• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar kimyasal gebelik geçirdim daha önce bir şey sormak istiyorum. Beta kaçı görürse artık kimyasal gebelik durumu yok diyebiliriz?

Benim kedim var evde ve testim ne gatif çıktı doktorum evdeki kediden bir sorun çıkmayacağını söyledi çünkü evdeki kedilerimiz aşılı ve toksoplazma denilen şey kedi hasta bir kedinin dışkısına dokuncakda sende o kediye sokuncaksında falan falan yani bu toksoplasma evinizdeki kediden bulaşabilcek bişi değil sadece tedbir olarak tuvaletini eşinize temizletebilirsiniz 💙
kedınıze yaptırdınız mı acaba test

bana doktorum hıc soylemedı bıle veterınerım soyledi dün.Hafta ıcı yaptırırım inşallh
Sıkınttı etmeyin inşallah sorun çıkmaz.
Şöyle bu kalp atışından sonra anneye belli
Kan tahlilleri yapıyorlar tiroid felan gibi eksiklikleri görmek için orda buna da bakıyorlar e
Ama şöyle bişey toksoplazma dediğimiz şey sadece kediden değil sebzeleri iyi yıkanmamasından bile olan bir şey.

Sıkınttı etmeyin inşallah sorun çıkmaz.
Şöyle bu kalp atışından sonra anneye belli
Kan tahlilleri yapıyorlar tiroid felan gibi eksiklikleri görmek için orda buna da bakıyorlar e
Ama şöyle bişey toksoplazma dediğimiz şey sadece kediden değil sebzeleri iyi yıkanmamasından bile olan bir şey.
devlet hastanesınde hıcbısı bakmadılar vall 😂 ben kendım gıdeyım vereyım dahılıye bakar sanırım.Dun veterıner bıraz korkuttu eşim dıyor hatta kedıyı annene bırakalım.Elleyemıyorum bile rahat rahat benım kedım kendı bahcemızde disarı cıkıyor arada kıyamıyorum o yuzden dıger kedılerden gecmıs olabılecegını dusunuyorum.Ona da test yapıyorlarmıs 1500 liracık 😂dedım once kendıme baktırıyım sonra ona baktırıyım 🙂 nette de yok düşük yok ölüme sebep olur falan yazınca korktum dünden beri Allahım esırgesın 🥹🤗🧿❤️

devlet hastanesınde hıcbısı bakmadılar vall 😂 ben kendım gıdeyım vereyım dahılıye bakar sanırım.Dun veterıner bıraz korkuttu eşim dıyor hatta kedıyı annene bırakalım.Elleyemıyorum bile rahat rahat benım kedım kendı bahcemızde disarı cıkıyor arada kıyamıyorum o yuzden dıger kedılerden gecmıs olabılecegını dusunuyorum.Ona da test yapıyorlarmıs 1500 liracık 😂dedım once kendıme baktırıyım sonra ona baktırıyım 🙂 nette de yok düşük yok ölüme sebep olur falan yazınca korktum dünden beri Allahım esırgesın 🥹🤗🧿❤️
Evet biraz riskli ama siz geçirdiyseniz önceden problem yok. Negatif çıkarsanız problem dikkat etmeniz gerekiyor. Ama korkutmayın kendinizi.
Dışarıya çıkıyorsa enfekte olmuş olabilir. Ama onda da şöyle aşıları tamdır. Koruyordur.

Sakınan göze çöp batarmıs arkadaşlar inanın herkes bişey soluyo evde ıkı golden cinsi köpeğim var bebişlerimizin yasayacagı gün varsa zaten bizimle kalacak Allahın yazdıgı olur bız ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz lütfen stres yapıp kafaya takıp bebişlerinizi üzmeyin 🤲🏻

Gunaydın kızlar ultrason kagıdımda kesenin içinde nokta gibi bir şey fark ettim sizde bakabilei misiniz bana mı öyle geldi nedir o

Eklentiler

• IMG_4209.jpeg
    IMG_4209.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 50
Back