2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Günaydın arkadaşlar... 23 eylül de transfer oldum bugün 7. gün ve dün geceden beri bayagı yogun adet sancısı gibi sancım var. İster istemez etkileniyorum ve moralim çok bozuk. Şiddetle sancı hiiseden ve pozitif olan varmı?

Kaçıncı denemeniz benim ikinci ama doktor rahimde perde var dedi ikiz gebelik erken doğum riski taşır o yüzden bana tek koymak istediğini söylemişti
Evet canim doktorlar daha iyi görüyo vücudumuzu rahmimizi inceliyo her hangi bi sorun demiyelimde kücük aksiliklerde zaten cok riskli die sana teklif bile sunmuyo bildigini yapiyo. Ki dogru olan bu banada cift konuldu ama biri tutundu cok sükür.
Benim 4.cü denemem ve suan 7 haftalik hamileyim

Olur canim zaten adet olman imkansiz verilen igneler haplardan dolayi. Insallah guzun tutunmaya calisiyodur güzel haberlerini almak nasip olsun korkma korkacak bisi yok

Bende 20 eylul transfer oldum benimde 7 günü 8 günü adet olacak gibi karnım sancilandi hatta her wc ye gittiğimde gitti gibi hissettim o derece ama sonra geçti benim sancim şuan hiç birsey hissetmiyorum korkma bisey olmaz allahin izniyle dua et benim şuan 10. gun hiçbir belirti yok ne göğüsler de ne başka birsey tertemiz

Olur canim zaten adet olman imkansiz verilen igneler haplardan dolayi. Insallah guzun tutunmaya calisiyodur güzel haberlerini almak nasip olsun korkma korkacak bisi yok
İnşallah cnm bnm. İlk transferimde de böyle olmuştu ilk günlerde sancım oldu evet geçti ama dün geceki o kdr şiddetli olunca korku sardı beni. İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız çok teşekkür ederim

benimde ilk günler sancım oldu ama geçmişti cnm dün akşamki bayagı yoğun olunca ki bugün de ara ara yine oluor korktum. Çünkü ilk transferimde de buna benzer sancılar yaşadım negatifle sonuçlandı. O yüzden bu korkularım senin kaç günlük embriyo cnm? Test yapmadın mı?

Kızlar herkese merhaba
Bende şuan hastanedeyim transfer oldum Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın Bakalim 12 gün nasıl geçecek
Hadi güzelce dinlen su 3 gün cok önemli saglikli beslen ve lütfen 3litre Su icmeye calis Özen göster. Güzel haberler almak nasip olsun canim

Rabbimin izniyle hic bisi olmamistir korkma canim , insallah simsiki tutunmustur bola su icmeye özen göster olurmu

Kizlar bu dönemde Su gercekten cok önemli olabildigince icebildiginiz kadar cok Su icmeye Calisin yavrunuz icin cok önemliymis

23 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…