• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

transferden kaçıncı güb sonra test yapılır, mesela 5. gün embriyosu diyorlar o ne demek 5 gün dondurulmuş yumurtaya sperm mi demek? bende şimdi kadın doğum hapı kullanıyorum transfer öncesi doktorum verdi yumurtaların eşit derecede büyümesi için. kızlar çok acı oluyor mu acaba çünkü ben aşılamada çok acımıştım yaa :KK43: ama sizlerin pozitif değerlerinizi görünce çok mutlu oluyorum...
Siz yumurtla toplama işlemi yaptırdınız mı ? Sanırım daha yeni yumurta toplatacaksınız. Transfer sonraki işlem önce Opu denilen yumurta toplama oluyor eşinizden sperm alıyorlar dillendiriyorlar döllenen yumurta eğer ki embriyo haliyle 5. Güne ulaşırsa onun adı 5. Gğn embriyosu oluyor. Tüm döllenen yumurtalar 5. Güne ulaşmıyor maalesef arada ölenler oluyor.
Transfer sonraki işlem.

Siz yumurtla toplama işlemi yaptırdınız mı ? Sanırım daha yeni yumurta toplatacaksınız. Transfer sonraki işlem önce Opu denilen yumurta toplama oluyor eşinizden sperm alıyorlar dillendiriyorlar döllenen yumurta eğer ki embriyo haliyle 5. Güne ulaşırsa onun adı 5. Gğn embriyosu oluyor. Tüm döllenen yumurtalar 5. Güne ulaşmıyor maalesef arada ölenler oluyor.
Transfer sonraki işlem.
ben daha çok yeni adetim daha yeni bitti kadın doğum hapı kullanıcam 21 gün sonra yine adet olucam ondan sonra bakıcaz dedi doktorum, farz edelim ki hepsi döllenmedi o zaman ne olacak

ben daha çok yeni adetim daha yeni bitti kadın doğum hapı kullanıcam 21 gün sonra yine adet olucam ondan sonra bakıcaz dedi doktorum, farz edelim ki hepsi döllenmedi o zaman ne olacak
Maalesef o zaman tedaviniz yarı da kalır inşallah öyle bişey olmaz. Tekrar başka bir tedavi protokolü uygulayabilir doktorunuz ya da ona göre tedavi değişikliğine gider yeniden başlarsınız.

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
şimdi gördümmmmm cok tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin canım

Back