- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.981
Benim bu 4. Denemem cok heyecanlıyım bu sefer farklı bir merkezde yaptırdım dr da iyi konustu ama tedirginliğim hiç geçmiyor bir an önce ayın 28 olması dileğiyler
Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinbenim ilk denemem henüz tabi öncesinde normal yolla gebeliğim oldu ama düştü o yüzden tüp bebek yaptırmamızı önerdi doktorum. 5. Gün embriyosumu tutmamasıyla ilgili bi sebep söyledimi hiç.
Hayır düşük yaptımİlk gebeliğiniz devam etmedimi
Burada değeri 22 ile başlayıp sağlıklı yükselen vardı canm bu başlıkta okumuştum . İnşallah senin de sağlıkla katlayarak ilerlerAra bir değer dedi ilaçlara devam et iki gün sonra tekrar ver dedi. Ama ben pazartesi vereceğim
Rabbim en kısa zamanda nasipmetsin inşallah dualarımdasın bize çok destek oluyoraun rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallahAmin inşallah.
26 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 senedirde savaşıyorum.
Benim fazlasıyla acı tecrübem oldugu için yıkımım kolay olmuyor yine zor evet ama güçlenmek zorunda oldugumun bilincinde oldugum için ayağa kalkıp tekrar başlayabiliyorum.
Maddi manevi yıpransakta
Amin kuzum Allah razı olsunBurada değeri 22 ile başlayıp sağlıklı yükselen vardı canm bu başlıkta okumuştum . İnşallah senin de sağlıkla katlayarak ilerler
Canım belki geç tutunmuştur. İnan her gün girip sana veHayır düşük yaptım
Neden ne oldu niye iptal ettilerKizlar benim transfer yine iptal oldu, 2 aydir tum ilaclari kullanip transfer gunu boş donuyorum.
Canımmm benimmm bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten iyi ki buraya kayıt olmuşum diyorum kimseye anlatamadıklarımızı burada aynı derdi paylaşanlara anlatıp içimizi döküyoruz çoğu zaman. Sizde ki durum nedir?Canım belki geç tutunmuştur. İnan her gün girip sana vekaramel Latte bakıyorum. Siz iyiyseniz iyi oluyorum. Erkek infertilitesi yaşadığımız için eşime göstermek istemiyorum üzüldüğümü burada sizinle üzülüp sizinle seviniyorum. Bu sabah ağladım böyle olmasına..Sizi hiç tanımıyorum ama duygularınızı kalbimde hissediyorum. Elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor. Güçlü olun kızlar güçlü olalım.
Yine rahimde sıvı oluşmuş, yarin tekrar gidecegim ameliyat icin konusalim dedi doktorNeden ne oldu niye iptal ettiler
Allah büyük bakalım daha ne kadar yolumuz var ne kadar yara alacağız. Mükâfatını ne zaman verecek.Benim malesef beta 0 geldi , 5. Gün embriyosu ,bugün 9. Günümdü , 2. Tüp bebek tedavimdi ,olmaması için bir engel yoktu %75-80 şans vermişti doktorum ama nasibimde yokmuş ya da henüz zamanı gelmemiştir bilemiyorum ama çabaladım 4 sene boyunca ,bi kere aklımdan çıkar-a-madım.Artık oluruna bırakıp kabul etme zamanım geldi ,olursa olacak olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği ,hikmeti .Buradaki tüm anne adayları inşallah Rabbim gönlünüze göre kolaylıkla versin , sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin ,herkesin imtihanı kendine ,Rabbim tüm imtihanlarımızı kolaylaştırsın ,bir süre bu tarz platformlardan uzak kalacağım
Ben transfer için 2.adetimi bekliyorum canım. İyi ki gerçekten böyle bi yer var çok şey öğrendim burası sayesinde. Aynı dertten insanlarla konuşmak iyi geliyorCanımmm benimmm bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten iyi ki buraya kayıt olmuşum diyorum kimseye anlatamadıklarımızı burada aynı derdi paylaşanlara anlatıp içimizi döküyoruz çoğu zaman. Sizde ki durum nedir?
