- 24 Ocak 2022
- 620
- 356
- 33
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.321
Çok teşekkür ederim 5 hafta 5 gün dediler 10 ekimde kalp duyulur dedilerMaşallah adınıza sevindim darısı bize inşallahdemekki
Ben de gitsem görürüm artık.
Bana randevuyu 6 ekime verdiler. Sanırım kalp atışını da görmek istiyorlar olursa diye mi artık bilmiyorum. Size kaç
Haftalık dediler
göbekten mi vuruyorsunuz kalçadan mı progestan dexiEczaneler cok fena bazıları sırf satmak için o an ole soluyor ben basından beri yazdırıyorum
Cnm ben Memorial de tedavi oldum görümcem de bahcecide vallahi gorumceminki tuttu bende bu salı test günüm var he birde Ahmet Mehmet Erdem kardesler var yarı devlet destekli özel cnm bilgineKızlar Ankara da olanlar acaba doktor merkez öneriniz var mı Ankara da tüp bebek için
Sabırla bekliyorum cnm güzel temenlin için teşekkürlerçok üzüldum.. İdrar testi yaparak moralini bozma derim 15 günden önce çıkmıyor, çok nadir çıkıyor. sabırla kan testini bekle Allah büyüktür
progestan dex göbekten oluyor bildiğim kadarıyla size söylemedilermi nasıl oldugunu?göbekten mi vuruyorsunuz kalçadan mı progestan dexi
Kalçadangöbekten mi vuruyorsunuz kalçadan mı progestan dexi
Yaaa ne güzel hadi bakalım.Çok teşekkür ederim 5 hafta 5 gün dediler 10 ekimde kalp duyulur dediler
Gebelik yaşayan arkadaşlarım erken olduğunu söylüyor. Ama beni bazı şeyler çok tiksindiriyor özellikle iş yerinde farkediyorum. Ama çok nadir. Evet sizinle aynı gün olmuşuz. Nerde gördünğz tedaviÖncelikle herkese merhaba
Ben de 9 Eylül tarihinde transfer oldum ve pozitif sonuç aldım.ilk günden beri her an formu takip ediyorum.Aslinda keseyi görüp yazmayı planlıyordum daha net olsun diye fakat benim pek şuan pek belirtim olmadığı için sorunuz için yazmak istedim.Sanirim aynı gün transfer olduk.Hayir benim hiç bulantim yok henüz.Bende endiseleniyorum.Sizin varmı?
Ben o şekilde hazırlandım çok rahat ilaç az sadece folik asit kullandım son zamanlarda 4 günlük ilaçlar vardı bide işte sonra fitil eklendi sadece. Pozitif görene kadar progesteron iğnesi bile yoktu bi kanama yaşadım ondan başladılar.Kızlar dogal siklusla hamile kalan varmı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
Ben 4 kez bahçeci de tüp bebek yaptırdım.1kimyasal 3negatif sonuç aldım.Bu 5.denemem jinepol de yaptırdım.Ben endometriozis ve adenemyozis hastasıyım.Herkes gibi benim hikayem de zor acı.Pozitif sonuç bile mucizeydi benim için hala inanamiyorum.Ne güzel ben dede ufacık tiksinme olsa sevineceğimGebelik yaşayan arkadaşlarım erken olduğunu söylüyor. Ama beni bazı şeyler çok tiksindiriyor özellikle iş yerinde farkediyorum. Ama çok nadir. Evet sizinle aynı gün olmuşuz. Nerde gördünğz tedavi
Kimyasal oldugunda değeriniz kaçtıBen 4 kez bahçeci de tüp bebek yaptırdım.1kimyasal 3negatif sonuç aldım.Bu 5.denemem jinepol de yaptırdım.Ben endometriozis ve adenemyozis hastasıyım.Herkes gibi benim hikayem de zor acı.Pozitif sonuç bile mucizeydi benim için hala inanamiyorum.Ne güzel ben dede ufacık tiksinme olsa sevineceğim
Benimki psikolojik de olabilir genelde çok çabuk tiksinirim zaten.Ben 4 kez bahçeci de tüp bebek yaptırdım.1kimyasal 3negatif sonuç aldım.Bu 5.denemem jinepol de yaptırdım.Ben endometriozis ve adenemyozis hastasıyım.Herkes gibi benim hikayem de zor acı.Pozitif sonuç bile mucizeydi benim için hala inanamiyorum.Ne güzel ben dede ufacık tiksinme olsa sevineceğim
Evet İstanbul'dayım.6yillik evliyim.Tam 5 yıldır tedavi görüyordum.ben kese için haftaya kendi doktoruma gideceğim.Allah izin verirse de aynı devam edeceğim.Cunku benim durumumumu çok iyi biliyor.Maddi manevi çok zor ama bakalım önce keseyi görelim.ben hala korkuyorum.Benim değerlerim 7.gun42Benimki psikolojik de olabilir genelde çok çabuk tiksinirim zaten.
