E bebek te mi 100 tl bu kitapKizlar size guzel bi bilgiyle geldim ben bebek bekleme hamile kitaplarıyla ilgili bissuru kitap aldım bi tanesi super akliniza ne takiliyosa hepsinin cevabi var logusaliga kadar günlük kac porsiyon protein kalsiyum almanız gerekiyor gunde kac bardak süt vs hersey var trendyolda ve d&r da 360 tl iken e bebek mağazasında 100 tl bilginiz olsun
Canım sen kan verdin mi bugünBende de bir kaç tane var ama bu yokt bunu da alayım :) bir de madalyon var bir doktorun kitabı. Ben onu daha önceden qlmıştım şimdi okudum ya anlatımı çok akıcı ve hiç sıkmıyor ve kısa testler vs hakkında da bilgi var alın bence
Merhaba benim bir sorum olucak. 2 hafta önce antibiyotik kullandım bu benim beta değermi arttırır mı çünkü adetim 2 gün gecti test yaptım ve silik bir çizgi çıktıKaç kere diyorum bakmayacağım yazmayacağım ama içimdeki duygularımı ah bastırabilsem
Mucizemm nerdesin? Artık kavuşmayalım mıİçimde kocaman özlem ve sevgimle seni bekliyorum Nolur gel artık
Hadi Eylül bizim kavuşma ayımız olsun.Rabbim gönlüme ferahlık isteğime ‘ol ‘desin amin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın
Bence kan vermelisin ve antibiyotiğin değeri artıracağını düşün muyorun bu arada hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba benim bir sorum olucak. 2 hafta önce antibiyotik kullandım bu benim beta değermi arttırır mı çünkü adetim 2 gün gecti test yaptım ve silik bir çizgi çıktı
Bugun aksam gidip vericem çok tesekkurler insallah vardır,allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBence kan vermelisin ve antibiyotiğin değeri artıracağını düşün muyorun bu arada hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Madalyon kitabını okudum ilk önce ince diye cok içini rahatlatıyor insanin hatta onu yazan dr a mi gitsek dofum ve kontroller icin dedik atasehirde yakin degil bize biz gebze deyizBende de bir kaç tane var ama bu yokt bunu da alayım :) bir de madalyon var bir doktorun kitabı. Ben onu daha önceden qlmıştım şimdi okudum ya anlatımı çok akıcı ve hiç sıkmıyor ve kısa testler vs hakkında da bilgi var alın bence
Evet hemde 3 al 2 ode de var su an ben trendyoldan sipariş etmiştim bunu görünce aldim ordan iptal ettim :)E bebek te mi 100 tl bu kitap
Hayirli olsun saglikla büyüsün insallah antibiyotik arttırmaz hcg yiMerhaba benim bir sorum olucak. 2 hafta önce antibiyotik kullandım bu benim beta değermi arttırır mı çünkü adetim 2 gün gecti test yaptım ve silik bir çizgi çıktı
E bebek te mi 100 tl bu kitap
Ayy maşallah buraya da atsana bakalımBen bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükür haftaya pazartesi kalp atışını duymak için gidecegimm:))))
TabikiAyy maşallah buraya da atsana bakalımtabiiki atmak istemezsen de anlarım
Oh oh maşallah ve çok aminBen de buun doktordayım cok şükür kese 10mm yolk saç oluşmuş yüzük görüntüsu var 18 ine kalp atışı için çağırdı heyecanlıyım allahim hepimize sağlıkla süreci bitirmeyi nasip etsin
Evet bende istiyorum da eşim uzak istemiyor. Ne olur ne olmaz dr yakın olsun diyor. Biz de tuzladayız bu arada baya yakınız. Pendik medikal parka gideceğiz inş.Madalyon kitabını okudum ilk önce ince diye cok içini rahatlatıyor insanin hatta onu yazan dr a mi gitsek dofum ve kontroller icin dedik atasehirde yakin degil bize biz gebze deyiz
Evet canm bin çıktı şükür. Ben de bundan sonra vermeyecem kan, çarşambaya randevu aldım direk doktora giderim artık.Canım sen kan verdin mi bugün
Ben hamile olmadan önce sürekli avakado kabak çekirdeği çiğ badem bunları sürekli türettim şimdide aynı şekil devam ediyor şimdi artı olarak cevizde ekledimKızlar size de fikir olsun avakado, beyaz peynir kaşar ve yumurtalı tostyanında da ceviz domates salatalık. Avakado ve kabak çekirdeği rahimi kalınlaştırmak için birebirmiş doktorum yememi önerdi