2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
E bebek te mi 100 tl bu kitap

Canım sen kan verdin mi bugün

Merhaba benim bir sorum olucak. 2 hafta önce antibiyotik kullandım bu benim beta değermi arttırır mı çünkü adetim 2 gün gecti test yaptım ve silik bir çizgi çıktı

Eklentiler

• 446F90E3-3360-4336-8E0C-4B06B236E119.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba benim bir sorum olucak. 2 hafta önce antibiyotik kullandım bu benim beta değermi arttırır mı çünkü adetim 2 gün gecti test yaptım ve silik bir çizgi çıktı
Bence kan vermelisin ve antibiyotiğin değeri artıracağını düşün muyorun bu arada hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar size de fikir olsun avakado, beyaz peynir kaşar ve yumurtalı tost yanında da ceviz domates salatalık. Avakado ve kabak çekirdeği rahimi kalınlaştırmak için birebirmiş doktorum yememi önerdi

Eklentiler

• IMG_20230107_122713.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 84
Madalyon kitabını okudum ilk önce ince diye cok içini rahatlatıyor insanin hatta onu yazan dr a mi gitsek dofum ve kontroller icin dedik atasehirde yakin degil bize biz gebze deyiz

Hayirli olsun saglikla büyüsün insallah antibiyotik arttırmaz hcg yi

Madalyon kitabını okudum ilk önce ince diye cok içini rahatlatıyor insanin hatta onu yazan dr a mi gitsek dofum ve kontroller icin dedik atasehirde yakin degil bize biz gebze deyiz
Evet bende istiyorum da eşim uzak istemiyor. Ne olur ne olmaz dr yakın olsun diyor. Biz de tuzladayız bu arada baya yakınız. Pendik medikal parka gideceğiz inş.

Kızlar size de fikir olsun avakado, beyaz peynir kaşar ve yumurtalı tost yanında da ceviz domates salatalık. Avakado ve kabak çekirdeği rahimi kalınlaştırmak için birebirmiş doktorum yememi önerdi
Ben hamile olmadan önce sürekli avakado kabak çekirdeği çiğ badem bunları sürekli türettim şimdide aynı şekil devam ediyor şimdi artı olarak cevizde ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…