• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar ben de 24 temmuz opu oldum 3 gün önce 2. Reglimi oldum ve muayeneye gittim. 11inde rahim durumuna göre bu ay transfer olup olmayacagima bakılacak. 13 yumurta toplandı 2 tane 5.gune gitti pgt den 1 sağlıklı geldi o da 5bb kalitesinde umarım bu ay transfer olurum ve pozitif görürüm bu ay bizim mucizemiz olsun hepimiz için güzel haberler getirsin
merhabalar,günlerimizin hepsi aynı.Umarım hepimizin embriyoları sağlıcakla tutunur.benim de 11 eylülde belli olacak transfer olup olmayacağım.dün ilaçlara başladım

Ben öyle oluyorm her transferde rahat uyuyamadıgımız için oluyor
Yani gerçekten rüya görüyor gibiyim falan kendime de kızıyorum ama rahat değilim sanırım anlam veremedim. Hemşireye açık açık sordum valla kasılma olmuş olabilirim diye sorun yok dedi ama bilemedim engeller mi acaba dün de uykuda aynı şeyi yaşadım

Yani gerçekten rüya görüyor gibiyim falan kendime de kızıyorum ama rahat değilim sanırım anlam veremedim. Hemşireye açık açık sordum valla kasılma olmuş olabilirim diye sorun yok dedi ama bilemedim engeller mi acaba dün de uykuda aynı şeyi yaşadım
Yok bişey olmaz korkmayın ben kaç kez gerneşirken uyandım. Diğer tutan gebeliklerimde

Kızlar merhabalar 🙋🏻‍♀️ umarım buradaki herkes pozitifi görür, gebelik haberleri verir 🙏🏻 Aranızda yeniyim listeye beni de ekler misiniz yaşım 28, Eylül'ün 20 ya da 21 'inde transferim olacak 16'sında kontrolüm var o gün netleşecek transfer günüm pazar gününden itibaren estofem kullanmaya başladım 😊

Kızlar merhabalar 🙋🏻‍♀️ umarım buradaki herkes pozitifi görür, gebelik haberleri verir 🙏🏻 Aranızda yeniyim listeye beni de ekler misiniz yaşım 28, Eylül'ün 20 ya da 21 'inde transferim olacak 16'sında kontrolüm var o gün netleşecek transfer günüm pazar gününden itibaren estofem kullanmaya başladım 😊
Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🥰
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bende 1 eylülden beri estrofem kullanıyorum 11 inde kontrolüm var

Transfer aşamasındaki hanımlar estrofem kullandığınız bu dönemde nar suyu tüketin rahim kalınlığına katkı sağlıyor.
Benim kalınlaşma problemim yok ama her transferim de içerim doktorum kalınlaşmayı çok beğenir.
İyi bir markanın 1 şişesini içseniz yeter hergün 1 bardak.

Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🥰
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bende 1 eylülden beri estrofem kullanıyorum 11 inde kontrolüm var
Teşekkür ederim 🥰🥰
İnşallah en büyük duam bu şekilde 🙏🏻 bende sizden 1 gün sonra kullanmaya başlamışım estofemi 16'sında kontrole gideceğim heyecanla bekliyorum

Back