2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İyi düşünün Allahim ol derse olur bu da vesilesi olur insallah

Merhaba aranızda transfer günü ve sonrası baskılayıcı serum kullanana var mı varsa başarı açısından bir etkisi oldu

Kızlarrr bugün transferin 6.günü. Elimde normal gebelik testi kalmış. Sizce denesem olur mu yoksa erkek gebelik testini mi önerirsiniz

Kızlar merhaba değerlerin nasıl tam iki kat olmuyor ama
9. Gün 552
11.gün 1050
13.gün 2076

Yerleşme kanaması bazen 12 haftalara kadar devam edebiliyormus. Stres yapma kendine kontrolunu ihmal etme yeterli. Kanamadan artış olursa saat ne olursa olsun acile git
Hani pembe olsa kahverengi olsa korkmuycam ama bildiğin kırmızı bi de pıhtılı şimdi kesiliyor gibi ama bilmiyorum

Benimde kesildi kanamam canim bazen kesilip geri gelebiliyo dert etme kendine hersey güzel ilerliyo
Senin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım maalesef sağlıksız gibi duruyor evet
Geride embriyo varmı?

Senin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorum
Canım benim de dün oyle idi. Bugün kesildi gibi. Kırmızı pıhtıli. Progestan kapsül verdi fitil şeklinde kullanmaya başladım. İğne ve estrofem e ek olarak

çok üzüldum.. İdrar testi yaparak moralini bozma derim 15 günden önce çıkmıyor, çok nadir çıkıyor. sabırla kan testini bekle Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…