Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunVajinal ultrason da mı gördünüz canım
Ayy maşallah kesenin altında sanki kahkullu gulen bir kız var gibi dikkat ettiniz mi hahahKızlar merhaba son adet 2 aralık dün aksam hcg 1800 dü. Bugun çok şükür keseyi gördüm 4+6 günlük Allah m sizede görmeyi nasip etsin inşallah amin Eki Görüntüle 3187750
Yok ultrasondan gorunduVajinal ultrason da mı gördünüz canım
Göremedim vallaAyy maşallah kesenin altında sanki kahkullu gulen bir kız var gibi dikkat ettiniz mi hahah
Bir tek ben mi gördüm yaGöremedim valla
Peki hcg değerinizi kaç gün de bir takip ettiniz değerlerinizi yazar mısınızYok ultrasondan gorundu
Canım kese orda ki küçük su damlası gibi olan. Yani yuvarlak içine aldığın yerde benceBir tek ben mi gördüm ya
Tamam oradadır ona birşey demiyorum ben resmen küçük bir kız çocuğu şekli görüyorum orda ve şu an çok sebepsiz kahkaha atıyorum çok hoşuma gitti görüntü hahahCanım kese orda ki küçük su damlası gibi olan. Yani yuvarlak içine aldığın yerde bence
Kuzum benzetemedim valla kahküllü kıza kusura bakma ama oyle gorduysen insallah kahküllü bi kizim olurBir tek ben mi gördüm ya
Canim ben her iki güne bir kan verdim ilk deger 6.6 2. Deger 32. 3. Deger 109. 4. Deger 346 5. Deger 715 6. Deger yani dün 1836 ydı. 2 gunde 1 ayni yerde ayni saat te verdim kani 6 yi yakaladigimda ozele gittim coraspin ve ocsapar yazdirma cünki 2 kez kimyasal gecirrdim adet 2 aralıkda oldu 31 aralıkda adet olcaktim yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Günde kasettest de cizgi cikmadi tam 10 gün sadece benim gorebildigim cizgiyi yakaladm ve hemen kana gittim 6.6 ydiPeki hcg değerinizi kaç gün de bir takip ettiniz değerlerinizi yazar mısınız
Hayirli uğurlu olsun saglikla gelsin bebişKızlar merhaba son adet 2 aralık dün aksam hcg 1800 dü. Bugun çok şükür keseyi gördüm 4+6 günlük Allah m sizede görmeyi nasip etsin inşallah amin Eki Görüntüle 3187750
Yeni eylüller gelmiş diye bi bakmaya gelmiştim raslantı eseri gördüm. Bu kitabı almadığıma çok pişman olmuştum. Bunun sonraki kitabını da şiddetle tavsiye ederimKizlar size guzel bi bilgiyle geldim ben bebek bekleme hamile kitaplarıyla ilgili bissuru kitap aldım bi tanesi super akliniza ne takiliyosa hepsinin cevabi var logusaliga kadar günlük kac porsiyon protein kalsiyum almanız gerekiyor gunde kac bardak süt vs hersey var trendyolda ve d&r da 360 tl iken e bebek mağazasında 100 tl bilginiz olsun
O kitabi da gördüm "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" kitabi degil mi onu da gördüm ama daha bebis doğmadı diye almadımYeni eylüller gelmiş diye bi bakmaya gelmiştim raslantı eseri gördüm. Bu kitabı almadığıma çok pişman olmuştum. Bunun sonraki kitabını da şiddetle tavsiye ederim
Ara ara bel agrim oluyor sol kaşığımda seğirme gibi bir şey hissediyorum o psikolojik olabilir amaBenim karnım ince ince içten ağrıyordu bugun belim de eklendi bu şekilde agri çeken var mi
Yaa çok güzel çok sevindim Sağlıkla ilerlesi lnş. Canım. Kalp atışı için ne zaman çağırdıKızlar merhaba son adet 2 aralık dün aksam hcg 1800 dü. Bugun çok şükür keseyi gördüm 4+6 günlük Allah m sizede görmeyi nasip etsin inşallah amin Eki Görüntüle 3187750
Bende de bir kaç tane var ama bu yokt bunu da alayım :) bir de madalyon var bir doktorun kitabı. Ben onu daha önceden qlmıştım şimdi okudum ya anlatımı çok akıcı ve hiç sıkmıyor ve kısa testler vs hakkında da bilgi var alın benceKizlar size guzel bi bilgiyle geldim ben bebek bekleme hamile kitaplarıyla ilgili bissuru kitap aldım bi tanesi super akliniza ne takiliyosa hepsinin cevabi var logusaliga kadar günlük kac porsiyon protein kalsiyum almanız gerekiyor gunde kac bardak süt vs hersey var trendyolda ve d&r da 360 tl iken e bebek mağazasında 100 tl bilginiz olsun
Tesekkür ederim hepimizin inşallahHayirli uğurlu olsun saglikla gelsin bebiş
20 ocakda gel dedi kalp atısını dinlemeyiz ama görürüz dedi bakalım nasıl olckYaa çok güzel çok sevindim Sağlıkla ilerlesi lnş. Canım. Kalp atışı için ne zaman çağırdı