• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Pozitif görünüyor 🌸 hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende bugün kan vericem hastaneyle de görüştüm. 7. Gün için ortalama 45 üzeri bekleriz dediler. 9. Gün tekrar etmemi istediler isterseniz sizde görüşün hastaneyle. Yeniden hayırlı olsun inşallah çok sevindim 🙏🏼

Ayyy bi tuhaf hissettim böyle siz annesi felan deyince bi duygusallaştımm 🥰 inşallah rabbim isteyen herkese versin bu yolda emek veren. 💓
İnşallah sağlıkla ilerlesin kanda da güzel görürüz 🙏🏻
Artık bebeğe güzel enerji verme zamanı bir müzik açıyoruz takıyoruz kulaklığı ellerimiz bebeklerizmizde birlikte müzik dinliyor hayal kuruyoruz 🥹😍herkes çook güzel anne olcak bu yolda yorulan tüm annelere nasip etsin inşallah

Pozitif görünüyor 🌸 hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende bugün kan vericem hastaneyle de görüştüm. 7. Gün için ortalama 45 üzeri bekleriz dediler. 9. Gün tekrar etmemi istediler isterseniz sizde görüşün hastaneyle. Yeniden hayırlı olsun inşallah çok sevindim 🙏🏼
Amiin inşallah 🙏🏻🥰 aslında sabah erken yapsaydım direk aile hekimine verecektim pazartesi de tekrar aile hekimiyle devam edecektim.
Şimdi aramam heralde pazartesi hem aile hekimine hem kendi hastanemize veririm. Çünkü ilk verdiğimiz yerle artışını takip etmek gerekiyor ya hastane de ilk kanı ücretsiz diğerler malum ücretli kaç ücreti onu da bilmiyorum da 😂 gidip gelmesi de uğraştırır aslında yakın ama 😂

-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- tebrikler test yapmazsın diyordum ama iyi cesaret etmişsin🙏 sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun 😍
Ay yapmayacaktım aslında 😂😂 eşimde hiç istemedi halen daha niye yaptın kafasında net olmadığı için ama rüyamda da çok uğraştım testlerle hatta sabah kalkıp ilk idrarla da yapmadım bi anlık uyku sersemi ile yaptım sanırım 😂 Amiiin bu ara da güzel dileklerin için teşekkürler 🤩

Ay yapmayacaktım aslında 😂😂 eşimde hiç istemedi halen daha niye yaptın kafasında net olmadığı için ama rüyamda da çok uğraştım testlerle hatta sabah kalkıp ilk idrarla da yapmadım bi anlık uyku sersemi ile yaptım sanırım 😂 Amiiin bu ara da güzel dileklerin için teşekkürler 🤩
Devlet hastanesinin acilinden ücretsiz yapiyolar

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Görüyorum orada çok güzel bir çizgi vaarr hayırlı olsun dua arkadaşımmm♥️🤲🏻🥰🥹

Back