2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kizlar erken gebelik testi hangi marka en iyisi, hangisini tavsiye ediyorsunuz

Hıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Benim hiç olmadı 18 inde 5. gün embriyosu
transferi oldum 5. Gün kaset testte 7. gün kanda pozitifti. Hala kanamam yok, kasık , bel ağrım var. Kasık ağrım beni korkutuyor , cuma gününe randevu verdi doktor ama normal mi bu regl olacak gibi ağrı olması ?

Yok canım ben hep hayal kırıklığı olunca bu sefer evde kendim test yapmadım benimki 5. Gün embriyosu 20 eylülde transfer oldum yarin aslinda kan verme gunum ve şuan bir delilik yaptık eşimle kan verdik acilde bekliyoruzzzinşallah vardır rabbim kimsenin emegini bu bekleyislerini boşa çıkarmasın aminn

Ben de inşallah sabah ogrencem dün ve bugün yapmadım test artık kanda öğreneyim dedim

Siz test yaptınız mı ben yarini beklemedim yarın test günüm ama şimdi acilde kan verdik bekliyoruz
Sonucunuz cikti mi?
Acilde gebelik testi verilebiliyor mu?
Benim de test gunum haftaya pazar ondan soruyorum

Ben geçen perşembe gittim kese büyüyor ama başka bir şey gözükmedi üstten bakıldı . Bu hafta perşembe gidicem gözükmez diye endişem var
Alttaki ilk kese eşi oluşmuş bak içinde halka şeklinde dedi üstte düzensiz bir yer var orasıda 2. Bebiş bakalım gelişip tutuncak mı yoksa bizden vazmı geçicek bakıcaz

Eklentiler

• IMG_20230928_095519.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…