• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Asilamada tutma şansı çok az dedi.hoca bana.Direk tüp bebek dedi
Ben aşılamaya gitmiştim aslında,bir an da kendimi tüp bebek tedavisinde buldum
Transfer oldum bugün 3. Günüm bazen umutsuzluğa kapiliyorum sonra diyorum iyi düşün iyi olsun
Olacak olacak olacak 😊
İyi düşünün Allahim ol derse olur bu da vesilesi olur insallah 🌸🌸

Kızlarrr bugün transferin 6.günü. Elimde normal gebelik testi kalmış. Sizce denesem olur mu yoksa erkek gebelik testini mi önerirsiniz

Kızlar merhaba değerlerin nasıl tam iki kat olmuyor ama
9. Gün 552
11.gün 1050
13.gün 2076

Yerleşme kanaması bazen 12 haftalara kadar devam edebiliyormus. Stres yapma kendine kontrolunu ihmal etme yeterli. Kanamadan artış olursa saat ne olursa olsun acile git
Hani pembe olsa kahverengi olsa korkmuycam ama bildiğin kırmızı bi de pıhtılı şimdi kesiliyor gibi ama bilmiyorum

Benimde kesildi kanamam canim bazen kesilip geri gelebiliyo dert etme kendine hersey güzel ilerliyo 🙏🏻🥰
Senin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorum

Merhaba kızlar en son beta 16. Gün 75 idi. Bugün kendi drum ile muayenem oldu. Sağlıksız görünüyor dedi ama beta düşmediği için takip etmek zorundayız dedi. Kahverengi kanamalarım çoğaldı ağrılarım şiddetlendi. İlaçlara hiç umut yokken devam etmek ayrı acı. Bundan sonrası mucize olur. Bir daha kan sonucunu yarın vermem gerekiyor ama vermeyeceğim kollarım da yer kalmadı artık pazartesi günü yani 2 ekimde o zamana kadar Allah büyük 🤲
Hakkında hayırlısı olsun canım maalesef sağlıksız gibi duruyor evet😢
Geride embriyo varmı?

Senin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorum
Canım benim de dün oyle idi. Bugün kesildi gibi. Kırmızı pıhtıli. Progestan kapsül verdi fitil şeklinde kullanmaya başladım. İğne ve estrofem e ek olarak

Kızlar moralim çok bozuk bugün transferi min 5 günü ama hiç birşey hissetmiyorum 5gun emriyosu idrarda cikarmi sizce çok ağır tranva atlattım tranferimin ertesi günü annem gözümün önünde kalbi durdu şimdi yoğun bakım da napcagimi bilemiyorum🙏
😞 çok üzüldum.. İdrar testi yaparak moralini bozma derim 15 günden önce çıkmıyor, çok nadir çıkıyor. sabırla kan testini bekle Allah büyüktür🙏🏻

Back