2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Biz tüp bebek aşamasına bile gelemiyoruz yine şanslısınız benim eşim azosperm tedavi görüyor.
Hayırlı olsun inşallah.
Bizde azospermi hastasıyız tüp bebek aşamasına gelmekte bişey ifade etmiyor malesef azospermi olanlar tüp bebekte başarıyı hemen elde edemiyor ne yazıkki
5. Denemem buda negatif oldu büyük ihtimalle.
Buyrun bakın tüp bebek aşamasındayız işte

Baştan sona sizi takip ediyorum daha önceki konularda ki yazılarınızı gördüm ve okudum. Benim eşim microtese oldu ve ameliyatta Canlı cansız hiç sperm bulunamadı. Öyle düşünmeyin diğerleri 5. Günde testte çıkmış olabilir belki test gününüzde sizi mutluluktan ağlatacak bir mucize olur.

merhabalar.doktorunuz kendine göre bir bildiği mutlaka vardır ama bende 15 eylülde dondurulmuş 3.gün embriyosu transferi oldum.progestanı hatırlamıyorum ama e2 yi yanlış hatırlamıyorsam 2 defa yaptırdı.Doktorların tedavi yöntemleri,izledikleri yol birbirini tutmuyor hiç.umarım sağlıkla tutunmuştur bebişlerimiz

Tabii ki de öyle mucizeler her zaman bizimle bilemezsiniz sizin de belki tedaviyle normal çıkışınız olur o şekilde dondurulur benim böyle bir arkadaşım oldu şu anda kızını büyütüyor. ameliyatla sperm çıkmaması kötü bir şey değil yeterki tedaviye yanıt alabilelim.
Dondurulmuş Sperm kullanmak heleki ameliyatla alınanlarDa başarı oranı düşük görüyorsunuz önünüzde örneğim biz de şu anda acaba tedavi olsa da normal çıkış sağlanıp 1-2 tane bile olsa dondursak mı diyoruz.

Benim iki defa bakıldı yalnis hatırlamıyorsam .Allah Allah neden acaba bakma ihtiyacı duymadi doktorunuz

Bülent beyde tedavi de 6 aydır bu ay sonu test günü o zaman netleşecek nasıl ilerleyeceğimiz. İnşallah pozitif sonucu alırsınız Allah burada olan olmayan anne olmak için can atan herkese en kısa zamanda o güzel duyguyu nasip etsin

Herkese merhaba , rabbim hepimizin kucağına sağlıklı sıhhatli evlatlar almayı nasip etsin hiç birimizin kucağı boş kalmaz inşallah. Ben bugün 5. Gün embriyosu transfer oldum bir tanesi iyi kalite bir tanesi orta dikkat etmem gereken neler var acaba doktorum 12.gün test istedi ama o zamana kadar dayanamam büyük ihtimal evde erken gebelik testi yaparım

Canm biz istanbula gittik geldik istanbul tüp bebek merkezine doktorumuz aret kamar hoca buradaki takibi de odak hastanesi murat karayel hoca takip etti . Şimdi bekleme sürecindeyiz ayın 26 sı kan testi günüm
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırsınız inşallah

Bende bugün dr la görüştüm 3. Transfer için pgt baktıralım dedi iki tane embriyoya baktırmaya karar verdik fiyatlar çok şaşırttı beni her yerde mi aynı acaba bilgisi olan var mı tek bir embriyo 250 dolar a bakılacakmış

Amin canım bende gözlerim dola dola okudum

Kaçıncı günler baktırıyor progestan ve e2 ye doktorlarınız ? Bu zamana kadar hiç bakmadı hep öyle transfer yaptı anlayamadım
Benımde bakılmadı suan pozitifim bunlara takılmayın lütfen sadece bebişinizi düşünüp bolca dua edın bunları arastırıp stres kapılmayın olacagı varsa inanın oluyo Rabbim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…