2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Peki hcg değerinizi kaç gün de bir takip ettiniz değerlerinizi yazar mısınız
Canim ben her iki güne bir kan verdim ilk deger 6.6 2. Deger 32. 3. Deger 109. 4. Deger 346 5. Deger 715 6. Deger yani dün 1836 ydı. 2 gunde 1 ayni yerde ayni saat te verdim kani 6 yi yakaladigimda ozele gittim coraspin ve ocsapar yazdirma cünki 2 kez kimyasal gecirrdim adet 2 aralıkda oldu 31 aralıkda adet olcaktim yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Günde kasettest de cizgi cikmadi tam 10 gün sadece benim gorebildigim cizgiyi yakaladm ve hemen kana gittim 6.6 ydi

Kizlar size guzel bi bilgiyle geldim ben bebek bekleme hamile kitaplarıyla ilgili bissuru kitap aldım bi tanesi super akliniza ne takiliyosa hepsinin cevabi var logusaliga kadar günlük kac porsiyon protein kalsiyum almanız gerekiyor gunde kac bardak süt vs hersey var trendyolda ve d&r da 360 tl iken e bebek mağazasında 100 tl bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230106-224247_Trendyol.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 86
Yeni eylüller gelmiş diye bi bakmaya gelmiştim raslantı eseri gördüm. Bu kitabı almadığıma çok pişman olmuştum. Bunun sonraki kitabını da şiddetle tavsiye ederim

Yeni eylüller gelmiş diye bi bakmaya gelmiştim raslantı eseri gördüm. Bu kitabı almadığıma çok pişman olmuştum. Bunun sonraki kitabını da şiddetle tavsiye ederim
O kitabi da gördüm "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" kitabi degil mi onu da gördüm ama daha bebis doğmadı diye almadım

Son düzenleme:
Bende de bir kaç tane var ama bu yokt bunu da alayım :) bir de madalyon var bir doktorun kitabı. Ben onu daha önceden qlmıştım şimdi okudum ya anlatımı çok akıcı ve hiç sıkmıyor ve kısa testler vs hakkında da bilgi var alın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…