• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ay ne güzel benim 3 ündeydi bir şey hissetmiyorum 😥
Benim ilk evladım da tüp bebek 5. Gün embriyosu idi . Benzer zamanlarda böyle bir sancım olmuştu . Ama belki de o değildir sebebi psikolojik bile olabilir . Herkesin yapısı farklı hamileyken bile kimi 9 ay kusar kiminin hiç midesi bulanmaz . O yüzden belirti oldu mu olmadı mı düşünme . Allah (c.c) sağlıkla sıhhatle nasip etsin . Tüp bebekten önce doğal yolla hamileliğim olmuştu onda da sancılarım olurdu Herşey yolunda giderken 10. Haftada kalbi durdu . Sağlıkla olsun tek dileğim o yüzden .

Merhaba inşallah güzel haberlerle döneriz hangi ilaçlara başladınız ben cuma başladım estrofem ve coraspiinşa

Merhaba inşallah güzel haberlerle döneriz hangi ilaçlara başladınız ben cuma başladım estrofem ve coraspin
inşallah hayırlısıyla.Coraspin 1 aydır kullanıyorum 5 faktör kan pıhtılaşması var dedi doktorum.prednol,estrofem,prenatal life (vitamin ) kullanıyorum.estrofemi kaç tane kullanıyorsunuz.benim günlük 4 adet dedi doktorum

inşallah sağlıcakla tutunur embriyolarınız.benimde pazartesi aşağı yukarı belli olacak transfer günüm.3.gün çift transfer olacak.
Amin amin 🙏 hepimiz sevinelim 🙏 en erken öğrenen 7. Günde öğrenen var tabi ben her gün test yaptım çatlatma iğne etkisi 10. Gün bugün o kayboldu bu sabah . 2 3 güne belli olur diye düşünüyorum inşallah tutunmuştur

Back