• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim sağol bitanem biraz açık pembeye döndü bira tedirginim ama bakalım bnmde şuan pedte yok silerken var sen nasılsın canım
Doktorunla konuştun mu canım bu gibi durumlarda ilaç artırıp yada değiştiriyorlar yada bazı iğneleri kesiyorlar

Ulaşamadım ama bi doktor tanıdığımıza ulaştım puanlık korkmayın ilaçlara devam edin dedi sabaha kadar biley olmazsa doktorumda döner herhlde inş
Kan sulandırıcıları kesebilir dedi benm zaten onlar iğneyi öğleden sonra yapıyorum aspirini akşam alıorum o saatlere kadar döner herhlde

Kızlar benim transfer harici 3.günüm. Ama bugün her ayağa kalkıp yürüdüğümde ağrım oldu ve iltihabım var gibi yanmam vardı bütün gün. Bu neden olabilir böyle olan oldu mu aranızda
Canım son transferimden sonra idrar yolları enfeksiyonu olmuştum ben… idrara çıkarken yanma var mı? Ya da idrara çok sıkışma?

Kızlar benim transfer harici 3.günüm. Ama bugün her ayağa kalkıp yürüdüğümde ağrım oldu ve iltihabım var gibi yanmam vardı bütün gün. Bu neden olabilir böyle olan oldu mu aranızda
Geçmiş olsun inşallah canım dilerim kolaylıkla atlatırsın 🤲💕

Canım yanmayı bilmiyorum ama benimde kasık ağrım hep var 12 gün oldu transfer olalı. Bugün sordum Doktorum korkma dedi sonuçta dışardan embriyoyu koyuyoruz ve ilaç kullanıyorsun kramp girmesi ağrı sancı olur dedi kanama olmasın isteriz sadece dedi.

Selam hanimlar
Ben transfer icin Kanada dan gelecegim Nisan 23 gibi. Rahim kalinligi acikcasi beni korkutuyor eger yeterli seviyede olmazsa transfer gunu diye. Kanada dan gelip gitmekte baya zor hem maddi hem manevi malesef. Ilaclar disinda kullandiginiz birsey varmiydi rahim kalinligini arttirmak icin vitamin vs?

Kızlar beklenen o gün geldi, insan regl olmayı bu kadar beklermi ya 😂 ilaçla regl oluyorum günü şaşmaz ama akşama doğru başlayınca gündüz tribe girdim 😂😂 yarın hastaneyi arayacam kontrol için gün verirler, kürtajdan sonra kist mist oluşmadıysa başlarız transfer hazırlığına inşallah 🥲

Selam hanimlar
Ben transfer icin Kanada dan gelecegim Nisan 23 gibi. Rahim kalinligi acikcasi beni korkutuyor eger yeterli seviyede olmazsa transfer gunu diye. Kanada dan gelip gitmekte baya zor hem maddi hem manevi malesef. Ilaclar disinda kullandiginiz birsey varmiydi rahim kalinligini arttirmak icin vitamin vs?
Avakado kabak çekirdeği nar suyu tüket canım benim bunlar sayesinde hep 5 4 mm idi bu şekilde 9 oldu transfer oldu

Canım yanmayı bilmiyorum ama benimde kasık ağrım hep var 12 gün oldu transfer olalı. Bugün sordum Doktorum korkma dedi sonuçta dışardan embriyoyu koyuyoruz ve ilaç kullanıyorsun kramp girmesi ağrı sancı olur dedi kanama olmasın isteriz sadece dedi.
Benimde kanamam var🥲

Yok değil ama bütün şeyim kırıldı valla ilaç saatini bekliyorum gidip uyuycm
Canım sevkin kirilmasin 🥹 üzüldüm şimdi keşke öyle yazmasaydim 🥺 Ben o kanamayı yaşadım o öyle silinmeyle gelen bişey değil baya yogun bahsettiği kanama gonlunu ferah tut 🙏 çoğu insan yerleşme kanaması yaşıyor kendini germe 😔

Kızlar çatlatma iğnesinin 12. Günü bugün testim bu şekilde sizce hala iğnenin etkisinden dolayı mı böyle çıkıyor yoksa hamile miyim

Eklentiler

• IMG_6006.webp
    IMG_6006.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6007.webp
    IMG_6007.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 19
Canım sevkin kirilmasin 🥹 üzüldüm şimdi keşke öyle yazmasaydim 🥺 Ben o kanamayı yaşadım o öyle silinmeyle gelen bişey değil baya yogun bahsettiği kanama gonlunu ferah tut 🙏 çoğu insan yerleşme kanaması yaşıyor kendini germe 😔
Yok canım benm öyle deme senle ne ilgisi var canım bnm zaten şuan bildiğin aktif geliyor herşeyin hayırlısı olsun ne diyim

Back
X