• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yumurtalığım varsa durumunuzu toparladıkça denersiniz asla ümitsizliğe kapılma. Benim yumurtalıgım yok ve daha 24 yaşındayım. Bi şansın olması bile en büyük mucize inan. Rabbim en kısa zamanda seni sevindirsi in hepimizi tabi 👏
Amin inşallah yarın doktorla konuşacağım duruma göre hareket edeceğiz inşallah dondurulmuş yumurtam yok süreç nasıl olur hiç bilmiyorum

Yumurtalığım varsa durumunuzu toparladıkça denersiniz asla ümitsizliğe kapılma. Benim yumurtalıgım yok ve daha 24 yaşındayım. Bi şansın olması bile en büyük mucize inan. Rabbim en kısa zamanda seni sevindirsi in hepimizi tabi 👏
Sizin için de hakkınız da hayırlısı olsun inşallah bekleyen çabalayan herkesin Allah gönlüne göre versin

Kızlar ben de 24 temmuz opu oldum 3 gün önce 2. Reglimi oldum ve muayeneye gittim. 11inde rahim durumuna göre bu ay transfer olup olmayacagima bakılacak. 13 yumurta toplandı 2 tane 5.gune gitti pgt den 1 sağlıklı geldi o da 5bb kalitesinde umarım bu ay transfer olurum ve pozitif görürüm bu ay bizim mucizemiz olsun hepimiz için güzel haberler getirsin
Meraba aynı durumdayız doktorunuz kim acaba

Back