizinde pozitif olur sonuç inşallahBenim test tarihim salı gün cnm ama benim 3.gun embriyosu. Seninki kacinci gun embriyosu. Yani benimde paylasimlardan okudugum kadariyle sizin tutunma belirtisi olabilir lekelenme. Ki insallah oyledirInsallah pozitifi goruruz.
Boşuna para vermeyin bence. Devlet hastanesine giyseniz zagen size yapmaları gereken her testi yaparlar. Benim bildipim kadarıyla artık bir kadın doğum doktoruna takip edileceğız ya mesela oda isteyecek birsürü test. Onda bunu mutlaka isterler. Yani acele etmeyin isterseniz. Kalp atışı için artık gittiğinizde ister muhtemelen.toksoplazma testini tıp merkezleri hastaneler yapıyormus, özele sordum 250 lira dedi iki tane var
Sen dikkat et yine de cok fazla yormamaya calis kendini ama yatip kalma da kan akisi lazim ya. Insallah gelmişdir bebisin5. Gün embriyosu benimde inşallah öyledir sizinde pozitif olur sonuç inşallah
Ben varım hiç lekelenme yerleşme kanaması olmadı bel agrısı biraz biraz kasıkta batmalar ve göğüs hassasiyeti oldu ben pozitifim hala da kanamam yok. Çarşamba kese göreceğim Allah izin verirseHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum.Hıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Bana yarın dedi ama erkense stres olurum iyice.Neyse doktorumun bir bildiği vardır herhaldeAynı gün transferiz benimde perşembe çağırdı ultrasona
Ben geçer sefer hiç lekelenme görmeden pozitif almıştım ancak sonra düşükle sonuçlandı o ayrı daHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Aynen öyle içini ferah tutBana yarın dedi ama erkense stres olurum iyice.Neyse doktorumun bir bildiği vardır herhalde
Hiç lekelenmem olmadı sadece bel ağrısı ve kasık ağrısıHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Maşallah canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah. Beta değeriyle ikiz olup olmadığı çok kesin olmuyor ama benim 2020 deki transferimde 12. Gün 652 çıkmıştı ve ikizdiKızlar bugün beta hcg verdim ben. Transferin 11.günü bugün (tek embriyo transferiydi) ve 671 çıkmış. İkiz olabilir mi sizce
Cift embrıyo transfermıydıMaşallah canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah. Beta değeriyle ikiz olup olmadığı çok kesin olmuyor ama benim 2020 deki transferimde 12. Gün 652 çıkmıştı ve ikizdi
Hayır ben yaptırdım negatif çıktı kadın doğum doktorum evindeki kedinden sorun olmayacağını söyledi aşıları tam ve dışarı çıkmadığı içinkedınıze yaptırdınız mı acaba test
Evet ikizlerden birini 10. Hafta bitiminde kaybettim. Oğlum 28 aylık çok şükürCift embrıyo transfermıydı
Kediniz dışarı çıkıyorsa tehlikeli olabilir benim kedim evde olduğu için sorun olmaz dedi birde kuzeyyıldızının dediği gibi sebzelerden de geçebilen bir şey bol dol dikkat edin sizdevlet hastanesınde hıcbısı bakmadılar vallben kendım gıdeyım vereyım dahılıye bakar sanırım.Dun veterıner bıraz korkuttu eşim dıyor hatta kedıyı annene bırakalım.Elleyemıyorum bile rahat rahat benım kedım kendı bahcemızde disarı cıkıyor arada kıyamıyorum o yuzden dıger kedılerden gecmıs olabılecegını dusunuyorum.Ona da test yapıyorlarmıs 1500 liracık dedım once kendıme baktırıyım sonra ona baktırıyım nette de yok düşük yok ölüme sebep olur falan yazınca korktum dünden beri Allahım esırgesın
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk bende hala mide bulantısı belirtisi yokKızlarBen 7 haftaya girdim ve çok fena bubalrı kusma içindeyim . Primal verdi doktorum gece 2 tane yatarken iç dedi ama öğlenden sonra yine başlıyor . Yemek yapmak zaten hayal oldu . Bir şey çiğnemek eziyet .primaldan gündüzleri de içsem etki eder mi acaba çabuk etki etmiyor zaten
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk bende hala mide bulantısı belirtisi yokKızlarBen 7 haftaya girdim ve çok fena bubalrı kusma içindeyim . Primal verdi doktorum gece 2 tane yatarken iç dedi ama öğlenden sonra yine başlıyor . Yemek yapmak zaten hayal oldu . Bir şey çiğnemek eziyet .primaldan gündüzleri de içsem etki eder mi acaba çabuk etki etmiyor zaten
Sağlıkocağında yaptırmıştım benMerhaba bahsettiğiniz testi nerede yaptırabiliriz ?
Sağlık ocağında yapıyorlar özele para vermeyintoksoplazma testini tıp merkezleri hastaneler yapıyormus, özele sordum 250 lira dedi iki tane var
Benim hiç kanamam olmadı canım pozif gördüm 7. Haftadayız çok şükürHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?