• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaslar merhaba ben 1 defa transfer oldum negatifle sonuclandi 4 ay gecti aradan dondurulmus 1 tane embriyomuz kaldi ben onun icin gidicem ama adetten kac gun sonra gidiliyordu unuttum

Senin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorum
Korkma canim bendede pazar oldu acile gittim apr topar ama gerek bile yokmus bildigin kirmiziydi aynen benimkide. Sonra sonra kesiliyo. Suan bazen kahve pihti gibi oluyo bide bakiyon oda gidiyo. Bunlar olurmus doktorum korkma yerlesiyo dedi kalbini filan dinledim cok spkür hic bi sorun yok❤️😍🙏🏻

Korkma canim bendede pazar oldu acile gittim apr topar ama gerek bile yokmus bildigin kirmiziydi aynen benimkide. Sonra sonra kesiliyo. Suan bazen kahve pihti gibi oluyo bide bakiyon oda gidiyo. Bunlar olurmus doktorum korkma yerlesiyo dedi kalbini filan dinledim cok spkür hic bi sorun yok❤️😍🙏🏻
Maşaallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰

8-9-10 unda transfer olup pozitif olanlardan mide bulantısı gibi durumları başlayan var mı?
Öncelikle herkese merhaba
Ben de 9 Eylül tarihinde transfer oldum ve pozitif sonuç aldım.ilk günden beri her an formu takip ediyorum.Aslinda keseyi görüp yazmayı planlıyordum daha net olsun diye fakat benim pek şuan pek belirtim olmadığı için sorunuz için yazmak istedim.Sanirim aynı gün transfer olduk.Hayir benim hiç bulantim yok henüz.Bende endiseleniyorum.Sizin varmı?

Back