• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Doktorunuza sormadınızmı
Kendi doktorum sehirdısındaydı kasık agrım olunca acile gidip dış gebeliği ekarte etmek istedik. Kese gördündü dış gebelik feğil dendi acildeki doktorlarında ne kadR yogun oldugunu biliyorsunuz cok acıklama yapmıyorlar. Zaten yapmış olsaydı inanın buraya yazmazdım😊 doktorum bir şey demediği için buraya yazdım

Kızlar ❤️ Ben 7 haftaya girdim ve çok fena bubalrı kusma içindeyim . Primal verdi doktorum gece 2 tane yatarken iç dedi ama öğlenden sonra yine başlıyor . Yemek yapmak zaten hayal oldu . Bir şey çiğnemek eziyet .primaldan gündüzleri de içsem etki eder mi acaba çabuk etki etmiyor zaten

Kızlar ❤️ Ben 7 haftaya girdim ve çok fena bubalrı kusma içindeyim . Primal verdi doktorum gece 2 tane yatarken iç dedi ama öğlenden sonra yine başlıyor . Yemek yapmak zaten hayal oldu . Bir şey çiğnemek eziyet .primaldan gündüzleri de içsem etki eder mi acaba çabuk etki etmiyor zaten
Bende 7.ci haftayim canim cok sükür bulantim filan yok🙏
Ama doktor ne dediyse sana bence ona uymalisin , aksam dediyse öyle ic yoksa öglende icebilirsin derdi demekki biraz etkili bi hap hemsirene sor bitane. Biz ne desek olmaz canim.

Kendi doktorum sehirdısındaydı kasık agrım olunca acile gidip dış gebeliği ekarte etmek istedik. Kese gördündü dış gebelik feğil dendi acildeki doktorlarında ne kadR yogun oldugunu biliyorsunuz cok acıklama yapmıyorlar. Zaten yapmış olsaydı inanın buraya yazmazdım😊 doktorum bir şey demediği için buraya yazdım
Anlıyorum kuzum nokta gibi bir şey var ama görüntü kalitesiyle ilgili olabilir bence korkma o kadar heyacanlıyızki hepimiz sorun olmasından korkuyoruz benimde 9 ekim kese randevum hergün test yapıyorum çizgileri görünce rahatlıyorum piskolojimiz bozuldu rabbim yardımcımız olsun 😊

Bende 23 eylülde transfer oldum ve dün benimde çok şiddetli sancım oldu. Sonrasında hafif lekelenmem oldu doktora sordum normal endişelenme dedi. 6. Gün erken gebelik testim koyu çift çizgi çıkmıştı. Sizin test tarihiniz nedir
Benim test tarihim salı gün cnm ama benim 3.gun embriyosu. Seninki kacinci gun embriyosu. Yani benimde paylasimlardan okudugum kadariyle sizin tutunma belirtisi olabilir lekelenme. Ki insallah oyledir 🙏Insallah pozitifi goruruz.

Kızlar transfer süreci için Opudan sonra 2.adetimi bekliyorum. Geciktim adet olacak gibi şiştim göğüslerim falan acıyo ne yapmam lazım doktoru kaç gün gecikirsem arayayım

Hayır tek transferdi ama bölünüp ikiz olabilme gibi bir ihtimali duymuştum.
Onu bende duydum evet ama bazen değerler yüksek çıkabiliyor arkadaşımda yaşamıştık kendisi ikizdi cocugununda ikiz olma ihtimali vardi ve degerleri normale göre yüksekti ama tekmiş 😊 Sanirim bir sonraki kan testinde net cevabi doktorun söyler hayırlısı olsun sizin için de😊🌸

• Beğen
Reactions: 326
Back