- 4 Aralık 2024
- 2.277
- 1.933
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #4.401
Canım korkma aktiften kastın nasıl normal kan mı geliyorYok canım benm öyle deme senle ne ilgisi var canım bnm zaten şuan bildiğin aktif geliyor herşeyin hayırlısı olsun ne diyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkma aktiften kastın nasıl normal kan mı geliyorYok canım benm öyle deme senle ne ilgisi var canım bnm zaten şuan bildiğin aktif geliyor herşeyin hayırlısı olsun ne diyim
Hayırlı olsun sepidem inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla transferini olursun Allahın izniyleKızlar beklenen o gün geldi, insan regl olmayı bu kadar beklermi yailaçla regl oluyorum günü şaşmaz ama akşama doğru başlayınca gündüz tribe girdim
yarın hastaneyi arayacam kontrol için gün verirler, kürtajdan sonra kist mist oluşmadıysa başlarız transfer hazırlığına inşallah
![]()
Yok canım benm öyle deme senle ne ilgisi var canım bnm zaten şuan bildiğin aktif geliyor herşeyin hayırlısı olsun ne diyim
Hayır Klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vurdurdumTüp bebek mi yapmıştınız 12. Gün artık etkisi kalmaz diye düşünüyorum
Evet canım yani kahve değil pembeden koyuya gidio ve brz daha çoğaldı anlamadığım bu kadar küçükken gittiyse bile kanama olur mu bu ilaçları bırakmadan nasıl adet olunurCanım korkma aktiften kastın nasıl normal kan mı geliyor
İnşallah hamilelikHayır Klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi vurdurdum
Valla canım çoğalıo yaniTabiki hep hayırlısını istiyoruz ama üzüldüm. Yoğun mu kanaman
regl kanaması mi
![]()
Adet değildir canım normalde yerleşme kanaması olur o da kahverengi gelir normal kırmızıya dönerse iyi değil keşke doktoruna ulaşabilseydin ya vallahi belki bazı ilaçlar bile şu an iyi gelmiyor olabilirEvet canım yani kahve değil pembeden koyuya gidio ve brz daha çoğaldı anlamadığım bu kadar küçükken gittiyse bile kanama olur mu bu ilaçları bırakmadan nasıl adet olunur
Arkadaşım mesai saati dışında ulaşabileceğin biri var mı? Acil hemşiresi mesela?Evet canım yani kahve değil pembeden koyuya gidio ve brz daha çoğaldı anlamadığım bu kadar küçükken gittiyse bile kanama olur mu bu ilaçları bırakmadan nasıl adet olunur
İnşallah aşkım haberleri yazarımHayırlı olsun sepidem inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla transferini olursun Allahın izniyle![]()
Tamam canım bekliyorum tarihlerini hayırlısıylaİnşallah aşkım haberleri yazarım![]()
Mutlaka en yakın acile gitmelisin canımValla canım çoğalıo yani
Teşekkür ederim canım zaten ilaç dozunu yükseltti ama sıkıntı olmaz dedi. Bi antikor varmış o pozitif olursa tiroit 2.5 alti olmasi gerekiyormuş tedavide sende negatif zaten korkma dedi. Hatta tüp bebek doktoruma not yazdı bakalım hayırlısıAmin amin inşallah Allah’ın izniyle ertelenmez kalbini ferah tut ilaçlarını düzenli içmen gerekiyor o zamana kadar dilerim dengelenir dualarımız seninle![]()
Yok yapacağım bişeyde yok bu saatte bugünkü ilaçlarında aldım zaten napılckkiArkadaşım mesai saati dışında ulaşabileceğin biri var mı? Acil hemşiresi mesela?
Mutlaka en yakın acile gitmelisin canımne olur ne olmaz, özellerde geç nöbetçi kadın doğumcular oluyor mutlaka
Acil napacakki canım zaten bugünkü ilaçlarıda aldım adet günümde bugün oldum işteMutlaka en yakın acile gitmelisin canımne olur ne olmaz, özellerde geç nöbetçi kadın doğumcular oluyor mutlaka
Canım bugünkü ilaçları aldım ki işte bu saatte kim napacak sabahta ulaşacm bi şekilde giderim yanına bişey sorcm bugün 66 oldu sonra lekelenme kanama başladı bu değer kendiliğinden gider dimi kürtajlık bi durum olmaz dimiYa bende şimdi endişelendim bu gibi durumlarda bazı ilaçları bile kesebilir yada artırabilir doktorda ulaşamıyor inşallah bir sıkıntı olmaz![]()
Bana doktorum ilaçları kesmediğin sürece tutmasa bile adet olmazsın demişti ya tutunma kanaması olmasın canımYok yapacağım bişeyde yok bu saatte bugünkü ilaçlarında aldım zaten napılckki
tüp bebek uygulaması için ilk denemede 35 yaşına kadar olan bayanlarda bir embriyo, 35 yaştan sonra ise iki embriyo transfer edilebileceği belirtilmiştir. Daha önce 2 denemede başarısız olmuş çiftlerde ise transfer edilecek embriyo sayıları 35 yaş altında bayanlarda iki olabilecektir.Kızlar 35 yaş altına ilk iki transferde çift transfer yapılmıyormuş galiba doğru mu? Ben galiba çift transfer yaptırmak istiyorum ama![]()
İnşallah birşey olmaz kötüyü düşünme dilerim bugünlük bir kanama olsun kesilsin inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle bol bol dua et canım uzan kalkma fazla yarın ilk işin doktoruna ulaşmak olsun Allah’ım korusun inşallahCanım bugünkü ilaçları aldım ki işte bu saatte kim napacak sabahta ulaşacm bi şekilde giderim yanına bişey sorcm bugün 66 oldu sonra lekelenme kanama başladı bu değer kendiliğinden gider dimi kürtajlık bi durum olmaz dimi