2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hadi güzelce dinlen su 3 gün cok önemli saglikli beslen ve lütfen 3litre Su icmeye calis Özen göster. Güzel haberler almak nasip olsun canim
Amin canım çok teşekkür ederim Topiği ilk sayfadan itibaren okuyup bitirmek istedim ama transfer günüm geldi bitiremedim sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim sigara biraz beni etkileyecek gibi dayanmaya çalışacağım artik. Kızlar birde önerdiğiniz yiyecek içecek vs var mı

Bende içiyordum transferde embriyoyu koyduktan sonra ultrason görüntüsü veriyorlar. Şuan sigara aklıma bile gelmiyor çok enteresan

Aman sigarayada cok dikkat et kuzum. Olabildigince avokado bi haslanmis yumurta hergün yemeye calis kahvaltilarinda yemeklerinde ise ispanak cok tüketmeye calis
Ve tabiki meyve , günlük 3 litre Su icmeyide asla ihmal etmee Rabbim gönlüne göre versin

Bu dünkü test.Doktorum ilaçlardan olabilir dedi ama dayanamadım kanı verdim.Dua edin
Ayni gun transfer olmuşuz hayirlisi olsun insallah tutmustur.. cok merak ettim kan sonucunuz geldiginde paylaşın lutfen.. kaçıncı gun embriyosu taze transfer mi yaşınız kacinci denemeniz nerde tedavi görüyorsunuz biraz bahseder misiniz

41 yaşındayım.6. Denemem.2. Denememde gebe kalmıştım ama bebeği kaybettim. Bu dundurulmuş 5. Gün embriyosu.Zarından çıkmıştı transfer edildiğinde.2 adet yerleştirildi.inşallah sizinki de tutmuştur

İleri yaş tüp bebek diye nir konu açmıştım.Başımdan geçen herşey yazıyor açıklamada.Bakabilirsiniz

Kızlar inanamıyorum ! Umarım devam eder.sonucum pozitif çıktı 5. Gün ve 6. Gün silinti.Bugün 7. Gün
Çok sevindim cnm yaa hayırlı yükselsin Bende 8gun yaptım hiç bir şey çıkmadı seningibi olmayı çok isterdim

Çok sevindim cnm yaa hayırlı yükselsin Bende 8gun yaptım hiç bir şey çıkmadı seningibi olmayı çok isterdim
Hayırlısını diledim durdum.Onca emek.İnşallah düzgün devam eder. Önceki deneyimim sebebiyle pozitife ilk andaki gibi sevinemedim.Hayırlısı olacaksa olsun sizin için de benim için de. Allah dert keder vermesin.En önemlisi bu

Kızlar inanamıyorum ! Umarım devam eder.sonucum pozitif çıktı 5. Gün ve 6. Gün silinti.Bugün 7. Gün
Çok sevindim cnm yaa hayırlı yükselsin Bende 8gun yaptım hiç bir şey çıkmadı seningibi olmayı çok
Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…