- 17 Eylül 2023
- 284
- 337
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.301
Bende aile hekimine yazdırdım ama doktorun düşük tehlikesi diye giriş yapması gerekiyormuş bende öyle sıkıntı olmadığı için karşılamıyor dedi eczaneKarsılıyor ben aile hekimime yazdırıyorum
Düşük tehlikesi olarak girş yapılması gerekiyormuş bende o giriş yok o yüzden karşılamıyor dedi eczaneNiye karsılamıyor ben daha iki gün önce yazdırdım ve aldım
Adetin 3cü günü gitmen gerekiyorArkadaslar merhaba ben 1 defa transfer oldum negatifle sonuclandi 4 ay gecti aradan dondurulmus 1 tane embriyomuz kaldi ben onun icin gidicem ama adetten kac gun sonra gidiliyordu unuttum
Tamam cok teşekkür ederimAdetin 3cü günü gitmen gerekiyor
Eczaneler cok fena bazıları sırf satmak için o an ole soluyor ben basından beri yazdırıyorumBende aile hekimine yazdırdım ama doktorun düşük tehlikesi diye giriş yapması gerekiyormuş bende öyle sıkıntı olmadığı için karşılamıyor dedi eczane
Korkma canim bendede pazar oldu acile gittim apr topar ama gerek bile yokmus bildigin kirmiziydi aynen benimkide. Sonra sonra kesiliyo. Suan bazen kahve pihti gibi oluyo bide bakiyon oda gidiyo. Bunlar olurmus doktorum korkma yerlesiyo dedi kalbini filan dinledim cok spkür hic bi sorun yokSenin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorum
Oluyor maglesef kizlar korkmayin bende yasadimCanım benim de dün oyle idi. Bugün kesildi gibi. Kırmızı pıhtıli. Progestan kapsül verdi fitil şeklinde kullanmaya başladım. İğne ve estrofem e ek olarak
7.ci hafta canimArkadaslar kalp atısı kacıncı haftada duyuluyor ?
7.ci haftada olusuyor canim kalp atisi keseden 15gün sonraya veriyor doktorlarSiz ne zaman kalp atısını gormustunuz acaba ?
Teşekkür ederim7.ci haftada olusuyor canim kalp atisi keseden 15gün sonraya veriyor doktorlar
Amin canım bebişim 1 yaşında. Şimdi ikinci için dondurulmuşları transfer ettircem. İnşallah senin bebişte sıkı sıkı tutunacak çok inanTebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah
Hani pembe olsa kahverengi olsa korkmuycam ama bildiğin kırmızı bi de pıhtılı şimdi kesiliyor gibi ama bilmiyorum
Maşaallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinKorkma canim bendede pazar oldu acile gittim apr topar ama gerek bile yokmus bildigin kirmiziydi aynen benimkide. Sonra sonra kesiliyo. Suan bazen kahve pihti gibi oluyo bide bakiyon oda gidiyo. Bunlar olurmus doktorum korkma yerlesiyo dedi kalbini filan dinledim cok spkür hic bi sorun yok
Allah razı olsun aminÇok geçmiş olsun Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
Öncelikle herkese merhaba8-9-10 unda transfer olup pozitif olanlardan mide bulantısı gibi durumları başlayan var mı?
Çok teşekkür ederim inşallahAmin canım bebişim 1 yaşında. Şimdi ikinci için dondurulmuşları transfer ettircem. İnşallah senin bebişte sıkı sıkı tutunacak çok inan
İnşallah teşekkür ederimİyi düşünün Allahim ol derse olur bu da vesilesi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?