- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.481
Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar çok garip bir şey başıma geldi. Beta değerlerim çok küçük başlamış olmasına rağmen tek embriyom bölünmüş ve iki tane kese göründü . Hayatımın şokunu yaşadım bugünbaşından böyle bir durum geçen var mı
Evet canim doktorlar daha iyi görüyo vücudumuzu rahmimizi inceliyo her hangi bi sorun demiyelimde kücük aksiliklerde zaten cok riskli die sana teklif bile sunmuyo bildigini yapiyo. Ki dogru olan buKaçıncı denemeniz benim ikinci ama doktor rahimde perde var dedi ikiz gebelik erken doğum riski taşır o yüzden bana tek koymak istediğini söylemişti
Olur canim zaten adet olman imkansiz verilen igneler haplardan dolayi. Insallah guzun tutunmaya calisiyodur güzel haberlerini almak nasip olsunGünaydın arkadaşlar... 23 eylül de transfer oldum bugün 7. gün ve dün geceden beri bayagı yogun adet sancısı gibi sancım var. İster istemez etkileniyorum ve moralim çok bozuk. Şiddetle sancı hiiseden ve pozitif olan varmı?
Bende 20 eylul transfer oldum benimde 7 günü 8 günü adet olacak gibi karnım sancilandi hatta her wc ye gittiğimde gitti gibi hissettim o derece ama sonra geçti benim sancim şuan hiç birsey hissetmiyorum korkma bisey olmaz allahin izniyle dua et benim şuan 10. gun hiçbir belirti yok ne göğüsler de ne başka birsey tertemizGünaydın arkadaşlar... 23 eylül de transfer oldum bugün 7. gün ve dün geceden beri bayagı yogun adet sancısı gibi sancım var. İster istemez etkileniyorum ve moralim çok bozuk. Şiddetle sancı hiiseden ve pozitif olan varmı?
İnşallah cnm bnm. İlk transferimde de böyle olmuştu ilk günlerde sancım oldu evet geçti ama dün geceki o kdr şiddetli olunca korku sardı beni. İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırızOlur canim zaten adet olman imkansiz verilen igneler haplardan dolayi. Insallah guzun tutunmaya calisiyodur güzel haberlerini almak nasip olsunkorkma korkacak bisi yok
Teşekkür ederiimGözün aydin canim benim
Beeen burdaim dio baby
Amiin inşallah, teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelmiş olsunkaçıncı gün embriyosu ?
benimde ilk günler sancım oldu ama geçmişti cnm dün akşamki bayagı yoğun olunca ki bugün de ara ara yine oluor korktum. Çünkü ilk transferimde de buna benzer sancılar yaşadım negatifle sonuçlandı. O yüzden bu korkularımBende 20 eylul transfer oldum benimde 7 günü 8 günü adet olacak gibi karnım sancilandi hatta her wc ye gittiğimde gitti gibi hissettim o derece ama sonra geçti benim sancim şuan hiç birsey hissetmiyorum korkma bisey olmaz allahin izniyle dua et benim şuan 10. gun hiçbir belirti yok ne göğüsler de ne başka birsey tertemiz
İnşallah çok teşekkür ederimSaglikla kucaginiza alirsiniz insallahbeta degeriniz kacti.. kacinci gün kacla ogrendiniz
Cok guzel ilerlemis masallahİnşallah çok teşekkür ederimbeta değerimi ilk 8. gün ölçtürdüm 22 çıktı sonra hep 3 kat gitti
Gözün aydin canim masallah saglikli bi sekilde ilerlesin insallahElhamdülillah 269 pozitif Rabbimize hamd olsun.Allah isteyen herkese hayirlisindan versin
Hadi güzelce dinlen su 3 gün cok önemli saglikli beslen ve lütfen 3litre Su icmeye calis Özen göster. Güzel haberler almak nasip olsun canimKızlar herkese merhaba
Bende şuan hastanedeyim transfer oldumRabbim kucaklarımızı boş bırakmasın Bakalim 12 gün nasıl geçecek
Cook güzel Canim Masallah gözün aydin , Saglikli bi sekilde ilerlesin insallah10. Gün 60 olan beta 12. Gün 104 cıktı pazartesi tekrar kan vericem
Rabbimin izniyle hic bisi olmamistir korkma canim , insallah simsiki tutunmustur bola su icmeye özen göster olurmuİnşallah cnm bnm. İlk transferimde de böyle olmuştu ilk günlerde sancım oldu evet geçti ama dün geceki o kdr şiddetli olunca korku sardı beni. İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırızçok teşekkür ederim
Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @Pharmgirl 12 Eylül @moral arayan 34 15 Eylül @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül @dorcha1 33 8 Eylül @sedakaraaslan 29 1 Eylül @busra262 26 6 Eylül @jojumis 33 Ertelendi @elifizm 25 14 Eylül @irem82irem 41 14 Eylül @Papatyammkuzumm 41 16 Eylül @ebrar0635 28 1 Eylül @mirayyy12 28 25 Ağustos @karamel Latte 26 16 Eylül @izmrgl 33 18 Eylül @Sibelll 37 4 Eylül @yumukgulsah 29 2 Eylül @aysimam1993 29 4 Eylül @birmucizeistiyorum 32 4 Eylül Macengcans 28 22Eylül @zaraam 39 7 Eylül @Yasbel 31 9 Eylül @Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 33 5 Eylül @tupbebekseruvenim 7 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 30 1 Eylül @complex 36 1 Eylül @geceyagmuru 26 11 Eylül @Yardmlslm16 25 7 Eylül @melikekoz 27 6 Eylül @albatros23 45 9 Eylül @Themiscan 29 Ertelendi @Melegim3 27 5 Eylül @ay1515 42 7 Eylül @lunalucy 39 8 Eylül @enerrciiii 30 7 Eylül @ilyada35 37 11 Eylül @Evrimdisi 27 8 Eylül @zeus93 33 1 Eylül @husna16 28 20 Eylül @FLZGUL 31 4 Eylül @avokadokadin 33 21 Eylül @Allah de 45 21 Eylül @Havva Aras 37 21 Eylül @Kaderella 33 Ertelendi E emreko 32 23 Eylül @mia2023 27 15 Eylül @funda4423 33 15 Eylül @hafsaesma 35 2 Eylül @Oyzg96 27 7 Eylül @sulemrl 38 13 Eylül B Balgozlu55 36 18 Eylül @yasayipgorelim 34 19 Eylül N nurbanusultn 33 20 Eylül zekkess 36 23 Eylül @nlybrk 39 26 Eylül @dogam6503 28 30 Eylül @yesimkenan 40 23 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?