Bu arada sevindim
Adınıza da rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Siz de bende inşallah
Benimde endometriozisim var. Ordan kaynaklı bazı sıkıntılar felan. İstanbul’da mısınız peki. Kadın doğum araştırdınız mı kliniğinizde mi devam edeceksiniz.
Siz hangi merkezdeydiniz memorial mıBen o şekilde hazırlandım çok rahat ilaç az sadece folik asit kullandım son zamanlarda 4 günlük ilaçlar vardı bide işte sonra fitil eklendi sadece. Pozitif görene kadar progesteron iğnesi bile yoktu bi kanama yaşadım ondan başladılar.
Rabbim isteyen herkese için de bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.O günleri görürüz inşallah.Evet İstanbul'dayım.6yillik evliyim.Tam 5 yıldır tedavi görüyordum.ben kese için haftaya kendi doktoruma gideceğim.Allah izin verirse de aynı devam edeceğim.Cunku benim durumumumu çok iyi biliyor.Maddi manevi çok zor ama bakalım önce keseyi görelim.ben hala korkuyorum.Benim değerlerim 7.gun42
9.gun203
11.gun503
Siz keseyi gördünüz değil mi?
12.gun baktirmistim.20 cikmisti14.gun 18 çıkmıştı.Kimyasal oldugunda değeriniz kaçtı
Yok bende görmedim 8. Gün 148 di sanırım 10. Gün 455 olmuştu. bida baktırmadılar işte 6 ekime randevu verdiler. Yani merkezin niye böyle yaptığını bilmiyorum heralde kalp atışını da mı denk getirmek istiyorlar bilemiyorum. Bende başka merkeze gitmedim açıkçası tedirgin olmak istemiyorum erken dönemde makinaları iyi olmadığında doktorlar bazen korkutuyor. Gerek görmedim.Evet İstanbul'dayım.6yillik evliyim.Tam 5 yıldır tedavi görüyordum.ben kese için haftaya kendi doktoruma gideceğim.Allah izin verirse de aynı devam edeceğim.Cunku benim durumumumu çok iyi biliyor.Maddi manevi çok zor ama bakalım önce keseyi görelim.ben hala korkuyorum.Benim değerlerim 7.gun42
9.gun203
11.gun503
Siz keseyi gördünüz değil mi?
evet Memorialdayım.Siz hangi merkezdeydiniz memorial mı
Evet önce durumunuz netlessin.ben bu doktorum da ileri evre endometriozis ameliyatı oldum.acik ameliyat ve çok riskliydi.iki kez de histereskopi yaptı.o kadar titiz ki anında ulaşabiliyoruz.Dediginiz gibi biz de eşimle aynı şeyi düşündük kalp atışı ni duyacağız galiba onun için o tarih verildiYok bende görmedim 8. Gün 148 di sanırım 10. Gün 455 olmuştu. bida baktırmadılar işte 6 ekime randevu verdiler. Yani merkezin niye böyle yaptığını bilmiyorum heralde kalp atışını da mı denk getirmek istiyorlar bilemiyorum. Bende başka merkeze gitmedim açıkçası tedirgin olmak istemiyorum erken dönemde makinaları iyi olmadığında doktorlar bazen korkutuyor. Gerek görmedim.kdın doğum araştırmam lazım da benimde. Haftaya cuma Allah izin verirse tam netleşsin sonra bakacağım İnşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?