• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

❤️❤️🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• DEC31AB9-A7D1-4E55-BE3B-D92AAB2DC5B5.jpeg
    DEC31AB9-A7D1-4E55-BE3B-D92AAB2DC5B5.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 82
canım birazını okudum devamını okursam ağlayacağım. Çok zor çok. Sadece transferle 1 torba ilaç oldu şimdiden. Kızım olduğunda o iğnelerle fotoğrafını çekmiştim. İğnelerin bir kısmıydı bir de onlar. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin

Herkese merhaba, şimdi sizlere sizin de bildiğiniz bir konu paylaşacağım. Bazen hepimizin gözden kaçırdiğı ve umutsuzluğa düşmemize sebep olan bir durum. Gebelik testlerinin Bhcg duyarlılık oranları en az 25-50 arasinda ,kandaki yükselmenin en az 70 lerde olması gerekiyor ki idrarda kendini belli etsin. Burdan okuduğum ve benim bilgim dahilinde ilk gebeliğin blastokist evresinden sonra ki bu 5.gün embriosu oluyor ;) bazıları gec bölünebiliyor en iyi olasılikla bu değerler,
1.gün 0
2.gün 1
3.gün 2
4.gün 4
5.gün 8
6.gün 16
7.gün 32
8.gün 64
9.gün 128
10.gün 256
11.gün 512
12.gün 1024,
3.gün transferinden 10 gün sonra en iyi ihtimal ile,5.gün transferinden 8.gun sonra yine en iyi ihtimalle idrarda görürüz diye düşünüyorum.

Merhabalar benim transferim Ekim ayına sarktı maalesef. Liste de mutlu haberlerini alanları gördüm, halihazırda sonuçlarını bekleyen de var sanırım bu ay için. Herkesin hakkında hayırlısı inşallah. Çok takip edemedim biraz yoğundum bu ay için dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olanlar var mıydı acaba, ekim ayında dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi olacağım bende.

İlk tedavim 5 yıl önce bahçecide yaptırdım 5. Güne bi adet yavas gelişen embriyo kaldı onu transfer etti tutmadı 2.3. Tedavi devlette yaptırdım orda zaten2. 3. Gün transfer yapıolar kaliteleri de bilmiyorum bu sefer 5. Güne aa kalite embriyo transferi oldu aslında ilk kez5. Gün kaliteli bir embriyo transferi olmuş oldum hayrlısı bakalım
Bu tutacak bence öyle hissediyorum 🥰mutlu haberlerini bekliyorum 🫶🏼🙏🏽

Merhaba, aynı gün olmuşuz inşallah birlikte güzel haberler alırız
merhaba hayırla sonuclansın inşallah. Birşey spracağım tüp bebek hakkında hiç bilgim yolk ben sebepsiz infertilideyim. ymurta takibi denedik olmadı , sperm skıntısı yok 3 4 yumurtada olusuyor iğne ile çatlatıyoruz ama gebelik olusmuyor. Tüp bebek düşüneceğiz. süreç nasıloluyor acaba ,, yani genel olarak bi problem yok tüpler acık hormon değerlerim normal eşimde sayı hareketlilk vs sorunu yok ama işte bi türlü nasip olmadı

Forumlarda transfer öncesi progrston ve e2 testleri yapıldığını okudum. Benim doktorum dondurulmuş transferde hiç e2 progeston bakmıyor hatta bakmadan estoferm ve progrstan iğneye başlatıyor. Acaba dondurulmuş olunca gerek duyulmuyor mu ondan mıdır ? Bilginiz var mı

merhaba, ben de amh düşüklüğü var 0,1 ler 0,2 ler eşimde kendi kendine sperm veremiyor.( büyük bir trafik kazası geçirmişti engelli kaldı) bu ay yumurta toplattım sonradan gelişen 3. güne gidip dondurulan 2 embriyom var sadece zaten amh düğük olduğu için sayı da kalite de düşük oluyor. Eşimin de dondurulmuş spermlerini kullanmıştık önceki tedavilerden kalan. Embriyolog ile telefon görüşmemizde ben de sordum spermin dondurulmuş olması yumurtaların döllenmesinde kalitesinde etkili oluyor mu diye çünkü biz de tese ile aldırmıştık spermleri.
Embriyologta "eğer normal yoldan alınmış taze spermi dondurulmuş ya da tese ile alınmış sperme her zaman tercih ederim, çünkü spermi saklamak için kullandığımız sıvı, o spermi çözerken uyguladığımız yöntemler sperm sayısını düşürüyor dedi. 50 mio. sperm çıktıysa 25 e düşüyor ama doğal yoldan sperm çıkışı yoksa mecbur kullanıyoruz " dedi.
Evet cok doğru benim düşüncemde bu.
Ama işte doğal çıkışı olmadanda tese siz sperm cıkışımız yok başka çözümümüz olmadı

Forumlarda transfer öncesi progrston ve e2 testleri yapıldığını okudum. Benim doktorum dondurulmuş transferde hiç e2 progeston bakmıyor hatta bakmadan estoferm ve progrstan iğneye başlatıyor. Acaba dondurulmuş olunca gerek duyulmuyor mu ondan mıdır ? Bilginiz var mı
Aslında gerek duyuluyor.
Bazısı bakıyor bazısı bakmıyor ben bakılması taraftarıyım ama benimkide bakmadı😒

Back