merhaba, ben de amh düşüklüğü var 0,1 ler 0,2 ler eşimde kendi kendine sperm veremiyor.( büyük bir trafik kazası geçirmişti engelli kaldı) bu ay yumurta toplattım sonradan gelişen 3. güne gidip dondurulan 2 embriyom var sadece zaten amh düğük olduğu için sayı da kalite de düşük oluyor. Eşimin de dondurulmuş spermlerini kullanmıştık önceki tedavilerden kalan. Embriyolog ile telefon görüşmemizde ben de sordum spermin dondurulmuş olması yumurtaların döllenmesinde kalitesinde etkili oluyor mu diye çünkü biz de tese ile aldırmıştık spermleri.Yani başka bişey kalmıyor aklıma o geliyor.
Bende hiç bi problem yok çünkü.
Ama işte elimizde 3 tüp sperm var her tüpte 15-20 adet var şimdi onları atamayız bidaha ameliyat olursa sperm cıkmazsa ozaman daha kötü
Rabbim tez valıtte gönlunuze göre versın dualarımdasınızBenim malesef beta 0 geldi , 5. Gün embriyosu ,bugün 9. Günümdü , 2. Tüp bebek tedavimdi ,olmaması için bir engel yoktu %75-80 şans vermişti doktorum ama nasibimde yokmuş ya da henüz zamanı gelmemiştir bilemiyorum ama çabaladım 4 sene boyunca ,bi kere aklımdan çıkar-a-madım.Artık oluruna bırakıp kabul etme zamanım geldi ,olursa olacak olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği ,hikmeti .Buradaki tüm anne adayları inşallah Rabbim gönlünüze göre kolaylıkla versin , sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin ,herkesin imtihanı kendine göre zor ,Rabbim tüm imtihanlarımızı kolaylaştırsın ,bir süre bu tarz platformlardan uzak kalacağım
Cok üzüldüm sebebi neydi doktorunuz soledimiHayır düşük yaptım
aynı durumu bende yasadım tam transfer oncesi oldu doktırum bazı ılaclar verdı sonra tekrar kontrole cagırdı ve hala o sıvı yerınde duruyodu sonra son kez denıcem gecmezse hıstereskopi yapcam dedi bı hafta yıne ılac kullandım ve yıne kontrole gıttık vee taaaa taaammYine rahimde sıvı oluşmuş, yarin tekrar gidecegim ameliyat icin konusalim dedi doktor
Canim benim daha 2.ci denemen önünde daha zamanin var insallah Rabbim zorlastirmadan nasip eylesin ama bence pes etme yine kalk yine devam et hemen pes etmek ne haddimizeki ? Rabbimin imtihani bu sorun bize canim. Düsüncelerin beni biraz üzdü acikcasi. Sonucta 7.8. kez deneyenler var bunlarida düsünmek gerek jerzaman derim beterin beteri var her halimize binlerce kez sükürBenim malesef beta 0 geldi , 5. Gün embriyosu ,bugün 9. Günümdü , 2. Tüp bebek tedavimdi ,olmaması için bir engel yoktu %75-80 şans vermişti doktorum ama nasibimde yokmuş ya da henüz zamanı gelmemiştir bilemiyorum ama çabaladım 4 sene boyunca ,bi kere aklımdan çıkar-a-madım.Artık oluruna bırakıp kabul etme zamanım geldi ,olursa olacak olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği ,hikmeti .Buradaki tüm anne adayları inşallah Rabbim gönlünüze göre kolaylıkla versin , sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin ,herkesin imtihanı kendine göre zor ,Rabbim tüm imtihanlarımızı kolaylaştırsın ,bir süre bu tarz platformlardan uzak kalacağım
Merhaba, aynı gün olmuşuz inşallah birlikte güzel haberler alırızArkadaşlar zaman geçmiyor 18 inde transfer oldum. Yat yat sıkıldım artık.
Üzme kendini,güzel olacak ,içini ferah tut. İçimden öyle diyorum.:) sende söyle kendine.7. Gün testi yaptıgımda cok ağladım inanamadım cunku hala da inanamıyorum şuan hissizim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?