2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Teşekkür ederim canım acaba senin belirtilerin oldumu bende yok olanida pskolojik diyorm bana öyle geliyor
Bence belirtilere takılmamalısın.Çünkü inanılmaz bir hormon yüklemesi oluyor hepimize.Aynı kalmamız mümkün değil.Yediğin şeylerle de birleşimce gaz+ödem+göğüs şişliği vs hep oluyor. Tek aöyleyebileceğim ben ilkinde de şimdikinde de sol lasığımda yanma hissetmiştim ama araştırdım o da işlemlerden dolayıymış.ultrason muayenesi vs.Herkes için farklı geçiyor süreç

Kızlar bu haftaları nasıl sayıyorsunz transfer oldugu ıcın transferden ıtıbaren mı adetten ıtıbaren mı bırde araya + neyi belırlıyor

Teşekkürler cnm icim bir nebzede olsa rahatladı

Avokado,kivi,mango,havuç, yumurta,balık somon özellikle, Akdeniz diyet tipi protein ağırlıklı,yağlı kızartma yok,kahve yok, çay yok , bol su, ceviz içi,çiğ badem,kabak çekirdeği ,karbonhidrat az tuketilecek ben bunları yapmaya çalışıyorum.Bir de kabız olunmayacak, kabak çekirdeği bunun için

Cok saolun kızlar cevaplarınz ıcın, Ben sabahları bır kasık dogal zeytınyagı yutuyorum cok gazım oluyor ilaclardan heralde, bırde 21 tane kuru uzum yutuyorum sunnet dıye duymustum. Kabak cekırdegı yemeye calısıyorum cıg olarak tuketıyorum. Rabbım guzel sonuclr nasıp etsın hepımıze

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…