• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar ben 23 eylülde doğal transfer oldum sıfır ilaç hormon ilaçlarına tedavi sırasında alerjim çıktı. transferin ilk 3 günü kasıklarımda çok agrı oldu mide bulantısı şişkinlik 6. Gün test yaptım çift çizgi çıktı. 7. Gün çok daha şiddetli bi ağrı oldu ve çok çok hafif kahverengi lekelenme oldu hala da damla şeklinde devam ediyor. Bugün regly tarihimdi acaba tutunduda düşüyormu. Bulantım ve kasık agrım geçti çünkü bugün hiç olmadı. Test günüm 5 ekim

Eklentiler

• IMG_8887.jpeg
    IMG_8887.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ben 23 eylülde doğal transfer oldum sıfır ilaç hormon ilaçlarına tedavi sırasında alerjim çıktı. transferin ilk 3 günü kasıklarımda çok agrı oldu mide bulantısı şişkinlik 6. Gün test yaptım çift çizgi çıktı. 7. Gün çok daha şiddetli bi ağrı oldu ve çok çok hafif kahverengi lekelenme oldu hala da damla şeklinde devam ediyor. Bugün regly tarihimdi acaba tutunduda düşüyormu. Bulantım ve kasık agrım geçti çünkü bugün hiç olmadı. Test günüm 5 ekim
Transfer sonrası doktorum ilaçlar yüzünden kasık ağrılarının ve krampların olabileceğini söylemişti.Hatta lekelenmelerin olabileceğini.Bu süre içinde bulantıyı estrofem ilacının yaptığını öğrendim.Ama fotoğrafa göre söyleyebilirim ki güzel şeyler oluyor.Ben de 23 ünde transferdim bugün kan testinde pozitifi gördüm.Benzer birşey de sizden gelecek gibi hayırlısıyla 🙏🏻🧿

Ben hiç bir ilaç kullanmıyorum kan sulandırıcı bile çünkü alerjim oluyor rahmi bile doğal haliyle takip ettik progesteron estrofem hiç birini kullanmadığımız için o agrıları ilaçlara bağlayamıyorum. Bulantım ağrım varken şimdi gitti belirtilerim korktum. Transferlerimiz aynı gün olmuş bana 5 ekim test günü verdi doktor çok geç:( inşallah değerleriniz katlanarak güzel artar ve miniğinize sağlıkla kavuşursunuz siz ve bekleyen herkes inşallahh

İnşallah gelir pozitifler
Baskent hastanesi göğşen hoca yaptı transferimi
5 yumurta toplandı 3 u dollendi
8 hücreli 1.kalitede 2 embriyo transfer edildi yaştan dolayı, yasim 38
Bana da tek embriyo transfer edildi 1.kalite dedi 1 tane dondurulmuş 3 tane yumurtamı da 5.güne getireceklermis sanırım kaliteli olursa onlarda dondurulacak. Beklemek zor😐

Ben düstügünü düsünmüyorum.
Bence simsiki sana tutunuyor canim Gözün aydin kendinide sikma Rahatla 👼🏻🫶🏻

benm de oyle olmustu, batmalarım vardı sonra gectı ıkı uc gun hıc bısı hısstemedım uzuldum busı oldu dıye ama şükğr pozıtf
Yaaa çok sevindim içim rahatladı bi nebze teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepmize inşallah. İlk transfer boş gebelik olmuştu benim çok tedirginim o yüzden bu kez sağlıklı olacak inşallah🙏🏻

Back