2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar midesi bulanan var mı yoksa bunlar için daha çok erken mi? Belirtileriniz neler??

Ben hamile olmadan önce sürekli avakado kabak çekirdeği çiğ badem bunları sürekli türettim şimdide aynı şekil devam ediyor şimdi artı olarak cevizde ekledim
Benim önceden pek aram yoktu şimdi yemeye başladım güzelmiş aslında önceden yesem de olurmuş 🤭

Kızlar midesi bulanan var mı yoksa bunlar için daha çok erken mi? Belirtileriniz neler??
Değer yükseldikçe olur bence normal bende daha göğüs harici hiç belirti bile yok önceki kimyasalımda her şeyi doruklara kadar yaşamıştım kasik ağrısı mide yanması bulantı ama şimdi hiç biri yok olsa bir dert olmasa birt dert valla şaşırdım 😅😅

Benim perşembe sabah değerim 828 çıkmıştı bir hafta sonra perşembe gel dedi daha mı erken gitsem acaba
Ctesi 1600 olur, ptesi 3200 çqrşamba 6400 baya iyi olur değeriniz.. ptesiden sonra herhalde keseniz görünür ama bebek küçükken görünmüyormuş hemen belki perşembe o da görünür:) beklenen adet ne zamandı? Onun üstünden 1 hafta geçmesi iyiymiş doktora gitmek için

Benim göğüslerim doldu resmen zaten büyüktü iyice dolgunlaştılar ve hassaslaştılar midem iyi hala şükür çarşamba beta 734 tü Salı gideceğim doktora kısmetse inşallah keseyi görürüm

Ctesi 1600 olur, ptesi 3200 çqrşamba 6400 baya iyi olur değeriniz.. ptesiden sonra herhalde keseniz görünür ama bebek küçükken görünmüyormuş hemen belki perşembe o da görünür:) beklenen adet ne zamandı? Onun üstünden 1 hafta geçmesi iyiymiş doktora gitmek için
3 Ocaktı 2 ocakta önce kadar test yaptım sonra koştuk

Benim göğüslerim doldu resmen zaten büyüktü iyice dolgunlaştılar ve hassaslaştılar midem iyi hala şükür çarşamba beta 734 tü Salı gideceğim doktora kısmetse inşallah keseyi görürüm
Benimde göğüsler dolgunlaştı. Bişey diyeceğim büyüdükçe çatlaklar olacak ne kullanmak lazım

Kizlar size guzel bi bilgiyle geldim ben bebek bekleme hamile kitaplarıyla ilgili bissuru kitap aldım bi tanesi super akliniza ne takiliyosa hepsinin cevabi var logusaliga kadar günlük kac porsiyon protein kalsiyum almanız gerekiyor gunde kac bardak süt vs hersey var trendyolda ve d&r da 360 tl iken e bebek mağazasında 100 tl bilginiz olsun
Mağazadan yeni mi aldınız? Fiyat güncel mi yani. Ben de yarın gidip alayım bağri öyleyse

X