• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Pazartesi test günü idrar testi negatif çıktı bugün sabah 8.gunumdu
Kan testini görene kadar Umut var arkadaşım.Bende 8. Gün pozitifi kanamayla birlikte öğrendim mecburiyetten.Doktoruma kan tahlili vereceğim dediğimde negatif çıksa bile ben kendi verdiğim test tarihini baz alırım demişti

Kendi doktorum sehirdısındaydı kasık agrım olunca acile gidip dış gebeliği ekarte etmek istedik. Kese gördündü dış gebelik feğil dendi acildeki doktorlarında ne kadR yogun oldugunu biliyorsunuz cok acıklama yapmıyorlar. Zaten yapmış olsaydı inanın buraya yazmazdım😊 doktorum bir şey demediği için buraya yazdım
Embriyodan önce york görünüyor.kesenin dışından içeri uzanan uzantı.Belki odur ama bunu doktordan duymanız gerek.Tahminde bulunabiliriz sadece

Benim kedim var evde ve testim ne gatif çıktı doktorum evdeki kediden bir sorun çıkmayacağını söyledi çünkü evdeki kedilerimiz aşılı ve toksoplazma denilen şey kedi hasta bir kedinin dışkısına dokuncakda sende o kediye sokuncaksında falan falan yani bu toksoplasma evinizdeki kediden bulaşabilcek bişi değil sadece tedbir olarak tuvaletini eşinize temizletebilirsiniz 💙
Merhaba bahsettiğiniz testi nerede yaptırabiliriz ?

Benim de bugün 5. Günüm
Salı günü idrar testi yapmayı düşünüyorum
Test tarihim 8 Ekim.
Pazar gününe denk geldiğinden 6 ekimde test verip inş pozitifse 9 ekimde tekrar test vermeyi düşünüyorum

Back