• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Günaydın arkadaşlar... 23 eylül de transfer oldum bugün 7. gün ve dün geceden beri bayagı yogun adet sancısı gibi sancım var. İster istemez etkileniyorum ve moralim çok bozuk. Şiddetle sancı hiiseden ve pozitif olan varmı?
Bende 23 eylülde transfer oldum ve dün benimde çok şiddetli sancım oldu. Sonrasında hafif lekelenmem oldu doktora sordum normal endişelenme dedi. 6. Gün erken gebelik testim koyu çift çizgi çıkmıştı. Sizin test tarihiniz nedir

Belirtiler olsa bir dert olmasa bir dertmiş. İnşallah gitmiyordur benden 4 gün var daha çünkü bulantım agrım hepsi geçti🤷🏻‍♀️
Haha aynen öyle canim kendimizi sürekli dinliyoruz o yüzden biyandan korkuyor bi yandan endiseleniyoz hic gerek yok aslinda cünki ister istemez kasiliyosun strese giriyosun asil bu bebegi etkiliyo👼🏻

Kızlar iyi akşamlar , öncelikle rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda. 21 eylülde 5.gün embriyosu transferim oldu transferin 6.gününde kan değerim 38 çıktı 8. Gününde 130 çıktı birde Salı günü kan vereceğim tekrar inşallah o zaman da yükselmiş olursa keseyi görmek için ne zaman doktora gitmemiz gerekir ?

Bilmiyorum ki doktorum gelin dedi ama.transfer tarihim 15 Eylül.Bende anlamıyorum ki erken mi acaba.
Bana erken gibi geldi bende 14 eylül transferiyim doktorum beni de çarşamba günü kese için çağırdı tüp bebek doktorum pozitifi gördükten 10 gün sonra dedi bu doktorum 7 gün verdi değerlerin çok iyi dedi ama ben endişeliyim. Vajinal muayenede bir sıkıntı olur diye korkmuyor değilim . Seni daha erken cagırmıs canım değerlerin yüksekmiydi

Kızlar iyi akşamlar , öncelikle rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda. 21 eylülde 5.gün embriyosu transferim oldu transferin 6.gününde kan değerim 38 çıktı 8. Gününde 130 çıktı birde Salı günü kan vereceğim tekrar inşallah o zaman da yükselmiş olursa keseyi görmek için ne zaman doktora gitmemiz gerekir ?
Genelde ikinci değeri gördükten 10 gün sonra çağırıyorlar kese için ama bni 7 gün sonrasına çağırdılar değerlerim iyi diye

Bana erken gibi geldi bende 14 eylül transferiyim doktorum beni de çarşamba günü kese için çağırdı tüp bebek doktorum pozitifi gördükten 10 gün sonra dedi bu doktorum 7 gün verdi değerlerin çok iyi dedi ama ben endişeliyim. Vajinal muayenede bir sıkıntı olur diye korkmuyor değilim . Seni daha erken cagırmıs canım değerlerin yüksekmiydi
Bende korkuyorum maalesef 2 kimyasalım var öncesinde.600 kusurdu en son başka kan verme dedi anlamadım canım.Senin kaç değer

kızlar kedi besleyıp toksoplazma testi yaptıram var mı bugun veterınerım yaptırmam gerektıgını soyledı
Benim kedim var evde ve testim ne gatif çıktı doktorum evdeki kediden bir sorun çıkmayacağını söyledi çünkü evdeki kedilerimiz aşılı ve toksoplazma denilen şey kedi hasta bir kedinin dışkısına dokuncakda sende o kediye sokuncaksında falan falan yani bu toksoplasma evinizdeki kediden bulaşabilcek bişi değil sadece tedbir olarak tuvaletini eşinize temizletebilirsiniz 💙

Yaaa çok sevindim içim rahatladı bi nebze teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepmize inşallah. İlk transfer boş gebelik olmuştu benim çok tedirginim o yüzden bu kez sağlıklı olacak inşallah🙏🏻
Boş gebeliğiniz nezman nasıl belli olmuştu acaba ?

Kızlar 14cü günde değerim 1721 çıktı perşembe ultrasona çağırdı 15 Eylül transfer oldum kese görür müyüm

Bilmiyorum ki doktorum gelin dedi ama.transfer tarihim 15 Eylül.Bende anlamıyorum ki erken mi aca
Değeriniz 1500 ü geçince genelde

Doktorun verdiği Kan testi gününden 10 gün sonra kesin görünüyor

İyi geceler arkadaşlar transferin 24. Günü hala kanamam yok değerim çok minik minik artmaya devam ediyor daha öncede 3 kez kimyasal yaşadım ama süreç hiç bu kadar uzamamıştı böyle bir durum yaşayan var mı aranızda sürekli kan vermeye gitmekten usandım birde merkeze uzağız 1 buçuk saat yol her seferinde stresi zaten ayrı 🤔

kızlar kedi besleyıp toksoplazma testi yaptıram var mı bugun veterınerım yaptırmam gerektıgını soyledı
Evet pozitif gördüğümüzde herkese bu test yapılıyor. Ona göre dikkat etmeniz gerekiyor pozitifse problem yok geçirmişsiniz demek. Ama negatifse dikkat etmeniz gerek

İyi geceler arkadaşlar transferin 24. Günü hala kanamam yok değerim çok minik minik artmaya devam ediyor daha öncede 3 kez kimyasal yaşadım ama süreç hiç bu kadar uzamamıştı böyle bir durum yaşayan var mı aranızda sürekli kan vermeye gitmekten usandım birde merkeze uzağız 1 buçuk saat yol her seferinde stresi zaten ayrı 🤔
En son degerin nedir canim? Olur belki gec tutunmadir Dua et bol bol canim❤️🤲🏻

Back