- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.281
Drla görüştüm cumartesi tekrar kan vericem artışı görmek için çok nötr bi duygu içindeyim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimBen test yaptırdım 10. Sonuç 60 cıktı drla görüşecem bekliyorum
İyi düşünün Allahim ol derse olur bu da vesilesi olur insallahAsilamada tutma şansı çok az dedi.hoca bana.Direk tüp bebek dedi
Ben aşılamaya gitmiştim aslında,bir an da kendimi tüp bebek tedavisinde buldum
Transfer oldum bugün 3. Günüm bazen umutsuzluğa kapiliyorum sonra diyorum iyi düşün iyi olsun
Olacak olacak olacak
Eczacim karsilanmiyor bu igne dedi. Siz sonra ne kadar ucretle aldiniz?Ben sağlık ocağına yazdırdım progestan iğne dün
Karsılıyor ben aile hekimime yazdırıyorumKızlar pozitifi gördüm biliyorsunuz progestan iğneyi devlet karşılamıyor bunun için ne yapabilirim
Siz ne zaman kalp atısını gormustunuz acaba ?Benimde kesildi kanamam canim bazen kesilip geri gelebiliyo dert etme kendine hersey güzel ilerliyo
Hani pembe olsa kahverengi olsa korkmuycam ama bildiğin kırmızı bi de pıhtılı şimdi kesiliyor gibi ama bilmiyorumYerleşme kanaması bazen 12 haftalara kadar devam edebiliyormus. Stres yapma kendine kontrolunu ihmal etme yeterli. Kanamadan artış olursa saat ne olursa olsun acile git
Senin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorumBenimde kesildi kanamam canim bazen kesilip geri gelebiliyo dert etme kendine hersey güzel ilerliyo
Hakkında hayırlısı olsun canım maalesef sağlıksız gibi duruyor evetMerhaba kızlar en son beta 16. Gün 75 idi. Bugün kendi drum ile muayenem oldu. Sağlıksız görünüyor dedi ama beta düşmediği için takip etmek zorundayız dedi. Kahverengi kanamalarım çoğaldı ağrılarım şiddetlendi. İlaçlara hiç umut yokken devam etmek ayrı acı. Bundan sonrası mucize olur. Bir daha kan sonucunu yarın vermem gerekiyor ama vermeyeceğim kollarım da yer kalmadı artık pazartesi günü yani 2 ekimde o zamana kadar Allah büyük
Kesinlikle öyle canım ben bi 6-7 ay sonra tekrar başlıyorum yine denkleşiriz inşallahBir daha ki denememizde inşallah pes etmeyeceğiz olana kadar
Canım benim de dün oyle idi. Bugün kesildi gibi. Kırmızı pıhtıli. Progestan kapsül verdi fitil şeklinde kullanmaya başladım. İğne ve estrofem e ek olarakSenin nasıldı canım bayağı kırmızı benim şimdi kesilmeye başladı ama çok korkuyorum pazar günü de oldu.Eşim annemgilde kalalım diyor ben istemiyorum napacaz bilmiyorum
Niye karsılamıyor ben daha iki gün önce yazdırdım ve aldımKızlar pozitifi gördüm biliyorsunuz progestan iğneyi devlet karşılamıyor bunun için ne yapabilirim
Kalçadan olanı karşılıyor göbekten olanı değilEczacim karsilanmiyor bu igne dedi. Siz sonra ne kadar ucretle aldiniz?
İnşaallah bir şey olmaz ben de kullanıyorum hepsini Allah yardımcımız olsunCanım benim de dün oyle idi. Bugün kesildi gibi. Kırmızı pıhtıli. Progestan kapsül verdi fitil şeklinde kullanmaya başladım. İğne ve estrofem e ek olarak
Kızlar moralim çok bozuk bugün transferi min 5 günü ama hiç birşey hissetmiyorum 5gun emriyosu idrarda cikarmi sizce çok ağır tranva atlattım tranferimin ertesi günü annem gözümün önünde kalbi durdu şimdi yoğun bakım da napcagimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?