• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yok ben kalmadım çok sorun yaşadım orada maalesef ama herkesin enerjisi ve tedavisi farklı hiç biri birbirini tutmuyor çok memnun kalanlarda var
Hayırlısı canım yaa tedavinizi etkileyecek bişey olmamıştır inşaAllah benimde önceki merkez de senelerce gidip gelmişim boş boş giden vaktimemi üzüleyim yoksa manevi yaşadığım onca şeye mi yoksa maddi kayiplarımamı bir daha gelme dediğine mi bizi asla düşünmüyorlar bazı Doktorlar merkezler..

Hayırlısı canım yaa önemli olan kişiye göre doğru tedavi yöntemi uygulamari kimsenin kaşı gözü kartviziti beni ilgilendirmiyor doktor iyi imiş güler yüzlü imiş hemşire bana ney işini yapsın yeter yok artık diyecek o kadar şey yaşadımki ...

Bülent beyde tedavi de 6 aydır bu ay sonu test günü o zaman netleşecek nasıl ilerleyeceğimiz. İnşallah pozitif sonucu alırsınız🤲🏼 Allah burada olan olmayan anne olmak için can atan herkese en kısa zamanda o güzel duyguyu nasip etsin 🤲🏼
Âmin inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız bizim kadar beklemez uğraşmazsınız🤲🏻

Bende bugün dr la görüştüm 3. Transfer için pgt baktıralım dedi iki tane embriyoya baktırmaya karar verdik fiyatlar çok şaşırttı beni her yerde mi aynı acaba bilgisi olan var mı tek bir embriyo 250 dolar a bakılacakmış
Evet canım biz de o fiyata baktırmıştık sekiz ay önce her yerde aynı fiyat oluyor

Günde
Bende bu kadar ilaçtan daha beter stres oldum yan etki yapacaklarmı acaba diye beklerken
O kadar ilaç verildiki perişan etti beni yan etki bana çok yaptı akıntı yaptı karın ağrısı inanılmaz yaşıyorum gaz kasık ağrısı bell ve sırt ağrısı hafif ateş üşüme özellikle bir sürü 5 ci günüm bugün hayırlısı hepsi ilaçlardan diye düşünüyorum 🤲🤲🤲

Günde

O kadar ilaç verildiki perişan etti beni yan etki bana çok yaptı akıntı yaptı karın ağrısı inanılmaz yaşıyorum gaz kasık ağrısı bell ve sırt ağrısı hafif ateş üşüme özellikle bir sürü 5 ci günüm bugün hayırlısı hepsi ilaçlardan diye düşünüyorum 🤲🤲🤲
Evet bence de bende kasılma gördükleri için nidicard verdiler o bende cok yan etki yaptı :( ilaç yan etki yapcakmı diye her içtigimde stres yaptım:( cok zor allahn yardıcımız olsun

Back