• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben 4 kez bahçeci de tüp bebek yaptırdım.1kimyasal 3negatif sonuç aldım.Bu 5.denemem jinepol de yaptırdım.Ben endometriozis ve adenemyozis hastasıyım.Herkes gibi benim hikayem de zor acı.Pozitif sonuç bile mucizeydi benim için hala inanamiyorum.Ne güzel ben dede ufacık tiksinme olsa sevineceğim 😊
Aynı dertlerden müzdaribiz sizinle benim de 4. Denemem ama bahçeçide Berfu hoca da yaptım ben de son denememi . Kanda pozitif görmeme rağmen adenomyozisten dolayı sevinemiyorum çünkü çok riskli dedi ilk sekiz hafta

Evet önce durumunuz netlessin.ben bu doktorum da ileri evre endometriozis ameliyatı oldum.acik ameliyat ve çok riskliydi.iki kez de histereskopi yaptı.o kadar titiz ki anında ulaşabiliyoruz.Dediginiz gibi biz de eşimle aynı şeyi düşündük kalp atışı ni duyacağız galiba onun için o tarih verildi🤲🤲
Bizde emin olamıyoruz çünkü herkes kese için geçen haftadan giymeye başladı mesela.
Neyse sağlıkla olsunlar inşallah günlerine uyumlu gelişimleri olsun inşallah 🙏🏻🥰

Aynı dertlerden müzdaribiz sizinle benim de 4. Denemem ama bahçeçide Berfu hoca da yaptım ben de son denememi . Kanda pozitif görmeme rağmen adenomyozisten dolayı sevinemiyorum çünkü çok riskli dedi ilk sekiz hafta
Hayırlı uğurlu olsun inşallah🙏ben Dört ay önce ileri evre endometriozis ameliyatı oldum.ayni anda adenemyozis de olacaktım fakat anında aşırı kanamam olmuş hayatı tehlikeye girmeye başlamışım ve adenemyozis i yapamamislar.su anda rahim arkasında kitlem duruyor.fakat hocamkitle arkada hamilelikte sorun yaratmaz demişti.ama bilemiyorum tabi her dakika dua ediyorum Allah'ım hayirlisiyla kucağımıza almayi nasip et ne diyelim dua edeceğiz bizim de evladımız bu dünyaya sigsin diye 😓🙏🙏

Peki bu süreçten sonra nasıl bir yol izleyeceksin? Benim eşimde tese oldu morfoloji kötü sperm sayısı az çıkış var ama Dr tese yapalım senin yumurtalarını karşılasın spermler dedi 4 tane daha embriyom var biz morfoloji sorunu olanlar ne yapmalıyız belli ki birşey var hamile kalıyoruz ama devamı gelmiyor 3. Tedavim bu benim 😭😭😭
Benim eşimde de morfoloji sorunu vardı 2 düşük sonrası kendiliğinden de tekrar gebe kalamayinca 2 yıl sonra falan tüp bebege geldim ondan önce de aşılama denedik 2 kere olmadı. Genetik test yaptırdınız mi tüp bebeğe ?

İlaçlardan dolayı adet olamayız canım.Benim de 8. günüm sabahtan bu yana lekelenmem var.stres yapmayın lütfen
7.gunde camurumsu leke gelmiş hafif iplik gibi bir şey de vardı hafif ağrı da var normal mi acaba ya ben de yarın sabah soracağım normal diyecekler büyük ihtimalle pembeye dönerse mi korkmaliyiz ? Coraspirin ve enox iğne kan sulandiricilari kullaniyorum hergun bir de...

Orayı da düsündüm taze transfermi yaptılar size bire doktorunuz kimdi acaba
Yok dondurulmuş.
Tek bir doktor görmedi beni Opu öncesi 3 doktor gördü. Önemli olan kısmı orasıydı uani Memorialla ilgili doktor öneremem çünkü o mantıkla gitmedim lab için gittim.
Ama genelde Yücel beyi övüyorlar orda beni de opudan önce görmüştü kendi.

Yok dondurulmuş.
Tek bir doktor görmedi beni Opu öncesi 3 doktor gördü. Önemli olan kısmı orasıydı uani Memorialla ilgili doktor öneremem çünkü o mantıkla gitmedim lab için gittim.
Ama genelde Yücel beyi övüyorlar orda beni de opudan önce görmüştü kendi.
Anladm ben acıbademdeydm dondurulmus oldum ama dogal hazırlık yapmıolar orda.. o yuzden kafam karısık biraz tşeekkur ederım

Bizde emin olamıyoruz çünkü herkes kese için geçen haftadan giymeye başladı mesela.
Neyse sağlıkla olsunlar inşallah günlerine uyumlu gelişimleri olsun inşallah 🙏🏻🥰
Bende 8 eylül transferıyım bugun gordum kesımı 9 ekimdede kalp atısı için gıdecegız sanırım sızı ıkısı bır cagardılar 🥰inş sizde görürsünz❤️

Anladm ben acıbademdeydm dondurulmus oldum ama dogal hazırlık yapmıolar orda.. o yuzden kafam karısık biraz tşeekkur ederım
Rica ederimm. Yani doğal hazırlık çok önemli bir etken olmayabilir gene de araştırın tabi ama o evreye kadar ki gelirken lab ve embriyoların önemi olduğunu düşünüyorum biraz tabi en önemlisi takdiri ilahı herşeyin vakti zamanı var. İnşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza 🥰

Back