- 13 Eylül 2019
- 569
- 552
- 103
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.501
Amin canım çok teşekkür ederimHadi güzelce dinlen su 3 gün cok önemli saglikli beslen ve lütfen 3litre Su icmeye calis Özen göster. Güzel haberler almak nasip olsun canim
Ben cok üzüldüm değer düşük diye ama artış da normal gibi ne düşünücem bilemiyorumCook güzel Canim Masallah gözün aydin , Saglikli bi sekilde ilerlesin insallah
Bende içiyordum transferde embriyoyu koyduktan sonra ultrason görüntüsü veriyorlar. Şuan sigara aklıma bile gelmiyor çok enteresanAmin canım çok teşekkür ederimTopiği ilk sayfadan itibaren okuyup bitirmek istedim ama transfer günüm geldi bitiremedim sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim sigara biraz beni etkileyecek gibi dayanmaya çalışacağım artik. Kızlar birde önerdiğiniz yiyecek içecek vs var mı
Aman sigarayada cok dikkat et kuzum. Olabildigince avokado bi haslanmis yumurta hergün yemeye calis kahvaltilarinda yemeklerinde ise ispanak cok tüketmeye calisAmin canım çok teşekkür ederimTopiği ilk sayfadan itibaren okuyup bitirmek istedim ama transfer günüm geldi bitiremedim sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim sigara biraz beni etkileyecek gibi dayanmaya çalışacağım artik. Kızlar birde önerdiğiniz yiyecek içecek vs var mı
Artisin güzel canim üzülme katlanarak artacak insallah kendine dert etmeBen cok üzüldüm değer düşük diye ama artış da normal gibi ne düşünücem bilemiyorum
Hadi insallah güzel haberlerini alirsin kan degerindede canim benimmBu dünkü test.Doktorum ilaçlardan olabilir dedi ama dayanamadım kanı verdim.Dua edin
Ayni gun transfer olmuşuz hayirlisi olsun insallah tutmustur.. cok merak ettim kan sonucunuz geldiginde paylaşın lutfen.. kaçıncı gun embriyosu taze transfer mi yaşınız kacinci denemeniz nerde tedavi görüyorsunuz biraz bahseder misinizBu dünkü test.Doktorum ilaçlardan olabilir dedi ama dayanamadım kanı verdim.Dua edin
Amin inşallah hayırlısı. Şu son saatlerde 10 yaş daha yaşlandım. Ne zor işler yaHadi insallah güzel haberlerini alirsin kan degerindede canim benimm
41 yaşındayım.6. Denemem.2. Denememde gebe kalmıştım ama bebeği kaybettim. Bu dundurulmuş 5. Gün embriyosu.Zarından çıkmıştı transfer edildiğinde.2 adet yerleştirildi.inşallah sizinki de tutmuşturAyni gun transfer olmuşuz hayirlisi olsun insallah tutmustur.. cok merak ettim kan sonucunuz geldiginde paylaşın lutfen.. kaçıncı gun embriyosu taze transfer mi yaşınız kacinci denemeniz nerde tedavi görüyorsunuz biraz bahseder misiniz
41 yaşındayım.6. Denemem.2. Denememde gebe kalmıştım ama bebeği kaybettim. Bu dundurulmuş 5. Gün embriyosu.Zarından çıkmıştı transfer edildiğinde.2 adet yerleştirildi.inşallah sizinki de tutmuştur
İleri yaş tüp bebek diye nir konu açmıştım.Başımdan geçen herşey yazıyor açıklamada.Bakabilirsiniz41 yaşındayım.6. Denemem.2. Denememde gebe kalmıştım ama bebeği kaybettim. Bu dundurulmuş 5. Gün embriyosu.Zarından çıkmıştı transfer edildiğinde.2 adet yerleştirildi.inşallah sizinki de tutmuştur
Ayy cokk sevindim sizin adiniza saglikli bi sekilde devam eder ve kucaginiza alirsiniz insallaKızlar inanamıyorum ! Umarım devam eder.sonucum pozitif çıktı5. Gün ve 6. Gün silinti.Bugün 7. Gün
Ay bana vermediler görüntüBende içiyordum transferde embriyoyu koyduktan sonra ultrason görüntüsü veriyorlar. Şuan sigara aklıma bile gelmiyor çok enteresan
Hayırlısıyla kucagina da almak nasip olsun canim bence 7.gunde iyi bi sonuçKızlar inanamıyorum ! Umarım devam eder.sonucum pozitif çıktı5. Gün ve 6. Gün silinti.Bugün 7. Gün
Arkadaslar günaydınlar benm bi sorum olacak bu oksapar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar vuruluyor acaba . Bnm göbeğim mosmor oldu morlukların yakınından yapıyorum iğneyi çekince kanamaya başlıyor. Yapacak yer kalmadı ya
Çok sevindim cnm yaa hayırlı yükselsinKızlar inanamıyorum ! Umarım devam eder.sonucum pozitif çıktı5. Gün ve 6. Gün silinti.Bugün 7. Gün
Hayırlısını diledim durdum.Onca emek.İnşallah düzgün devam eder. Önceki deneyimim sebebiyle pozitife ilk andaki gibi sevinemedim.Hayırlısı olacaksa olsun sizin için de benim için de. Allah dert keder vermesin.En önemlisi buÇok sevindim cnm yaa hayırlı yükselsinBende 8gun yaptım hiç bir şey çıkmadı seningibi olmayı çok isterdim
Arkadaslar günaydınlar benm bi sorum olacak bu oksapar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar vuruluyor acaba . Bnm göbeğim mosmor oldu morlukların yakınından yapıyorum iğneyi çekince kanamaya başlıyor. Yapacak yer kalmadı ya
Çok sevindim cnm yaa hayırlı yükselsinKızlar inanamıyorum ! Umarım devam eder.sonucum pozitif çıktı5. Gün ve 6. Gün silinti.Bugün 7. Gün
Amin canımHayırlısını diledim durdum.Onca emek.İnşallah düzgün devam eder. Önceki deneyimim sebebiyle pozitife ilk andaki gibi sevinemedim.Hayırlısı olacaksa olsun sizin için de benim için de. Allah dert keder vermesin.En önemlisi bu
Bu arada ilk gebeliğimde 11. Gün değerim 50 çıkmıştı.8. Gün bişey yoktu.umutsuzluğa kapılmayınÇok sevindim cnm yaa hayırlı yükselsinBende 8gun yaptım hiç bir şey çıkmadı seningibi olmayı çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?