- 17 Mayıs 2022
- 962
- 412
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.041
Evet canım öyle bebde yaptırdımBende bugün dr la görüştüm 3. Transfer için pgt baktıralım dedi iki tane embriyoya baktırmaya karar verdik fiyatlar çok şaşırttı beni her yerde mi aynı acaba bilgisi olan var mı tek bir embriyo 250 dolar a bakılacakmış
Ben 6.gün yaptım pozitifti ama hassas test yap predictor express çıkarıyorKızlar 5.ci gün embriyosu 6 gün test yapsam erken mi olur pozitif gören var mı
Hayırlısı canım yaa tedavinizi etkileyecek bişey olmamıştır inşaAllah benimde önceki merkez de senelerce gidip gelmişim boş boş giden vaktimemi üzüleyim yoksa manevi yaşadığım onca şeye mi yoksa maddi kayiplarımamı bir daha gelme dediğine mi bizi asla düşünmüyorlar bazı Doktorlar merkezler..Yok ben kalmadım çok sorun yaşadım orada maalesef ama herkesin enerjisi ve tedavisi farklı hiç biri birbirini tutmuyor çok memnun kalanlarda var
Bende bu kadar ilaçtan daha beter stres oldum yan etki yapacaklarmı acaba diye beklerkenValla hepsini yaptırdım ne dedilerse yapıldı Siz faydasını gördünüz mü serumun pozitif çıkarsa inşaAllah çıkar yine takacağız dediler çok ilaç verdiler hiç bu kadar ilaç iğne kullanmamıştım ben .
Erken gebelik testi yaptım silik çift çizgi çıktıBen 6.gün yaptım pozitifti ama hassas test yap predictor express çıkarıyor
Âmin inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız bizim kadar beklemez uğraşmazsınızBülent beyde tedavi de 6 aydır bu ay sonu test günü o zaman netleşecek nasıl ilerleyeceğimiz. İnşallah pozitif sonucu alırsınızAllah burada olan olmayan anne olmak için can atan herkese en kısa zamanda o güzel duyguyu nasip etsin
Evet canım biz de o fiyata baktırmıştık sekiz ay önce her yerde aynı fiyat oluyorBende bugün dr la görüştüm 3. Transfer için pgt baktıralım dedi iki tane embriyoya baktırmaya karar verdik fiyatlar çok şaşırttı beni her yerde mi aynı acaba bilgisi olan var mı tek bir embriyo 250 dolar a bakılacakmış
Amin inşallah Allah razı olsunkaramel Latte canım daha çok erken hemen moralini bozma belki bu sefer geç tutunacak inşallah seninledir bebeğin çok çok dua ediyorum
Tebrikler canımmErken gebelik testi yaptım silik çift çizgi çıktı
O kadar ilaç verildiki perişan etti beni yan etki bana çok yaptı akıntı yaptı karın ağrısı inanılmaz yaşıyorum gaz kasık ağrısı bell ve sırt ağrısı hafif ateş üşüme özellikle bir sürü 5 ci günüm bugün hayırlısı hepsi ilaçlardan diye düşünüyorumBende bu kadar ilaçtan daha beter stres oldum yan etki yapacaklarmı acaba diye beklerken
Teşekkür ederim yavrum kan verme gününü bekliyorum şimdi inşallah bi aksilik çıkmazTebrikler canımm
Çıkmaz çıkmaz korkma sen koyulaşma gör 2 gün sonra yap bidaha mutluluguna mutluluk eklensinTeşekkür ederim yavrum kan verme gününü bekliyorum şimdi inşallah bi aksilik çıkmaz
Evet bence de bende kasılma gördükleri için nidicard verdiler o bende cok yan etki yaptıGünde
O kadar ilaç verildiki perişan etti beni yan etki bana çok yaptı akıntı yaptı karın ağrısı inanılmaz yaşıyorum gaz kasık ağrısı bell ve sırt ağrısı hafif ateş üşüme özellikle bir sürü 5 ci günüm bugün hayırlısı hepsi ilaçlardan diye düşünüyorum
Benim bugün baktırdı doktorum cumartesi opu haftaya da transfer olacaktım ama değerlerim çok yüksek çıktığı için ertelendi transferimKaçıncı günler baktırıyor progestan ve e2 ye doktorlarınız ? Bu zamana kadar hiç bakmadı hep öyle transfer yaptı anlayamadım
Transfer den17 . 18 gün önce estrofeme başladık bir o gün bakıldı birde 5 gün önce bakılmıştıKaçıncı günler baktırıyor progestan ve e2 ye doktorlarınız ? Bu zamana kadar hiç bakmadı hep öyle transfer yaptı anlayamadım
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahErken gebelik testi yaptım silik çift çizgi çıktı
Merhaba bende tüp bebek yapicamda bana bilgi verirmisinHerkese meraba herşey yolunds giderse 11 eylülde transferım var benimde dondurulmus embryo
Amin canım aminnn inşallah hepimiz güzel haberler alırızAnladım canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırsınız inşallah
İnsallahhhh cümlemize nasip olsun yavrumTebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?