2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

6 cı günde test yapayım mı kızlar çok merak ediyorum. ... Test gününü beklemek istiyorum aslında ne dersiniz ... çıkmaz çok üzülürüm offf yaaa çokmu erken .

Kızlar durumları biliyorsunuz dünden beri kahverengi kanamam devam ediyor sabah biara kırmızı oldu . Kan günüm malum akşama doğru zoraki bi şekilde kan verdim şimdi sonuç geldi 174. Ne hissedeyim bilemedim düşük mü 5. Gün embriyo transferi olmuştum bugün transfer günü hariç 10. Gün bugün kahverengi kanamam da devam ediyor . Şoktayım şuan

Bi sorrun yoktur canim doktorunla konusmadinmi? Yogun ve kirmizi gelmedigi sürece bence kahve lekeler olurmus. Benim doktorum bana öyle dedi bende ara ara görüyorum kahve lekeleri ama tutunma kanamasiymis ve 12.ci haftaya kadarda olurmus ara ara

Konuştum canm değerin güzel dedi. şimdilik tek doz proluton iğne ol dedi extradan . İnşallah sağlıklı ilerler .

İlaçlardan silik çıkmaz.. hiç korkmayın test gününü bekleyin kan değerini görün.. bir anda kanda artış olabiliyor

Evet canım ben şuan hamileyim.. ve hala iğnelerimi oluyorum.. serumun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü bu 5. Transferim

Benim bu 4. Denemem cok heyecanlıyım bu sefer farklı bir merkezde yaptırdım dr da iyi konustu ama tedirginliğim hiç geçmiyor bir an önce ayın 28 olması dileğiyler
Hiç stres yapmayın benim 5. Denemede tuttu geçen hafta test yaptırdım daha.. ve lütfen belirti aramayın.. ilaçların etkisi

Progestan fitil , progestan 50mg igne , enox igne , corasprin , prednol , Matofin, estrofeem , Dvitamin , pregnom max

Benim ilac listem bu canim Kesemi pazartesi gördüm 3ekimde kalp atisi insallah
Bende kesemi bugün gördüm haftaya cumartesi kesenin durumu için tekrar gideceğim daha sonra kalp atışı için gideceğim şuan 4 hafta 5 günlük dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…