• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar transferin 9 günündeyim. Kasiklarimda ve belimde ağrı var yürürken rahmin tam olduğu hızada batma oluyor gerinmemeye çalışıyorum falan ama gece bile gerineyim batmalar çok oluyor anlık. Normal mi ki

arkadaşlar merhaba.transferimin 8.günü kanamayla birlikte pozitifi gördük.doktorum pazartesi günü için kese kontrolü için çağırdı.benim bugün normalde adet günüm kasıklarım adet olacakmışım gibi çok ağrıyor.normal mi yoksa endişelenmeli miyim.daha önce 2 kimyasal gebeliğim olduğundan diken üstündeyim hep korkuyorum

arkadaşlar merhaba.transferimin 8.günü kanamayla birlikte pozitifi gördük.doktorum pazartesi günü için kese kontrolü için çağırdı.benim bugün normalde adet günüm kasıklarım adet olacakmışım gibi çok ağrıyor.normal mi yoksa endişelenmeli miyim.daha önce 2 kimyasal gebeliğim olduğundan diken üstündeyim hep korkuyorum
Bana kalirsa normal canim zaten kullandiginiz igne haplarla adet olmamiz imkansiz. Kanamaya gelince onu burdaki cogu arkadaslarimiz yasadi bende dahil oda korkulacak bi durum dilmis 12.ci haftaya kadar ara ara olurmus yerlesme diyolar. Onun disinda yat dinlen yorma kendini🫶🏻👼🏻

Bana kalirsa normal canim zaten kullandiginiz igne haplarla adet olmamiz imkansiz. Kanamaya gelince onu burdaki cogu arkadaslarimiz yasadi bende dahil oda korkulacak bi durum dilmis 12.ci haftaya kadar ara ara olurmus yerlesme diyolar. Onun disinda yat dinlen yorma kendini🫶🏻👼🏻
inşallah canım sağ olasın.insan tedirgin oluyor.bildiğim adet sancısı olunca

Allah hepimizin hamileliklerinin sağlıklı bir şekilde geçmesini nasip etsin inşallah 🙏 süreç zorlu,Allah yardımcımız olsun..Sağ Salim kucaklarımıza alalım 👩‍🍼🙏

Diğer gebeliğinizdd neden kaybettiniz doktorunuz sebeb söledimi😢
Ense kalınlığını ölçtürmeye gittiğim gündü.Bambaşka birşeyle karşılaştık.Kalbi durmuştu. 4 gün sonra suni sancı verildi. Kürtaj yerine doğum yapmam sağlandı. Berbat bir deneyimdi.Allah kimseye yaşatmasın. Doktor onu patolojiye yolladı.Pataloji sonucunda genetik bir probleme sahip olduğu sonucuna varıldı.Vücudum bir şekilde onu attı demek ki. Sonrasında aslında bu sistemin ne kadar mükemmel işlediğini anladım.O yüzden hayırlısı…

Ense kalınlığını ölçtürmeye gittiğim gündü.Bambaşka birşeyle karşılaştık.Kalbi durmuştu. 4 gün sonra suni sancı verildi. Kürtaj yerine doğum yapmam sağlandı. Berbat bir deneyimdi.Allah kimseye yaşatmasın. Doktor onu patolojiye yolladı.Pataloji sonucunda genetik bir probleme sahip olduğu sonucuna varıldı.Vücudum bir şekilde onu attı demek ki. Sonrasında aslında bu sistemin ne kadar mükemmel işlediğini anladım.O yüzden hayırlısı…
Çok üzüldüm adınıza rabbim bidaha yaşatmasın size ve hickimseye 🙄🤲🏻suan pozitifsiniz gözünüz aydın 😊saglıkla kucagınıza alırsınz inş

Çok üzüldüm adınıza rabbim bidaha yaşatmasın size ve hickimseye 🙄🤲🏻suan pozitifsiniz gözünüz aydın 😊saglıkla kucagınıza alırsınz inş
Teşekkür ederim.Yine de erken sevinmiyorum temkinliyim. Artış oranına bakmamız gerek, kese oluşacak mı görmemiz gerek, kalp atacak mı …😁 aklımda deli sorular

Teşekkür ederim.Yine de erken sevinmiyorum temkinliyim. Artış oranına bakmamız gerek, kese oluşacak mı görmemiz gerek, kalp atacak mı …😁 aklımda deli sorular
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 duygularımız ne kadar da aynı.Pozitifi gördüm ama sizin gibiyim aynı.Tam sevinemedim;öncesinde 2 kimyasal gebeliğim olduğundan.Allah hepimizin yardımcısı olsun 🫠🙏

Avokado,kivi,mango,havuç, yumurta,balık somon özellikle, Akdeniz diyet tipi protein ağırlıklı,yağlı kızartma yok,kahve yok, çay yok , bol su, ceviz içi,çiğ badem,kabak çekirdeği ,karbonhidrat az tuketilecek ben bunları yapmaya çalışıyorum.Bir de kabız olunmayacak, kabak çekirdeği bunun için
Bunları yapmaya dikkat edeceğim 😊 Senin transferin ne zamandı canim

Kese için çok erken değilmi

Gelecek o pozitifler😁 Hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🙏 Bu arada Nerde oldun tedavini kac yumurta toplandi taze mi oldu transferin
İnşallah gelir pozitifler
Baskent hastanesi göğşen hoca yaptı transferimi
5 yumurta toplandı 3 u dollendi
8 hücreli 1.kalitede 2 embriyo transfer edildi yaştan dolayı, yasim 38

Back