2 günde 2 katına cıkıyor öyle hesaplarsakBugün test verdim 2 gün önce 23 bugün 62 eğer böyle gıdım gıdım artarsa ben diğer ay anca görürüm herhalde hahahah
Benim sol tarafımda kasılma gibi bir ağrı var dün beta hcg 3367 idi pazartesi doktora gideyim dedim ama gitsem mi bugün ne dersinizBenim karnım ince ince içten ağrıyordu bugun belim de eklendi bu şekilde agri çeken var mi
Ben aslında kese için deil de ağrı yuzunden biraz endişelendim bu normal mi acabaGiderseniz yüksek ihtimalle kese görünebilir
teşekkür ederim :)Hayirli olsun hosgeldin aramıza ben gördüm minigimin kesesini 25 aralik bat di 2 ocakta gördük
canım haklısın haftaya derken perşembe dedi ki zaten o zaman değer 6 binleri bile geçer diye düşünüyorum daha bir hafta var. birazda insan merak ediyor onun için acele ediyor. sen bugün mü gideceksinBenim 3 ocakta kan sonucum beta hcg 2790 çıktı keseyi göremedik haftaya cuma dedi doktor. Acele etmeyin bence
benimde ağrım oluyor ama adet dönemi olduğuna bağlıyorum . Bide benim karnım acayip şişti doktora söyledim gaz olabir dedi karnı şişen varmı ?Benim sol tarafımda kasılma gibi bir ağrı var dün beta hcg 3367 idi pazartesi doktora gideyim dedim ama gitsem mi bugün ne dersiniz
Evet canım gaz var bende de normal demişti doktor banabenimde ağrım oluyor ama adet dönemi olduğuna bağlıyorum . Bide benim karnım acayip şişti doktora söyledim gaz olabir dedi karnı şişen varmı ?
Evet benimde gaz varbenimde ağrım oluyor ama adet dönemi olduğuna bağlıyorum . Bide benim karnım acayip şişti doktora söyledim gaz olabir dedi karnı şişen varmı ?
Ay ben salak gibi niye hesaplamadiysam gerçekten beynim durdu bı süreçte hahaha sağol canım2 günde 2 katına cıkıyor öyle hesaplarsak
62 cuma pazar 120 salı 240 perş 480 cmts 960 pzt 2000 i geçer pzt gidebilirsiniz
Bizim neden tablomuz yok ya bizimde tablomuz olsunMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Grubun yöneticisi yok canım sen olsanaBizim neden tablomuz yok ya bizimde tablomuz olsun
Ay ben hem hiç anlamıyorum hem de işlerim çok yoğun takip edemem kaçırırım mesajlarıGrubun yöneticisi yok canım sen olsana
Selam hayırlı olsunKızlar selam . Daha yenı betam 15 dun ogrendım. Dunden berı goguslerım şişti doldu. Ucları acıyordu ama bukadar sısme falan yoktu. sızlıyorlar. Ve kırmızı kırmızı kılcal damarlarım cıktı hep ortaya. Internete yazıyorum yesıl damar cıkan resımler var hep. benım hem yesıl damarlarım hemde kırmızı kırmızı kılcal damarlarım cıktı. Boyle olanınız var mı ?