- 13 Eylül 2023
- 246
- 350
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.561
Bu bekleyişler zaten yoruyorTeşekkür ederim.Yine de erken sevinmiyorum temkinliyim. Artış oranına bakmamız gerek, kese oluşacak mı görmemiz gerek, kalp atacak mı … aklımda deli sorular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bekleyişler zaten yoruyorTeşekkür ederim.Yine de erken sevinmiyorum temkinliyim. Artış oranına bakmamız gerek, kese oluşacak mı görmemiz gerek, kalp atacak mı … aklımda deli sorular
TabiBeni de ekler misiniz bugün transfer oldum 32 yaşındayım
Beni de ekler misinizTabi
Ekleyelim
Günaydın hanımlar doğal siklus tup bebek yaptırıp pozitif veya negatif gören var mı ac
Ben cok üzüldüm değer düşük diye ama artış da normal gibi ne düşünücem bilemiyorum
Bilmiyorum ki doktorum gelin dedi ama.transfer tarihim 15 Eylül.Bende anlamıyorum ki erken mi acaba.Kese için çok erken değilmi
Hayırlı olsun.Gayet iyi.8.günümde 58 diMerhaba ben 18 Eylül de transfer oldum 9. Gün 155 11. Gün 313 geldi değerim sizce nasıl değerim
Transfer sonrası doktorum ilaçlar yüzünden kasık ağrılarının ve krampların olabileceğini söylemişti.Hatta lekelenmelerin olabileceğini.Bu süre içinde bulantıyı estrofem ilacının yaptığını öğrendim.Ama fotoğrafa göre söyleyebilirim ki güzel şeyler oluyor.Ben de 23 ünde transferdim bugün kan testinde pozitifi gördüm.Benzer birşey de sizden gelecek gibi hayırlısıylaKızlar ben 23 eylülde doğal transfer oldum sıfır ilaç hormon ilaçlarına tedavi sırasında alerjim çıktı. transferin ilk 3 günü kasıklarımda çok agrı oldu mide bulantısı şişkinlik 6. Gün test yaptım çift çizgi çıktı. 7. Gün çok daha şiddetli bi ağrı oldu ve çok çok hafif kahverengi lekelenme oldu hala da damla şeklinde devam ediyor. Bugün regly tarihimdi acaba tutunduda düşüyormu. Bulantım ve kasık agrım geçti çünkü bugün hiç olmadı. Test günüm 5 ekim
Bana da tek embriyo transfer edildi 1.kalite dedi 1 tane dondurulmuş 3 tane yumurtamı da 5.güne getireceklermis sanırım kaliteli olursa onlarda dondurulacak. Beklemek zorİnşallah gelir pozitifler
Baskent hastanesi göğşen hoca yaptı transferimi
5 yumurta toplandı 3 u dollendi
8 hücreli 1.kalitede 2 embriyo transfer edildi yaştan dolayı, yasim 38
inşallah canım sağ olasın.insan tedirgin oluyor.bildiğim adet sancısı olunca
Amin canim benim evet biraz tedirginiz ama bu günlerde gecicek ElhamdulillahAllah hepimizin hamileliklerinin sağlıklı bir şekilde geçmesini nasip etsin inşallah süreç zorlu,Allah yardımcımız olsun..Sağ Salim kucaklarımıza alalım
Sağ olun teşekkür ederimHayırlı olsun.Gayet iyi.8.günümde 58 di
Ben düstügünü düsünmüyorum.Kızlar ben 23 eylülde doğal transfer oldum sıfır ilaç hormon ilaçlarına tedavi sırasında alerjim çıktı. transferin ilk 3 günü kasıklarımda çok agrı oldu mide bulantısı şişkinlik 6. Gün test yaptım çift çizgi çıktı. 7. Gün çok daha şiddetli bi ağrı oldu ve çok çok hafif kahverengi lekelenme oldu hala da damla şeklinde devam ediyor. Bugün regly tarihimdi acaba tutunduda düşüyormu. Bulantım ve kasık agrım geçti çünkü bugün hiç olmadı. Test günüm 5 ekim
benm de oyle olmustu, batmalarım vardı sonra gectı ıkı uc gun hıc bısı hısstemedım uzuldum busı oldu dıye ama şükğr pozıtfBelirtiler olsa bir dert olmasa bir dertmiş. İnşallah gitmiyordur benden 4 gün var daha çünkü bulantım agrım hepsi geçti
Yaaa çok sevindim içim rahatladı bi nebze teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepmize inşallah. İlk transfer boş gebelik olmuştu benim çok tedirginim o yüzden bu kez sağlıklı olacak inşallahbenm de oyle olmustu, batmalarım vardı sonra gectı ıkı uc gun hıc bısı hısstemedım uzuldum busı oldu dıye ama şükğr pozıtf