- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.641
Peki sizin tek embriyo transferi miydi merak ettimBenimde 11. Gün 590 çıkmıştı şuan ikizlere hamileyim
Hayır 2 embriyo transfer edildi hafta kalp atışını duymaya gideceğim inşallahPeki sizin tek embriyo transferi miydi merak ettim
İnşallah sağlıkla kucağına alırsınHayır 2 embriyo transfer edildi hafta kalp atışını duymaya gideceğim inşallah
Allah razı olsun hepimiz yaşayalım o güzel duyguyu inşallah Rabbım hepimizin kucağını doldursunİnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Evde test yapacak mısın peki yarın yola çıkıcam çıkmadan yapsam diyorum ama çok erken daha ya :)Bana da ara ara batmalar oluyor:)
Ben Salı günü yani 5. Gün yapmayı düşünüyorumEvde test yapacak mısın peki yarın yola çıkıcam çıkmadan yapsam diyorum ama çok erken daha ya :)
Ben transfer gününü saymazsak 7.gun yapmıştım pozitifi görmüştüm22 sınde transfer olmustum 4 ekım test gunum 22 sınde transfer olup test yaptıran varmı acaba
Ben bugün tekrar kan vereceğim değerimden anlarım sanırım az çok yarın görüşeceğini.Allah sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.Pozitifi gördüm hala net olarak sevinemedim.benım 11 eyluldu gecen hafta çars görduk keseyı şükür
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ya test yaparsan yaz sonucu bana :)Ben Salı günü yani 5. Gün yapmayı düşünüyorum
Kan testini görene kadar Umut var arkadaşım.Bende 8. Gün pozitifi kanamayla birlikte öğrendim mecburiyetten.Doktoruma kan tahlili vereceğim dediğimde negatif çıksa bile ben kendi verdiğim test tarihini baz alırım demiştiPazartesi test günü idrar testi negatif çıktı bugün sabah 8.gunumdu
Embriyodan önce york görünüyor.kesenin dışından içeri uzanan uzantı.Belki odur ama bunu doktordan duymanız gerek.Tahminde bulunabiliriz sadeceKendi doktorum sehirdısındaydı kasık agrım olunca acile gidip dış gebeliği ekarte etmek istedik. Kese gördündü dış gebelik feğil dendi acildeki doktorlarında ne kadR yogun oldugunu biliyorsunuz cok acıklama yapmıyorlar. Zaten yapmış olsaydı inanın buraya yazmazdımdoktorum bir şey demediği için buraya yazdım
Sen de banaİnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ya test yaparsan yaz sonucu bana :)
Merhaba bahsettiğiniz testi nerede yaptırabiliriz ?Benim kedim var evde ve testim ne gatif çıktı doktorum evdeki kediden bir sorun çıkmayacağını söyledi çünkü evdeki kedilerimiz aşılı ve toksoplazma denilen şey kedi hasta bir kedinin dışkısına dokuncakda sende o kediye sokuncaksında falan falan yani bu toksoplasma evinizdeki kediden bulaşabilcek bişi değil sadece tedbir olarak tuvaletini eşinize temizletebilirsiniz
Benimde 11. Gün 590 çıkmıştı şuan ikizlere hamileyim
Benimde 12ci günde 629 14 günde 1721 çıktı ama hemşirem ikiz olamaz dedi bende tek embriyo transferiyimKızlar bugün beta hcg verdim ben. Transferin 11.günü bugün (tek embriyo transferiydi) ve 671 çıkmış. İkiz olabilir mi sizce
Aynı gün transferiz benimde perşembe çağırdı ultrasonaAllah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsindeğeriniz kaçı geçince yada kaçıncı günde keseleri gördünüz.15 Eylül transfer tarihim doktorum yarın çağırdı ama erken mi acaba.
Canım benim içime sana pozitif çıkacak gibi geliyor en başından beri inşallahBen Salı günü yani 5. Gün yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?