- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.601
10. Gün 60 12.104 cıktı yarın tekrar kan vericemSonucun çıktımı aynı gün transfer olmuştuk merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Gün 60 12.104 cıktı yarın tekrar kan vericemSonucun çıktımı aynı gün transfer olmuştuk merak ettim
Oo bakıyorum yetiştiniz hadi hayırlı olsun inşallaj sağlıkla güzel pozitif sonuçlar alırsınız-kuzeyildizi- ben 28 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi oldummm bugün 3. Günüm
kedınıze yaptırdınız mı acaba testBenim kedim var evde ve testim ne gatif çıktı doktorum evdeki kediden bir sorun çıkmayacağını söyledi çünkü evdeki kedilerimiz aşılı ve toksoplazma denilen şey kedi hasta bir kedinin dışkısına dokuncakda sende o kediye sokuncaksında falan falan yani bu toksoplasma evinizdeki kediden bulaşabilcek bişi değil sadece tedbir olarak tuvaletini eşinize temizletebilirsiniz
bana doktorum hıc soylemedı bıle veterınerım soyledi dün.Hafta ıcı yaptırırım inşallhEvet pozitif gördüğümüzde herkese bu test yapılıyor. Ona göre dikkat etmeniz gerekiyor pozitifse problem yok geçirmişsiniz demek. Ama negatifse dikkat etmeniz gerek
benım 11 eyluldu gecen hafta çars görduk keseyı şükürBilmiyorum ki doktorum gelin dedi ama.transfer tarihim 15 Eylül.Bende anlamıyorum ki erken mi acaba.
Sıkınttı etmeyin inşallah sorun çıkmaz.bana doktorum hıc soylemedı bıle veterınerım soyledi dün.Hafta ıcı yaptırırım inşallh
devlet hastanesınde hıcbısı bakmadılar vall ben kendım gıdeyım vereyım dahılıye bakar sanırım.Dun veterıner bıraz korkuttu eşim dıyor hatta kedıyı annene bırakalım.Elleyemıyorum bile rahat rahat benım kedım kendı bahcemızde disarı cıkıyor arada kıyamıyorum o yuzden dıger kedılerden gecmıs olabılecegını dusunuyorum.Ona da test yapıyorlarmıs 1500 liracık dedım once kendıme baktırıyım sonra ona baktırıyım nette de yok düşük yok ölüme sebep olur falan yazınca korktum dünden beri Allahım esırgesınSıkınttı etmeyin inşallah sorun çıkmaz.
Şöyle bu kalp atışından sonra anneye belli
Kan tahlilleri yapıyorlar tiroid felan gibi eksiklikleri görmek için orda buna da bakıyorlar e
Ama şöyle bişey toksoplazma dediğimiz şey sadece kediden değil sebzeleri iyi yıkanmamasından bile olan bir şey.
Hayırlı olsun cnm inşallah pozitifi görürüz-kuzeyildizi- ben 28 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi oldummm bugün 3. Günüm
Evet biraz riskli ama siz geçirdiyseniz önceden problem yok. Negatif çıkarsanız problem dikkat etmeniz gerekiyor. Ama korkutmayın kendinizi.devlet hastanesınde hıcbısı bakmadılar vall ben kendım gıdeyım vereyım dahılıye bakar sanırım.Dun veterıner bıraz korkuttu eşim dıyor hatta kedıyı annene bırakalım.Elleyemıyorum bile rahat rahat benım kedım kendı bahcemızde disarı cıkıyor arada kıyamıyorum o yuzden dıger kedılerden gecmıs olabılecegını dusunuyorum.Ona da test yapıyorlarmıs 1500 liracık dedım once kendıme baktırıyım sonra ona baktırıyım nette de yok düşük yok ölüme sebep olur falan yazınca korktum dünden beri Allahım esırgesın
Sakınan göze çöp batarmıs arkadaşlar inanın herkes bişey soluyo evde ıkı golden cinsi köpeğim var bebişlerimizin yasayacagı gün varsa zaten bizimle kalacak Allahın yazdıgı olur bız ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz lütfen stres yapıp kafaya takıp bebişlerinizi üzmeyindevlet hastanesınde hıcbısı bakmadılar vall ben kendım gıdeyım vereyım dahılıye bakar sanırım.Dun veterıner bıraz korkuttu eşim dıyor hatta kedıyı annene bırakalım.Elleyemıyorum bile rahat rahat benım kedım kendı bahcemızde disarı cıkıyor arada kıyamıyorum o yuzden dıger kedılerden gecmıs olabılecegını dusunuyorum.Ona da test yapıyorlarmıs 1500 liracık dedım once kendıme baktırıyım sonra ona baktırıyım nette de yok düşük yok ölüme sebep olur falan yazınca korktum dünden beri Allahım esırgesın
Kalp atışını duymaya gittiğimizde 6. Haftada kese var yolk var ama kalp atışı yoktu 7. Hafta kurtaj olmak zorunda kaldımBoş gebeliğiniz nezman nasıl belli olmuştu acaba ?
Anladım canım test için erken olabilir umarim kan testin pozitif çıkar benim doktorumda Funda hanım dün transfer oldum bendePazartesi test günü idrar testi negatif çıktı bugün sabah 8.gunumdu
İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsınMerhaba kızlar bende 25 Eylülde iki adet 5. Gün embriyosu transfer oldum. 5 Ekim test günüm umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Kızlar cevap verecek kimse yokmuGunaydın kızlar ultrason kagıdımda kesenin içinde nokta gibi bir şey fark ettim sizde bakabilei misiniz bana mı öyle geldi nedir o
Doktorunuza sormadınızmıKızlar cevap verecek kimse yokmu