2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim bu 4. Denemem cok heyecanlıyım bu sefer farklı bir merkezde yaptırdım dr da iyi konustu ama tedirginliğim hiç geçmiyor bir an önce ayın 28 olması dileğiyler

İlk tedavim 5 yıl önce bahçecide yaptırdım 5. Güne bi adet yavas gelişen embriyo kaldı onu transfer etti tutmadı 2.3. Tedavi devlette yaptırdım orda zaten2. 3. Gün transfer yapıolar kaliteleri de bilmiyorum bu sefer 5. Güne aa kalite embriyo transferi oldu aslında ilk kez5. Gün kaliteli bir embriyo transferi olmuş oldum hayrlısı bakalım

Rabbim en kısa zamanda nasipmetsin inşallah dualarımdasın bize çok destek oluyoraun rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah

Hayır düşük yaptım
Canım belki geç tutunmuştur. İnan her gün girip sana ve karamel Latte bakıyorum. Siz iyiyseniz iyi oluyorum. Erkek infertilitesi yaşadığımız için eşime göstermek istemiyorum üzüldüğümü burada sizinle üzülüp sizinle seviniyorum. Bu sabah ağladım böyle olmasına..Sizi hiç tanımıyorum ama duygularınızı kalbimde hissediyorum. Elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor. Güçlü olun kızlar güçlü olalım.

Canımmm benimmm bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten iyi ki buraya kayıt olmuşum diyorum kimseye anlatamadıklarımızı burada aynı derdi paylaşanlara anlatıp içimizi döküyoruz çoğu zaman. Sizde ki durum nedir?

Benim malesef beta 0 geldi , 5. Gün embriyosu ,bugün 9. Günümdü , 2. Tüp bebek tedavimdi ,olmaması için bir engel yoktu %75-80 şans vermişti doktorum ama nasibimde yokmuş ya da henüz zamanı gelmemiştir bilemiyorum ama çabaladım 4 sene boyunca ,bi kere aklımdan çıkar-a-madım.Artık oluruna bırakıp kabul etme zamanım geldi ,olursa olacak olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği ,hikmeti .Buradaki tüm anne adayları inşallah Rabbim gönlünüze göre kolaylıkla versin , sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin ,herkesin imtihanı kendine göre zor ,Rabbim tüm imtihanlarımızı kolaylaştırsın ,bir süre bu tarz platformlardan uzak kalacağım

Allah büyük bakalım daha ne kadar yolumuz var ne kadar yara alacağız. Mükâfatını ne zaman verecek.

Ben transfer için 2.adetimi bekliyorum canım. İyi ki gerçekten böyle bi yer var çok şey öğrendim burası sayesinde. Aynı dertten insanlarla konuşmak iyi geliyor

Merhabalar 28 Eylül'de kan testi vericem 7 gün daha var aslında bir belirtim yoktu bugün aşırı halsizim başımı kaldıramıyorum karnımada kramplar giriyo böyle olan var mı

merhaba, ben de amh düşüklüğü var 0,1 ler 0,2 ler eşimde kendi kendine sperm veremiyor.( büyük bir trafik kazası geçirmişti engelli kaldı) bu ay yumurta toplattım sonradan gelişen 3. güne gidip dondurulan 2 embriyom var sadece zaten amh düğük olduğu için sayı da kalite de düşük oluyor. Eşimin de dondurulmuş spermlerini kullanmıştık önceki tedavilerden kalan. Embriyolog ile telefon görüşmemizde ben de sordum spermin dondurulmuş olması yumurtaların döllenmesinde kalitesinde etkili oluyor mu diye çünkü biz de tese ile aldırmıştık spermleri.
Embriyologta "eğer normal yoldan alınmış taze spermi dondurulmuş ya da tese ile alınmış sperme her zaman tercih ederim, çünkü spermi saklamak için kullandığımız sıvı, o spermi çözerken uyguladığımız yöntemler sperm sayısını düşürüyor dedi. 50 mio. sperm çıktıysa 25 e düşüyor ama doğal yoldan sperm çıkışı yoksa mecbur kullanıyoruz " dedi.

Rabbim tez valıtte gönlunuze göre versın dualarımdasınız

Hayır düşük yaptım
Cok üzüldüm sebebi neydi doktorunuz soledimi
Yine rahimde sıvı oluşmuş, yarin tekrar gidecegim ameliyat icin konusalim dedi doktor
aynı durumu bende yasadım tam transfer oncesi oldu doktırum bazı ılaclar verdı sonra tekrar kontrole cagırdı ve hala o sıvı yerınde duruyodu sonra son kez denıcem gecmezse hıstereskopi yapcam dedi bı hafta yıne ılac kullandım ve yıne kontrole gıttık vee taaaa taaamm gecmiş ve ertesı gun transfer yaptı suan pozitifim hic üzülmeyin umarım sızınkide gecıcı bı surectir

Canim benim daha 2.ci denemen önünde daha zamanin var insallah Rabbim zorlastirmadan nasip eylesin ama bence pes etme yine kalk yine devam et hemen pes etmek ne haddimizeki ? Rabbimin imtihani bu sorun bize canim. Düsüncelerin beni biraz üzdü acikcasi. Sonucta 7.8. kez deneyenler var bunlarida düsünmek gerek jerzaman derim beterin beteri var her halimize binlerce kez sükür bence toparlanma zamani canim Rabbim gönlüne göre versin ha bu arada benimde 4.cü denemem sebebsizce son kalite embriyolarim tutunamadi doktorum .|.99 sans vermisken bile tutunmadi. Vardir bi zamani dedik yolumuza baktik hep cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…