• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aa. Ben transferden 2 gün önce başladım 😦
Alla alla ilkez duydum önce başlandığını. Bu benim beşinci transferim ben her transferimde adetliyken başladım.
Ama endişe etmeyin her doktorun da kendine göre tedavi yöntemi uyguladığı sistem var sizinki böyle doğru buluyordur belki.

Ben 4 cû gün başladım hemşire regliniz sökülsün bilmem rahim duvarı incelsin tam incelmezse yine geleceksiniz bir dünya şey dedi .. acaba bir sıkıntı yaratır mı kafasına takılıyor insanın sinir oldum vallahi bak şimdi doktora soracam ve iyi bir fırça atacam 2.ci kontrolde
Benim de doktor kontrolde reglin tam sökülmemiş kanaman az, yarına iyice sökülür yarından itibaren içmeye başla dedi

Merhaba hanımlar bende ayın 7 sinde transfer olacağım İnş. 3 denemem olacak ilkinde kalbi durdu maalesef ve 8 . Haftada kürtaj oldum ikinci hiç tutmadı bu doğal sirklus olacak inş hepimizin duaları kabul olur ve sağlıcakla kucaklarımıza alırız çocuklarımızı
Sizi de ekledim hayırlısıyla bu sefer sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız inşallah 😌🙏🏻

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. IMG_3188.jpeg IMG_3184.jpeg IMG_3172.jpeg

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 3296730 Eki Görüntüle 3296731 Eki Görüntüle 3296732
Benimde böyle olmuştu pozitif olmuştu sonrasında malesef kimyasal genelik oldu ama senin inşallah senin olmaz. Evet var. Çatlatma iğnesi olmadıysan hayırlı olsun 🫶

Benimde böyle olmuştu pozitif olmuştu sonrasında malesef kimyasal genelik oldu ama senin inşallah senin olmaz. Evet var. Çatlatma iğnesi olmadıysan hayırlı olsun 🫶
Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman gidiyor acaba biliyor musunuz, ben de dondurulmuş oldum ama doğal oldum o yüzden çatlatma vuruldum

Çok geçmiş olsun. Allah ben dahil kimseye yaşatmasın bu durumu. 2. transferim, dondurulmuş çift embriyo transferi. Doğal siklus değildi. İlaç kullandım. O yüzden çatlatma iğnesi kullanılmadı. Teşekkür ederim🙏🏻

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 3296730 Eki Görüntüle 3296731 Eki Görüntüle 3296732
Ben de görüyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız . Sabah ilk idrar ile de yap yarın mutlaka ❤️

Benim bugün transferin ikinci günü . Yatarak geçirmeye çalıştım . Perşembe işe başlıyorum . Cumada iki günlüğüne yatılı misafirim geliyormuş . Biraz stres olmadım değil .

Merhaba arkadaşlar Elimde bir kutu progestan dex var 2023 kasım tarihli istanbuldayım isteyenler özelden yazabilir

Back