- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.521
Teşekkür ederim canım acaba senin belirtilerin oldumu bende yok olanida pskolojik diyorm bana öyle geliyorBu arada ilk gebeliğimde 11. Gün değerim 50 çıkmıştı.8. Gün bişey yoktu.umutsuzluğa kapılmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım acaba senin belirtilerin oldumu bende yok olanida pskolojik diyorm bana öyle geliyorBu arada ilk gebeliğimde 11. Gün değerim 50 çıkmıştı.8. Gün bişey yoktu.umutsuzluğa kapılmayın
Bence belirtilere takılmamalısın.Çünkü inanılmaz bir hormon yüklemesi oluyor hepimize.Aynı kalmamız mümkün değil.Yediğin şeylerle de birleşimce gaz+ödem+göğüs şişliği vs hep oluyor. Tek aöyleyebileceğim ben ilkinde de şimdikinde de sol lasığımda yanma hissetmiştim ama araştırdım o da işlemlerden dolayıymış.ultrason muayenesi vs.Herkes için farklı geçiyor süreçTeşekkür ederim canım acaba senin belirtilerin oldumu bende yok olanida pskolojik diyorm bana öyle geliyor
Transfer gününü 0 kabul ediyorsun.Ertesi gün 1. Gün. Test günü ise 11. Ve 12. GünKızlar bu haftaları nasıl sayıyorsunz transfer oldugu ıcın transferden ıtıbaren mı adetten ıtıbaren mı bırde araya + neyi belırlıyor
Hamılelık haftalarını kastetmıstım,4+1 haftalık vs yazılıyor yaTransfer gününü 0 kabul ediyorsun.Ertesi gün 1. Gün. Test günü ise 11. Ve 12. Gün
Teşekkürler cnm icim bir nebzede olsa rahatladıBence belirtilere takılmamalısın.Çünkü inanılmaz bir hormon yüklemesi oluyor hepimize.Aynı kalmamız mümkün değil.Yediğin şeylerle de birleşimce gaz+ödem+göğüs şişliği vs hep oluyor. Tek aöyleyebileceğim ben ilkinde de şimdikinde de sol lasığımda yanma hissetmiştim ama araştırdım o da işlemlerden dolayıymış.ultrason muayenesi vs.Herkes için farklı geçiyor süreç
Cnm yumurta toplandığı gün itibariyle sayılıyor + da şöyle mesala 4hafta araya artı koyuluyor ve2 koyuncada gunluk deniliyorKızlar bu haftaları nasıl sayıyorsunz transfer oldugu ıcın transferden ıtıbaren mı adetten ıtıbaren mı bırde araya + neyi belırlıyor
Embriyonun transfer edildiği tarihte gebeliğin 2 haftalık olduğu kabul edilir ve üzerine bu güne kadar geçen haftalar sayılarak hamilelik haftası hesaplanır.14+3 gibiHamılelık haftalarını kastetmıstım,4+1 haftalık vs yazılıyor ya
Son adetin ilk gününden saymaya başlıyorsun. Benim son adetimin ilk günü 2 eylüldü. 2ekimde 4 haftalık olmuş olacak. İnşallahHamılelık haftalarını kastetmıstım,4+1 haftalık vs yazılıyor ya
Hadi gözün aydin canimmKızlar inanamıyorum ! Umarım devam eder.sonucum pozitif çıktı 5. Gün ve 6. Gün silinti.Bugün 7. Gün
Adet bitiminden hesaplaniyor canim. Ben 29 agustos olmustum transferimi , Suan 7+2Kızlar bu haftaları nasıl sayıyorsunz transfer oldugu ıcın transferden ıtıbaren mı adetten ıtıbaren mı bırde araya + neyi belırlıyor
Avokado,kivi,mango,havuç, yumurta,balık somon özellikle, Akdeniz diyet tipi protein ağırlıklı,yağlı kızartma yok,kahve yok, çay yok , bol su, ceviz içi,çiğ badem,kabak çekirdeği ,karbonhidrat az tuketilecek ben bunları yapmaya çalışıyorum.Bir de kabız olunmayacak, kabak çekirdeği bunun içinAmin canım çok teşekkür ederim Topiği ilk sayfadan itibaren okuyup bitirmek istedim ama transfer günüm geldi bitiremedim sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim sigara biraz beni etkileyecek gibi dayanmaya çalışacağım artik. Kızlar birde önerdiğiniz yiyecek içecek vs var mı
Merhaba ekleyelim hoşgeldiniz23 eylül
Tam aradığım uygulama gerçekten. Diğer uygulamalar göre 4 gün felan oynadı. teşekkürler
Kizlar bu cok dogru bi uygulama hem transfer gününüzle gebeliginiz cikiyor 5.ci gün embriyosu yada 3.cü gün seciyorsunuz , hemde son adet döneminizle bi deneyin bakalim benimki dogru cikti 7+2
İnşallah. siz de kucağınıza alın sağlıkla güzellikleHadi gözün aydin canimm
Umarim saglikli bi sekilde ilerlerr
Bu cok dogru bi uygulama canim doktorumada özellikle sordum ayni cikti burdaki uygulamaynan bende cok begendim dogum zamanina kadar belirliyoTam aradığım uygulama gerçekten. Diğer uygulamalar göre 4 gün felan oynadı. teşekkürler
Amin canim tesekkür ederim insallah hepimize böyle güzel haberler almak vermek nasip olsunİnşallah. siz de kucağınıza alın sağlıkla güzellikle
Bakalım benim kiBu cok dogru bi uygulama canim doktorumada özellikle sordum ayni cikti burdaki uygulamaynan bende cok begendim dogum zamanina kadar belirliyo