• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yani yurt dışında da satılıyormuş predictor bu şekilde o anlamda dedim dış kılıfı değişmiş de.
Siz hatıra için bakıyorsanız ucuz herhangi bir erken gebelik testi alabilirsiniz bu marka biraz pahalı 😂 gerek yok boşuna para vermenize 😂
Aynen ya hatira kalsin die yapicam bilmiorum hangi markalar var burdan hic almadim 🤭 tamam canimm

Amiin inşallah 🙏🏻🥰 aslında sabah erken yapsaydım direk aile hekimine verecektim pazartesi de tekrar aile hekimiyle devam edecektim.
Şimdi aramam heralde pazartesi hem aile hekimine hem kendi hastanemize veririm. Çünkü ilk verdiğimiz yerle artışını takip etmek gerekiyor ya hastane de ilk kanı ücretsiz diğerler malum ücretli kaç ücreti onu da bilmiyorum da 😂 gidip gelmesi de uğraştırır aslında yakın ama 😂
Evet kafa karışıklığı olmaması için bende laboratuvar ile devam edicem. Aynı yerde yaptırmak çok önemli. Bende saat 1:30 gibi kanımı vericem. İnşallah güzel kan değerleriyle devam ederiz çok heyecanlıyım 😋 yeniden hayırlı olsun hamileliğiniz. Tadını çıkartın. Sevgiler 🌸

Evet kafa karışıklığı olmaması için bende laboratuvar ile devam edicem. Aynı yerde yaptırmak çok önemli. Bende saat 1:30 gibi kanımı vericem. İnşallah güzel kan değerleriyle devam ederiz çok heyecanlıyım 😋 yeniden hayırlı olsun hamileliğiniz. Tadını çıkartın. Sevgiler 🌸
Teşekkürler 🥰 sizinde güzel kan sonucu
Haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Kızlar ben yine geldim hayırlısıyla Perşembe transferim var Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun hamiş olan arkadaşlarım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim gibi negatif olan arkadaşlar umutlara devam🥰
Hoşgeldiniz listemize ekleyelim sizi de inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🥰🙏🏻

Back