• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bugün transferin 14 . Günü bi test yapayım dedim yine 😀 kıpkırmızı görmek çok iyi ya ❤️🙏

Eklentiler

• 82C6452F-ADB9-48E4-A8FB-69F861D17231.jpeg
    82C6452F-ADB9-48E4-A8FB-69F861D17231.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Ooooyyyy gözün aydınnn ben buradayımmmm diyorrrr annesiiii 🥳🥳🥹🥹

Yaaa bu düşük olayından da çok korkuyorum pozitif görsek bile bi anlam ifade etmiyor kucağımıza alana kadar hep bir kalp çarpıntısı olacak yani . neden olduğuna dair bişi dediler mi 😔
Kan pıhtılaşması çıktı bende ondan sonra ki süreçleri hep kan sulandırıcı iğne kullandım

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Canım cok sevındım 🙏🙏🙏 bence cok güzel gözüküyor rabbim tamamna erdirsin darısı başıma

Kızlaarr yine ben geldim 😍 umarım hepiniz çok iyisinizdir 🤲🏻 benim test sonuçları çok değişik ya hastaneme gönderdim ilk test sonucumu 12.günde yaptırın dediler bende kendim için 2gün arayla test vermeye dewam ettim sonuçta 2günde bir düzenli artışın önemini biliyorum 😊 5.gün testim 126; 7.gün testin 340 ve dün 9.gün testim 1019 🥹 pazar günü hastanenin tahlil istediği gün son kez pazar günü test yaptırıp hastaneye göndericem sonucu ama ben şehir dışında oturuyorum yani bi daha tüp bebek doktoruma gidemeyeceğim. Sizce bu aşamadan sonra ne zaman bir doktoro görünmeliyim değerlerde bana göre anormal ilerliyo beni korkutuyo anlamsızca 🤷🏻‍♀️ ama bu benim 4.denemem her denememde tek dileğim hayırlısıysa Allahım nasip etsin oldu oyüzden çokta fazla takılmamaya çalışıyorum. Sizin fikriniz nedir ben ne zaman doktor kontrolüne gitmeliyim şimdi kese zamanını beklesem daha mantıklı geliyo şuan ama bilemedim 🫣

Kac olmus degerin canim ??
Çarşamba 12:30 da verdiğim 55 di . Bugün 8:30 ‘da verdiğim 77 . Doktor pazar da tahlil istedi . Bakalım bazen böyle düşük olduğunda da takip ediyoruz devam edebiliyor gebelik dedi . Artış oluyorsa ara ara yine kan isteyeceğiz . Dış gebelik vs olur mu diye takip edeceğiz dedi .

Kızlaarr yine ben geldim 😍 umarım hepiniz çok iyisinizdir 🤲🏻 benim test sonuçları çok değişik ya hastaneme gönderdim ilk test sonucumu 12.günde yaptırın dediler bende kendim için 2gün arayla test vermeye dewam ettim sonuçta 2günde bir düzenli artışın önemini biliyorum 😊 5.gün testim 126; 7.gün testin 340 ve dün 9.gün testim 1019 🥹 pazar günü hastanenin tahlil istediği gün son kez pazar günü test yaptırıp hastaneye göndericem sonucu ama ben şehir dışında oturuyorum yani bi daha tüp bebek doktoruma gidemeyeceğim. Sizce bu aşamadan sonra ne zaman bir doktoro görünmeliyim değerlerde bana göre anormal ilerliyo beni korkutuyo anlamsızca 🤷🏻‍♀️ ama bu benim 4.denemem her denememde tek dileğim hayırlısıysa Allahım nasip etsin oldu oyüzden çokta fazla takılmamaya çalışıyorum. Sizin fikriniz nedir ben ne zaman doktor kontrolüne gitmeliyim şimdi kese zamanını beklesem daha mantıklı geliyo şuan ama bilemedim 🫣
Maşallah 🧿 bence güzel ilerlemiş 🙏🏻
1000 değerinden sonra artık kese için bekliyorlar diye biliyorum ben ama çokta bilgim yok 🥰

Çarşamba 12:30 da verdiğim 55 di . Bugün 8:30 ‘da verdiğim 77 . Doktor pazar da tahlil istedi . Bakalım bazen böyle düşük olduğunda da takip ediyoruz devam edebiliyor gebelik dedi . Artış oluyorsa ara ara yine kan isteyeceğiz . Dış gebelik vs olur mu diye takip edeceğiz dedi .
İnşallah pazar güzel bi artış olur gebeliğiniz devam eder 🙏🏻 umudumuzu kesmeyelim 🙏🏻

transferden kaçıncı güb sonra test yapılır, mesela 5. gün embriyosu diyorlar o ne demek 5 gün dondurulmuş yumurtaya sperm mi demek? bende şimdi kadın doğum hapı kullanıyorum transfer öncesi doktorum verdi yumurtaların eşit derecede büyümesi için. kızlar çok acı oluyor mu acaba çünkü ben aşılamada çok acımıştım yaa :( ama sizlerin pozitif değerlerinizi görünce çok mutlu oluyorum...

Back