• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlaarr yine ben geldim 😍 umarım hepiniz çok iyisinizdir 🤲🏻 benim test sonuçları çok değişik ya hastaneme gönderdim ilk test sonucumu 12.günde yaptırın dediler bende kendim için 2gün arayla test vermeye dewam ettim sonuçta 2günde bir düzenli artışın önemini biliyorum 😊 5.gün testim 126; 7.gün testin 340 ve dün 9.gün testim 1019 🥹 pazar günü hastanenin tahlil istediği gün son kez pazar günü test yaptırıp hastaneye göndericem sonucu ama ben şehir dışında oturuyorum yani bi daha tüp bebek doktoruma gidemeyeceğim. Sizce bu aşamadan sonra ne zaman bir doktoro görünmeliyim değerlerde bana göre anormal ilerliyo beni korkutuyo anlamsızca 🤷🏻‍♀️ ama bu benim 4.denemem her denememde tek dileğim hayırlısıysa Allahım nasip etsin oldu oyüzden çokta fazla takılmamaya çalışıyorum. Sizin fikriniz nedir ben ne zaman doktor kontrolüne gitmeliyim şimdi kese zamanını beklesem daha mantıklı geliyo şuan ama bilemedim 🫣
İkiz bence

Canım ben son iki tadavimi bahçeçide yaptırdım laboratuvarları güzel benim de yumurta kalitem düşük . İlk iki denemede hiç 5. Güne giden embriyom olmadı ama bahçecide birer tane de olsa blast oldu .
Bende vallahi ilk tedaviye başlarken histereskopi yaptırdık hatta rahimde kalınlaşma var diye patoloji bile almışlardı.bende pcos var eşimde Oligoastsperm var vallahi napacaz bilmiyorum.

Mm Bence en iyisi predictor diğerlerini hiç bilmiyorum. Ama işte anlayamadım marka değişiklik mi ne yapmış dış kabında. Alabilirseniz predictor alın sizde
Bulamamış eşim frelly almış gözle zor görülüyor ikinci çizgi bu testtede 🙈 en iyisi beklemek kafam iyice karıştı ya değerim düşüyo gün gün yada testten kaynaklı

Bende vallahi ilk tedaviye başlarken histereskopi yaptırdık hatta rahimde kalınlaşma var diye patoloji bile almışlardı.bende pcos var eşimde Oligoastsperm var vallahi napacaz bilmiyorum.
Maalesef bende de yok yok kaç tane1 ameliyat 3 rahim filmi 1 histeroskopi 4 tane sil baştan tedavi gördüm o kadar yoruldum ki artık . Şuan elimdekine sığınıp beklemekten başka çarem yok ama sonuçtan o kadar korkuyorum ki. Değik erkenden test yapmak kan günümde bile baktıramıyacağım sanırım .

Bulamamış eşim frelly almış gözle zor görülüyor ikinci çizgi bu testtede 🙈 en iyisi beklemek kafam iyice karıştı ya değerim düşüyo gün gün yada testten kaynaklı
Aynı gebelik testiyle yapmak lazım eğer gün gün bakacaksanız. Ya da bekleyin bi kaç gün sonra tekrarlayın en iyisi 🙏🏻🥰

Aynı gebelik testiyle yapmak lazım eğer gün gün bakacaksanız. Ya da bekleyin bi kaç gün sonra tekrarlayın en iyisi 🙏🏻🥰
Zaten pazar günü test günüm en iyisi beklemek kimyasal çok yaşadığım için korkuyorum normal değer artışı görürsem mucize gibi gelecek 🥲 ama her türlü seçeneğe hazırladım kendimi hayırlı olan olsun hakkımızda 🙂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 66
Maalesef bende de yok yok kaç tane1 ameliyat 3 rahim filmi 1 histeroskopi 4 tane sil baştan tedavi gördüm o kadar yoruldum ki artık . Şuan elimdekine sığınıp beklemekten başka çarem yok ama sonuçtan o kadar korkuyorum ki. Değik erkenden test yapmak kan günümde bile baktıramıyacağım sanırım .
Hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah dualarım sizinle🙏😊

bende pazartesi transfer olucam dondurulmuş 3. Gün ama ben ovitrelle vurulmadım. Galıba herkes vurulmuş kafam karıştı

Back